Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejjjjjjjjjjj

gruba - czy kochać?

Polecane posty

Gość nie nie kochaj
Po co dyskutujecie z chujoniem dla ktorego liczy sie tylko ilosc kg. Pamietaj ze z czasem wszystko przemija a zostaje czlowiek .

Gość ANDRZEJJJJJJJJJJJ
JESTEM BRZYDKI.

Gość co za przypał
Chłopie, rzuć ją i to jak najszybciej. Zapomnij o niej. Zrobisz jej wielką przysługę! Oszczędzisz jej bycia z niedojrzałym palantem!!!

aaa tam, w czasie ciąży przyjdą nudności (ok. 3 miechy), uwierz kobita nic nie przełknie - wynik: chudnie w oczach, po urodzeniu dziecka i regularnym karmieniu piersią całe Jej \"sadełko\" znikniew \"try miga\" o kurczaki...za bardzo wybiegam w przyszłość, nie? :P więc nie przejmuj sie tym co będzie, a nie myślisz jaki Ty będziesz w przyszłości, może spasionym (sorki) burkiem (sorki) z pilotem w ręku, wołającym: gdzie to piwo..kobieto?

Gość ANDRZEJJJJJJJJJJJ
NIE WIEM DLACZEGO PRZYPAŁ, TO MÓJ PROBLEM DLATEGO PYTAM O WASZE ZDANIE.

Gość ANDRZEJJJJJJJJJJJ
A DO TEGO SAM NIE GRZESZĘ URODĄ, ONA MA TWARZ AKTORKI

Gość hahhahaha
człowieku- nie czekaj aż jej się znudzisz... nie daj odejść takiej wspaniałej kobiecie

Gość jeśli nie pasujecie
do sibie już na poczatku ztakich czy innych względów, jesli czegoś w niej jednbak nie akceptujesz, daj sobie spokój, sobie i jej, tak będzie lepiej z tej mąki chleba nie będzie

Gość ANDRZEJJJJJJJJJJ
CZY KTOŚ W OGÓLE KOCHA GRUBĄ Z WAS?????????????

Gość jestes zalosny

Gość dokladnie jestes
zalosny!! :O jak mozna zastanawiac sie czy pokochac kogos bo ta osoba ma wiecej kilogramow niz przecietny czlowiek??? chlopie ty w ogole wiesz co ty mowisz???? skoro jej sie wstydzisz radze ci- zostaw ja w spokoju! zasluguje na kogos kto ja pokocha bezwarunkowo i nie bedzie sie jej wstydzil pod zadnym pozorem! powiem ci cos.. ja mam 176 wzrostu i waze 80 kg.. w sumie prawie tak jak ona i wiesz co? mam super chlopaka, przystjnego, szczuplego, wysportowanego, zadbanego i co jest najsmieszniejsze pokochal mnie kiedy bylam jeszcze grubsza, i ma racje ten ktos kto powiedzial tu na tym topicu ze czlowiek zakochany chudnie! :) spodobalam mu sie taka jaka bylam a nie dbalam wtedy o siebie tak jak teraz takze kolego nie badz jeszcze bardziej zalosny niz jestes bo z tego co mowisz wnioskuje z wcale jej nie kochasz! 🖐️

Gość dokladnie jestes
ale w sumie to masz troche racji bo ja polecialam na jego wyglad , gdyby nie byl przystojny i wysportowany toby mnie wcale nie pociagal

Gość dokladnie jestes
spadaj podszywaczu! tak dla twojej informacji to on wszystko zaczal ja w ogole nie zwracalam na niego uwagi i nie zauwazalam go!

Gość buab
faceci sa zalosni!!! :O

Gość Sedzia Dreed
Hipokryzja bije z tego topicu ,że ja pie...le. Same patrzą na wzrost, cere, kolor włosów, a dziwią się chłopakowi, że nie chce z grubą być. Ile procent z was miało niższego faceta?

Gość apap
ja mam nizszego faceta!! :)

Gość 168cm
i 85 kg wagi ? .......ha, ha, ha nie pieprz palancie głupot ,że nie możesz jej objąć!! chyba ,że jesteś malutki i chudziutki . Ja mam tyle i mój mąż nie ma problemu z objęciem mnie .

Gość Bogusław
Ja lubię wielkie tyłki , byle by były kształtne

Gość Sasza i Misza
niestety odradzam. seks tez jest wazny a jak tu uprawiac dluzszy czas seks z tlusciochem?beda klopoty i byc moze zdrady. a rozmawiac Ci sie moze dobrze z normalnej postury dziewczyna. zastanow sie dobrze skoro juz teraz jednak masz watpliwosci. albo ja na kuracje do Etiopii wyslij.

Gość Boguslaw
tluściochy laczcie się!!

Gość kasiek523
milosc nie liczy kilogramow

Gość kasiek523
Bogusław!!! jestem zdumiona...tymi grubymi tyłakmi ale to dobrze,ze jestes szczery

ej w ogole co za pytanie w temacie? "czy kochac?" to albo sie kocha, albo nie:/ ja jestem taka sobie średnia, mam kobiece ksztalty, biodra, ale za to biust mam niemały i szczuplejsze koleżanki mi go zazdroszczą:d sama u facetow nie zwracam uwagi na wyglad, musi miec w sobie tak zwane "to coś", moi dotychczasowi faceci nie byli zbyt przystojni, ale kochałam ich [pprzyznaje, nie wszystkich, bo milosc spotkala mnie 3 razy w zyciu]. wiec co za roznica jak wyglada ta druga osoba?! Mama mojej kolezanki jak byla mloda, byla super szczupla laska, a potem sie roztyla po dzieciach, a moja mama byla grubsza i po ciazy schudla, wiec roznie moze byc i czesto wyglad sie zmienia. a co do nizszych facetow, to mi trudno takiego znalezc, bo sama jestem niska:)

Gość na organy hipopotama
ja mam pomysł, zdziel ją w łeb poleć do \"ruskich lekarzy\" niech jej tłuszcz odeślą, organy wytną a tobie dadzą kase za którą polecisz na karaiby i bedziesz tam dmuchał seksi laski. prawda że genialne???? :D:D:D:D:D

Gość mmmmmmmmmmm
mam 175 cm wzrostu waże 90 kg. Gdy poznałam mojego faceta warzyłam 83 kg przez tabsy antykoncepcyjne i stres przytyłam to uwaga 95 kg:||| ale facet nadal był ze mna kochał uwielbiał oświadczył mi się. seks był i jest zajebisty. Teraz chudne powoli. Jedyne dobre u mnie jest to że nie widać po mnie że tyle ważę. Obecnie wygladam na jakieś 80pare ale wziełam się za siebie. Jak widzisz mozna być z grubą:| A ty jesteś beznadziejny że jej waga decyduje o tym czy być z nią czy nie.

Gość czader
Grube się pocą szczególnie przed północą