Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka27

Właśnie się dowiedziałam, że jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość milka27

A było tak: spóźniał mi się okres kilka dni, bolał mnie brzuch, i miałam inne objawy typowe dla mnie przed okresem ale postanowiłam zrobić test. Wyszedł negatywnie. Stwierdziłam więc , że to napewno stres i postanowiłam wziąć przyjemna kąpiel, spędzic miły wieczór z mężem i wszystko wróci do normy. Brzuch bolał dalej i coraz dokuczliwiej.Do tego doszły mdłości, wymioty, zmęczenie, i czeste sikanie z pieczeniem. Postanowiłam ,że nie ma co czekac , napewno to jakaś infekcja trzeba isć do lekarza. Okazało się , że nie ma juz nigdzie mojej lekarki i wszędzie są terminy. Obdzwoniłam wszystkie przychodnie i dostałm termin najwcześniejszy za tydzień. A czułam się już coraz gorzej. W sobotę umowiłam sę ze znajomymi i stwierdziłam, że zrobie jeszcze jeden test żeby ze spokojem wypić piwko. No i nogi się podemną ugieły bo okazało się, że jestem w ciąży. Jutro ide do lekarza żeby to potwierdzić. Ale nawet nie mam siły się cieszyć, czuje sie fatalnie te nudności, wymioty ktore trwają cały dzień , ból brzucha i totalny jadłowstręt mnie wykańczają. Czy ktos też tak miał i czy to minie?

Gość ziuta ziuta
Gratuluje!!!!

Gość współczuję

Gość milka27
dzięki za graltulacje . za współczucie też.

Gość bardzo współczuje
zniszczyłas sobie życie...:-( to przykre:-(

Gość milka27
Monia też tak mialaś? Kiedy to minie?

mojej koleżanki siostra tak miała nie mogła patrzeć na jedzenie ale minęło jej to więc Tobie też minie :) gratuluje fajnie bedzie mieć dzidziusia :)

Gość nani...
hej! ja mam pytanie.Od dwoch tyg biore kwas foliowy, w weekend pierwszy raz pprobowalismy. Ciekawa jestem kiedy mozna sprawdzic czy sie jest w ciazy?Moze to dziwne ale od soboty non stop jezdzi mi w brzuchu, dzis byalm w pracy taka zaspana,nic mi sie nie chcialo.Aa muialam sie po pracy na chiwle polozyc. I jeszcze jedno wiecznie chce mi sie pic.Czy to moga juz byc pierwsze oznaki ciazy?pozdarwiam

Tak , to oznaki ciazy , jak i tego ze jestes przemeczona i pewnie jeszcze paru rzeczy.Rozumiem ze bardzo chcialabys byc w ciazy ale z takim podejsciem to w jakas paranoje popadniesz.

Gość milka27
dzieki,pocieszam się że minie ale przez tydzień nie narzekałam, nawet mężowi nie mówiłam że mi coś jest bo byłam pewna że coś mi dolega , ale chwilami to już nie mam siły, tak mi daje w kość.

Gość miIka27
Hej, to znowu ja dziwne to wszystko, ale jeszcze nie urodziłam i nadal ciąża trwa, ale na szczęście jeszcze kilka dni i będzie.. :) Tak więc życzcie mi powodzenia! Buziaczki