Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekjjh

Zmuszają do małłżeństwa

Polecane posty

Gość Bellis p.
Mądra małolata na ciebie nie poleci bo będzie się teraz do matury przygotowywać,a nie ze staruchami umawiać ;)Te które bedą na tak-będą zinteresowane twoim kontem w banku a nie toba,a w glowach beda mialy siano zamiast mozgu(i juz na pewno nie beda dziewicami hhehehehe)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dreamer... a proszę bardzo :-))) tez facet... boisz sie, ze twoje prawdziwe ja wyjdzie na zewnątrz??? Czyli jednak nie jesteś przekonany do końca w swojej racji...

Gość Też facet
A ja nikomu z was źle nie rzyczę. Mam nadzieję że znajdziecie swoich mężczyzn którzy będą zadowoleni z tego że dawałyście dupy innym. A JEŻELI JUŻ ICH MACIE to bcie szczęśliwe

Gość Też facet
życzę miałem napisać.

Gość do też facet
ale najpierw sobie znajdź taka frajerkę - tą kandydatkę za żonę. jesli cie wybierze to chyba dlatego, że być masz dużo kasy, bo na Twój rozum to raczej nie poleci. musiałbys najpierw go miec:D:D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i ok... ale samo to, że nam źle nie życzysz to za mało... KOLEGO NIE WYZYWAJ !!!! Nie wyzywaj, kogoś, o kim nie masz bladego pojęcia, ponieważ to świadczy o tym, że jesteś prymitywny... Nie miałeś takiego przedmiotu w szkole, jak etyka???? Pewnie miałes, ale wtedy się łajdaczyłeś...

Gość boszszszsz
dla mnie facet bez doswiadczenia to dupa ;) podobnie jak dla mezczyzn (prawdziwych) kobieta bez doswiadczenia. Sexu czasem trzeba sie uczyc cale zycie, a ja nie nadaje sie na nauczycielke, strata czasu ;p

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
daj swój adres... powiesz naszym facetom w oczy, że jesteśmy szmatami... i na jakiej podstawie tak uważasz...

Gość Też facet
Jeżeli jakaś osoba pisze że nie mam rozumu bo szukam dziewicy to co mogę o niej pomyśleć. Ze jest zwykłą kurwą, która wie że większość mężczyzn na żonę wolałaby dziewicę i ma z tym problem

Gość do też facet
jesli to do mnie to cie rozczaruje matołku, wyszłam za mąż jako dziewica:P:P

Gość Też facet
To po co się udzielasz w tym wątku, jest raczej dla ludzi którzy maja z tym problem

Gość boszszszsz
kolego moze napisz jak sie nazywasz? Giertych? nie ukrywaj sie Romus, naprawde nie musisz

Gość do też facet
a chodzi mi o Twoje podejście treningowe do innych kobiet, a nie o to że chcesz miec dziewice za żonę chodzi o Twoją przeszłość, ja w życiu nie zaufałabym facetowi, który trenowałby na innych kobietach, obrażasz kobiety i o to tutaj chodzi czytaj ze zrozumieniem:D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
25.04] 12:01 Też facet Wszystkie używane laski tak twierdzą że jak szuka dziewicy to nieudacznik. 12:04 do Do anette jak frajer to się poczujesz jak ci ta twoja dziwica rogi przyprawi.... z ciekawości.... albo po 10 latach stwierdzi... głupia byłam... bo "wzięłam" pierwszego lepszego... no ale jak ktoś jest "cienias".... to co mu pozostaje... tylko "ściemniać" naiwne małolaty... 12:06 Też facet Jak taka wywłoka puszczała soię przed slubem to i po ślubie będzie ej łatwiej zdradzać. Nie zacząłem tego tematu ale koleś który to zrobił miał rację. TO TY ZACZĄŁES KOLEGO.... nikt ci do tego fragmentu nie ubliżył, nikt cię nie wyzwał...

Gość Aniaaa17
Naprawdę nie wstydziłbyś się chodzić z dziewczyną która ma 17 lat.

Ja piszę, że nie masz ani odrobiny kultury, bo tylko uparcie obrażasz ludzi. A wątek jest dla wszystkich, którzy chcą podyskutować.

Gość Też facet
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Pisałem że nie zacząłem tematu(inaczej całego wątku)

Gość Też facet
Dlaczego miałbym się wstydzić. Nawet na tym forum są kolesie starsi ode mnie a mają małolatki

Gość do też facet
:D:D:D ale ubaw z tego gościa:D:D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Wiesz... problem w tym, ze napisałeś wyraźnie: wszystki kobiety, które są rozdziewiczone, to wywłoki szmaty i ścierki. Będąc mężatką, lub w stałych zwiazkach, wszystkie są rozdziewiczone, ale nie uważają się za szmaty, wywłoki i ścierki. Gdybyśwszystkich kobiet nie wrzucił do jednego worka, nie byłoby problemu. Więc teraz łaskawie nie odwracaj kota ogonem.

Gość Też facet
Z kontekstu wszędzie wynika że chodzi mi o panny które puszczają.

Hehehe - kolejny świetny argument - \"bo na tym forum są tacy kolesie\" A jeśli na tym forum są kolesie co lubią latać na golasa w miejscach publicznych, to Ty też zaczniesz? Nie potrafiłeś już wymyślić nic sensowniejszego?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
widać kolego, że wymiękasz... grzeczniej byloby napisac,sorry.. przegiąłem... ale czy ciebie na to stać???? czy jesteś w stanie zwrócić komuś honor???

Gość Też facet
Doszedłam do wniosku .że mają rację. Poprostu mnie przekonali

Gość Aniaaa17
HAHAHA lubie starszego brata mojej koleżanki ma 27latków i jak ma takie samiutkie podejście to MAM SZANSĘ

Najpierw mówisz: \"Moim zdaniem dziewictwo ma duże znaczenie dla szczęścia związku. Nie byłbym szczęśliwy z jakąś używaną ścierą\" a później stwierdzasz, że z kontekstu wszędzie wynika że chodzi Ci (w Twoich określaniach typu ściery, szmaty itd.) o panny które się puszczają. No zabawny jesteś z tymi kontekstami. A może nachlany byłeś jak pisałeś to pierwsze stwierdzenie?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
przekonali cię, że...???

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ania... i co... zaciągnąłby cie do łóżka, mówiąc, że ty jesteś miłością jego życia, a później by mu przeszło i co...???? kim byłabyś???? wystrzegaj sie takich ludzi.. to moja dobra rada. Facet, który nie szanuje kobiet ogólnie, nigdy nie poszanuje żadnej w 100 %