Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekjjh

Zmuszają do małłżeństwa

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmn
buahahhahahaha ciesze sie ze nie jestem juz dziewica i nie bede klamac zadnemu facetowi ze jestem dzieki temu takie dupki jak wy pojda sobie gdzie pieprz roznie ...bo zadna kobieta nie chcialaby z takim kretynem byc wiedzac jaki ma stosunek do kobiet ktore nie sa dziewicami

Gość Też facet
Dla mnie to możesz być kim chcesz nawet próchnem. Skończyłem ze starymi babami

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ty dla mnie też se możesz być tym kenem... zupełnie mnie nie interesujesz, jako facet... wręcz przeciwnie.... takich jak ty to do afganistanu wysłać, lub do iraku... przy tamtych gamoniach masz szansę, że ów niewiasty będą cię traktować, jak prawdziwego mężczyznę :P

Gość Też facet
Nie wiem co mi zrobiło ale z babami po 30 to nawet nie chce mi się gadać.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
bo przy tych babach cieniutko wychodzisz.. argumentów brak.. :P krótko mówiąc SAME WADY ... ale to mają do siebie plastikowe stworki...

Gość Też facet
Ale uważasz że jesteś taka inteligentna. Jak na razie nic szczególnie mądrego nie napisałaś.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
do hmmmm wiesz... ja myślę, że teraz , po przeczytaniu tego tematu nawet dziewice będą krzyczały, że nie są dziewicami

Gość Też facet
Nie będę Ci dogryzał , bo jesteś żałosna

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
no wiesz... ja jestem zwykły, szary człowieczek.. ale ty przecież studiujesz... powinieneś czymś tutaj zaimponowac otoczeniu... a zobacz, jak robaczka cie znieciono. czy to o czymś nie świadczy? gdyby jedna osoba cię zgnoiła, to różnica poglądów, ale sam widzisz, że jedna sierotka z ciebie, więc ewidentnie to z tobą coś nie halo !!!

Gość Też facet
Odpowiedz mi na pytanie. Dlaczego wypowiadasz się akurat na ten temat. Przecież ten problem Cię nie dotyczy

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
proszę udokumentuj swoja wypowiedź, w której sugerujesz, że jestem żałosna :P ponieważ ja myślę, że poprostu prawdka w oczy kłuje

Gość Też facet
Mi się raczej wydaje że to te wszystkie szmaty zostały zgnojone. Choć to nie jest najważniejsze aby kogoś zgnoić lub nie.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dlaczego? POnieważ jestem kobietą i zaznaczam, dziwki w postaci męskiej i damskiej były od zawsze, ale ty zrobiłeś dziwki z każdej kobiety, nie znając jej losów życiowych. Obrzuciłeś gównem nas tylko dlatego, ze z dziwkami się zadajesz, no i męską dziwką jesteś. Normalny facet nie uprawia seksu. On się kocha. Ty się zabawiasz, więc jesteś dziwka

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Zwróć uwagę, ze wypowiadają sietu kobiety, które mają jednego stałego partnera. I to takie właśnei kobiety są oburzone twoja postawą.

Gość Też facet
Jak ja nie lubię takich pretensjonalnych kobiet. Nie pisze tu aby kogoś obrazić. Tylko pisze o swoich uczuciach. Jeżeli moja dziewczyna dawała innemu dupy to dla mnie jest szmata i nawet gdybym chciał to tego nie zmienię

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
jeszcze jedno. nikt by się do ciebie nie przyssał, gdybyś szukając ideału, sam był ideałem :P

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ale ja nie rozumiem jedbego.. jak mozesz oczekiwać od kobiet dziewictwa, skoro sam się łajdaczysz???

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i jeśli nie piszesz, żeby kogoś obrazić, to dlaczego tyle kobiet obraziłeś????

Gość Też facet
Powiedzmy że robie to dla dobra swojej przyszłej żony, aby jej było dobrze ze mną i była zadowolona z sexu

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
gdybyś powiedział, że nie wziąłbyś za żone dziewczyny rozdziewiczonej, nikt by cię nie obrzucił, ale ty dodałeś, że taka dziewczyna to szmata i ścierka i tu kolego przegiąłeś

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
podręcznik se kup i sie ucz, albo dvd se kup erotyczne.. jest dużo innych możliwości, zamiast puszczania się. Dziwek by nie było, gdyby nie tacy bogowie (celowo z małej litery) jak ty

Gość Też facet
Bo tak to odbieram

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
tak to odbierasz, ponieważ nie analizujesz. Człowiek jest indywidualnością i niestosowne jest, żeby na podstawie kilku dziwek wyzywać wszystkie kobiety, które nie mają cnoty.

Do xxxxx - nie tylko kobiety są oburzone jego chamstwem - i co tu się później dziwić stereotypowi, że facet to dupek. Proponuję zmianę nicka na \"też dupek\".

Gość Bellis p.
Domyślam się że dziewczyna głownego bohatera tego tematu forum jest mniej wiecej w jego wieku tak wiec ma jakies 27 lat.Skoro jest z nim od 2 lat to miala jakies 25 gdy zaczeli byc ze soba.Nie ma co sie wtedy dziwic ze nie byla dziewica Zapewne kochala wczesniej jakiegos kolesia ktory okazal sie takim samym dupkiem jakiego ma w tej chwili hehehe Wieksozsc facetow jest beznadziejna.Najpierw uprawiaja sex z kim popadnie a potem im się żona dziewica marzy...powodzenia w poszukiwaniach:) Teraz wiekszosc dziewczyn przed 20 rokiem zycia ma swoj pierwszy raz za soba Ja bedac dziewica w wieku 22 lat bylam jak mamut-gatunek wymarly...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dreamer.. piwo dla Ciebie :-))

Gość Też facet
Ale nie szukamy w wieku 22 lat tylko 18. To znaczy ja zaczynam od weekanddu a kiolka osób które wcześniej się wypowiadało już znalazło

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
daj ich adresy.. wytłumaczymy im, z kim sie zadają... albo inaczej... daj tym niewiastom przeczytać wasze wypowiedzi i zobaczymy, czy będą chciały się jeszcze z wami zadawać

Gość Też facet
Nie bądź taka dowcipna

Gość do też facet
życzę, abyś został rogaczem:D i to takim MEGArogaczem:D mam nadzieję, że żona- dziewica szybko zrozumie za kogo wyszła:D podejrzewam, że masz bardzo małego albo krzywego albo Bóg wie co, skoro obrażasz kobiety i chcesz na nich trenować = "udowadniać" swoją żałosna męskość