Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekjjh

Zmuszają do małłżeństwa

Polecane posty

Gość Też facet
Ale co to też facet, bo jakoś nie zrozumiałem tej wypowiedzi

Napisałabym coś, ale po co mam się wkurzać. Anette, trzymaj się! :) Dokładasz temu idiocie w moim imieniu też.

Gość szyszkownica
w sumie to skoro babę z doświadczeniem od chłopa z doświadczeniem różni to , że u chłopa nie ma śladu , a u baby jest - w postaci naderwanej błony - to wystarczy przed ślubem błonę zaszyć i po problemie :P :classic_cool:

Gość Też facet
Ale to nie chodzi o dokładanie sobie

A co byś powiedziła na to: no masz zone..jest dziewica (tak jak chciales) kochasz sie z nia pierszy raz i ..... 1.nie czujesz blony 2.ona nie krwawi Jakie jest twoje stwierdzenie na ten temat.....pytanie do tez facet

Ależ tak! Czasem trzeba komuś dołożyć i potrząsnąć, żeby coś zrozumiał. Szczególnie niemyślącym i zadufanym w sobie facetom. :P

Gość Też facet
Ja zawsze sprawdzam podczas robienia minetki. Nawet jak kobieta mówi że nie jest dziewicą. To tak z ciekawości jak błona pęka

he he no a jabys nic nie zobaczyl czyli by nie bylo...a ona upierala by sie przy tym ze jest co bys zrobil?

Gość szyszkownica
haha i wychodzi na to , że cała wielka frustracja i problem polega na istnieniu bądź nieistnieniu kawałka skóry :P oj wy chłopy głupie a głupie jesteście :P :classic_cool:

Gość Też facet
Ja piszę tylko w swoim imieniu. Inne chłopy napewno mają inne zdanie. Dlaczego mam być pozbawiony przyjemności rozdziewiczenia własnej żony

Gość szyszkownica
Ależ nie musisz - może się zaszyć- DLA CIEBIE ❤️

Gość Też facet
Znalazłbym sobie inną. Tylko prawdopodobieństwo znalezienia dziewicy w wieku 24 lat jest nie duże. Ale pomysł aby znaleść sobie małolatkę jakoś mnie przkonał. Tym bardziej ze pochodzi od osoby jeszcze starszej niż ja

Gość szyszkownica
hehe błona jest najważniejsza kobiety , czy wiedziałyście , że nasz najwazniejszy kawałek ciała i osobowości to jakis kawałek skórki w cipce ? hehe :) :classic_cool: 🌼

Gość Też facet
Ale dziewictwo to nie tylko błona. Próbujesz tak wszystko upraszczać

Gość do autora topiku
Ty pewnie tez nie byłes prawiczkiem więc nie wymagaj aby Twoja dziewczyna byłą dziewicą skoro nie jestes juz prawiczkiem:-PKobiety tez maja prawo wymagac aby facet byl prawiczkiem!

ale to by byla twoja zona! czytaj uwaznie! bo sam sie gubisz w swoich wypowiedzaich

Gość szyszkownica
a po czym poznajesz dziewictwo ? bo z twoich wypowiedzi jasno wynika , że po istnieniu błony. Laskę bez błony byś zostawił - tak powiedziałeś. A moze ona się nadziała w dzieciństwie na sztachetę ? Błona rządzi , brawo dla tego pana

Gość Też facet
Wprawdzie nie jestem autorem topiku. Ale mężczyźni nie posiadają dziewictwa więc kobiety nie mają czego wymagać. ZResztą nikt im tego nie broni. Ja szukam dziewicy i mam nadzieję że nie bęzie jej przeszkadzało że nie jestem prawiczkiem

Gość Też facet
Może i nadziała się na sztachetę ale sama rozumiesz że to jest mało prawdopodobne

Gość szyszkownica
Hehe moja mama sie nadziała na sztachetę , więc takie mało prawdopodobne to to nie jest :P Zresztą w sumie to każdy ma prawo szukać - szukaj dziewicy , której nie będzie przeszkadzało , że ty nie jestes niewinny , może taką znajdziesz i będziesz szczęśliwy :P

więc jeśli jesteś taki niepoinformowany na temat dziewictwa, błon to ci powiem : sa rozne rodzaje blon dziewiczych(poczytaj literature) -takie ktore moze przebic nawet tampon -takie ktore moze przebic facet czlonekiem\' -takie ktora zostanie przerwana poprzez urodzenie dziecka

Gość JAK TO FACECI NIE POSIADAJĄ
DZIWICTWA??????????!!!!!!!!!!!!!POSIADAJA I KOBIETY TEGO OD NICH W Y M A G A J Ą

Gość Też facet
Ale ja nikomu nie bronię wymagać ów prawictwa od mężczyzny

Gość to dobrze
;)

Gość szyszkownica
tylko problem pozostaje taki , że jak tą błonę raz zerwiesz , to już nie będziesz miał dowodu , że cie nie zdradziła :P Chyba że załozysz dla pewności pas cnoty :P

Gość Też facet
Zazwyczaj ufam swoim partnerkom.