Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzejjjjjjjjjjj

gruba - czy kochać?

Polecane posty

Gość andrzejjjjjjjjjjj

mam dziewczynę, intryguje osobowością, jednak figura nie ta, za gruba, nie mogę jednak o niej zapomnieć , co robić?

Gość co robic
co robic? Badz z nia jak Cie intryguje. Chyba, ze masz lat 16 i wsytdzisz sie pokazac z nia na imprezie.......

Stanąć przy ścianie , mocno robnąć głową w mur😠! Co to znaczy ,że jest za gruba? Podoba Ci się czy nie? Jeżeli super ci się z nią gada, to chyba warto kontynuować zanajmość?

Gość jest przed trzydziestką
za 20 lat będziesz potrzebował żony pielęgniarki i przyjaciółki albo na odwrót - wtedy nie bedzie ważne czy ma 2 czy 10 kg więcej - ale dzisiaj jesteś głupiutki i księżniczka się marzy ........... żal mi takich pustaków

Gość andrzejjjjjjjjjjj
ale jest potwornie gruba, nawet nie moge jej objąć :o

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjj
:D

Gość gfg
a ty jestes potwronie tępy i chamski i co??

Gość hahhahaha
jesteś okropny skoro tak o niej mówisz, to znaczy, że jej nie kochasz. współczuje jej. myślę, że lepiej będziesz jeśli oszczędzisz jej znajomosci z takim pustym debilem

Gość andrzejjjjjjjjjjj
a co by było w łóżku?? przecież by mnie zgniotła :(:o

Gość andrzejjjjjjjjjjjjjj
sam nie wiem, czy się wstdzę jej, raczej tak, ja jestem szczupły, fizycznie nie pasujemy do siebie, ale takiej kobiety w życiu nie spotkałem jak ona, jednak jestem zaniepokojony .........co robić

Gość Daruj ja sobie
po , co Ci taka gruba maciora ?

Gość andrzejjjjjjjjjjj
169 cm i jakieś 110 kg :o

Może zapiszcie sie razem na aerobik, basen czy siłownię, będziesz mógł spędzac z nią więcej czasu, poznasz ją wtedy jeszcze lepiej,ponadto to dobry sposób na zrzucenie paru kilo u niej a poprawienie kondycji u ciebie...powodzenia!

Gość andrzejjjjjjjjjjjjjj
ktoś się podszywa, ma 169 i 85 kg, czy nie urazi się jak jej zasugeruję odchudzanie, czy to wypada...

Gość hahhahaha
nie, nie wypada

eee to nie jest tak bardzo gruba. az się wystraszyłam, że waży z 120 kg! słuchaj jak Ci się podoba ( w sensie osobowość) to dlaczego by nie? przecież mozecie sie na razie przyjaźnić. a potem sie samo ułoży. z tym zeby jej zasugerowac odchudzanie byłabym ostrożna... może potem jak juz będziecie bardzo blisko ze sobą? a pozatym :) wiem z doświadczenia ze miłość baaardzo odchudza! naprawdę. dostaje sie skrzydeł i nie chce się jeść. może zabierz ja gdzieś na wakacje? cały dzien rowerek, jakaś siatkówka? pływanie? a na obiadek przyządzał bys jej niskokaloryczne potrawy.. na pewno zrzuciła by sporo przez wakacje :) pees: ile masz lat???

Gość hahhahaha
zraniłoby ją to, gdybyś jej zaproponował odchudzanie

Gość andrzejjjjjjjjjj
kiedyś jej powiedziałem : to ja zjem obiad a potem sex z tobą, ale jej nie kazałem jeść

Gość hahhahaha
i co w związku z tym? :O

Gość hahhahaha
czekaj czekaj... czyli... czyli ona Twoim zdaniem powinna jeść wtedy, kiedy jej kazesz :D

Gość ryyyyyyba
Andrzej , powiedz mi ile masz lat?

Gość andrzejjjjjjjjjjj
18 i co z tego? 😠

Gość andrzejjjjjjjjj
30 prawie, nie zjadła, to miała być sugestia

kocha sie kogos za jego osobowosc czy wyglad zewnetrzny? Troche cialka mozna zawsze zrzucic i zamiast aerobiku zaproponuj jej wspolna wycieczke rowerowa ;) I nie badz dupkiem ! sorki, ale musialam to dodac :P

aaaa tam wyobraź sobie, że masz dziewczynę smukłą, powabną, nie mniej uroczą od Twojej obecnej, a po ślubie.....dziewczę się roztyło - z różnych powodów, ciąża, karmienie, itp...a charakterek jednak zostaje :P obstaję przy Twojej obecnej !

Gość nie nie kochaj
I skieruj ja na topik BUCU !!

Gość andrzejjjjjjjjjjj
to dopiero jak urodzi dziecko, boję się......jej otyłości

Gość hahhahaha
moja kuzynka była taka właśnie puszyściutka, wyszła za mąż, urodziła dziecko i... schudła przez ten poród, że ledwo ją poznac mogłam! i figurkę miała cudowną, bez ściemy

Gość ryyyyyyba
Przychylam sie do odpowiedzi powyższej. Dodam coś od siebie. Pamiętaj jesli Ona intryguje Ciebie swoją osobowościa, sercem , rozumem itp. to nie zastanawiaj się - bierz ją i kochaj. Sam przyjrzyj sie krytycznie w lustrze czy nie masz sobie nic do zarzucenia. Czest tak własnie bywa, że faceci, którzy tak ostro krytykują swoje kobiety są nic nie warci. Przykre , ale prawdziwe. mam nadzieje,że jesteś madrym facetem i pokochasz ją taka jaką Ona jest. z czasem zobaczysz, że właśnie taka jest najpiękniejsza, bo miłość nadaje wszystkim blasku. Wiem to z autopsji. P.s. Jeśli jednak masz ją kiedyś wyśmiać i wciąż dogryzać lepiej już teraz rozstań się z nią.