Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasencja23

Jestem zdolna odbic kazdej dziewczynie faceta!

Polecane posty

Gość lasencja233
osoba jakas sobie zaczernila moj nick ale nie obchodza mnie podszywacze. Pisalam, ze jestem w stanie odbic kazdej faceta. Nie mowilam nic o tym, ze ide do lozka .Chodze czesto potanczyc i widze jak ci porzadni panowie na pierwszy rzut oka, sa obludni:) Wiec musze zmienic nick na lasencja 233 bo ktos bardzo sie podniecil podszywem .

Gość lasencja233
dodam ze na bukake kazdy poleci bez wyjatku

Gość lasencja233
jestem tepa krowa... ...i tyle

Gość lasencja2333
Oczywiscie, ze faceci sa wzrokowcami. Jednak przykre jest to jak facet siedzi ze swoja dziewczyna, zamiast z nia zatanczyc, obserwuje inne dziewczyny a jak jego dziewczyna wyjdzie do wc biegnie na parkiet:) Potem czesto jestem swiadkiem malych awantur miedzy dwojgiem:) Jestem na 100% pewna, ze kazdy facet zdradzi jak tylko nawinie sie okazja.Kazdy!!!!!!

Gość lasencja23333
:)

Gość lasencja233333
no i znowu jakis gnojek sie pode mnie podszywa!

Gość co więc radzisz
Ale mnie zmartwiłaś :( Już się boję, co ja mam teraz biedna zrobić ? Jak się mam przed tobą obronić ? I mojego faceta ? Poradź proszę.

Gość pincia
moj twierdzi ze nie

oj lasencja..... ale z czego jestes dumna procz urody?? to że faceci chodza na dziwki, to nie znaczy ze sie w nich zakochują i chca z nimi spedzic zycie :-O tak samo z Toba - to ze lecą na Twoje zgrabne nogi nie znaczy ze zatrzymalabys ktoregos na dluzej... :-P wątpię... z takim bezmózgowiem?

Gość Iasencja233333
przede mna nie da sie bronic - faceci juz tak na moj widok reaguja... ...no mozesz sie do mnie upodobnic, choc watpie czy ci sie uda

a co do patrzenia w klubie na inne laski, robimy to razem z moim facetem i na głos komentujemy:-D szczególnie takie jak Ty :-)

Gość Iasencja233333
ja tesh mam pazurki... i potrafie drapac

Gość lasencjaa
Kazdy facet zdradzi, wczesniej czy pozniej .Nie musi to byc lozko, moze sie skonczyc na glupich smsach, pocalunkach itd. Juz ja widze jak facet czerpie przyjemnosc z seksu po 30 latach z zona:) Kobiety tez zdradzaja , nie moge zaprzeczyc ale kobiety sa bardziej uczuciowe..seks jest dla nich scisle zwiazany z miloscia a faceci robia skok w bok bo w koncu chca odskoczni od rutyny:) ps nie zaczerniam nicka chociaz wiem, ze jakis glupek zaraz sie podszyje.Jutro pewnie i tak mnie nie bedzie na forum:PWiec dam szanse podszywaczom:)

Gość Iasencja233333
jak oplote go moimi dlugiiiiimi nogami to tak latwo sie nie wyrwie chyba ze gdy zasne to wtedy moze sie podstepnie wysliznac

Gość pincia
spac dzieci bo jutro rano nie wsaniecie do przedszkola

Gość co więc radzisz
Mam nadzieję, że nie mieszkasz w Łodzi ? I Cię nigdy nie spotkam :)

Gość lasencjaaa
znowu ktos mi zaczernil nicka... dobra - daruje sobie i klade sie spac - same matoly tu siedza!!!

Gość nie same matoly
jest wsrod nas mniodek profesor lubisz profesorkow?

Gość Persona29
A ja Wam powiem, ze lasencja23 jest zalosna ale bardziej zalosny jest podszywacz, ktory sadzi, ze jest smieszny. Boze, dzieciniada. Obydwoje powinni sie spiknac.

Gość eee..tam
ja to między bajki włożę ;)

Gość ale tylko na jedna noc

Gość oj dajcie spokój
dziewczyna ma rację.Generalnie każda z nas jest w stanie czymś tam zainteresować faceta nawet zajętego, a właściwe prawie zawsze tylko zajętego, bo tylko taki jest na tyle pewny swojego związku, że bez oporów patrzy sie na inne dziewczyny zamiast w oczy swojej ukochanej. Nie zdarzają się zdrady na samym początku związku, kiedy lasencja mogłaby wywijac na golasa piruety żaden świeżo zakochany facet nawet by jej nie dostrzegł. Poza tym zajęci faceci mają syndrom poczucia straty i gdybania co by było gdyby no co z tego.Kobiety też takie są. Sama jak idę ulicą widzę jak faceci, często idący z partnerkami patrzą się na mnie.Jak idę z moim facetem też czasem widzę jak on patrzy na inne.Boże tak to się kręci.I jestem pewna, że gdybym nie umiała tańczyć i siedziałabym w klubie to wgapiałabym się w lasencję, bo uwielbiam patrzeć jak ktoś ślicznie tańczy.

Gość lasencjo a laski tez Ci sie
nie opra ?

nie tylko jest sama ale też i tańczy sama. zapewne wiele razy zadaje sobie pytanie \"jestem atrakcyjna a tamte są brzydkie, dlaczego to właśnie one mają faceta a ja jestem sama\" to takie skrzywienie psychiki, jest sama i wstydzi się tego, wypracowała sobie taką formę obrony, żeby poczuć się atrakcyjniej robi wszystko, by faceci interesowali się nią. po to, by mówić sobie, że na każdego ją stać, to wzbudzanie zainteresowania to dawanie sobie dowodu, że jest mimo tego, że nikt jej nie chce na dłużej niż na 1 noc, atrakcyjna. jest egoistką, która woli być podziwiana niż dzielić się uczuciami, bo podziw wzmacnia jej miłośc własną, kochając musiałaby coś z siebie dać, a tak pokręci za darmo tyłkiem przed jakimś facetem i miłość własna dostaje bonus w postaci puszczonego oczka. jak widzisz lasencjo, wygląd i sprawne machanie tyłkiem jak na razie wystarcza, żeby jakiś facet puścił do Ciebie oczko, choć nie wątpię, że na 1 noc też by Cię chciał... bo na 1 noc to w zasadzie wystarcza nawet brzydka i głupia i chwaląc się zdolnościami do załapania faceta na 1 noc załapujesz się raczej do tej ostatnio wymienionej przeze mnie grupy... takich, których nikt dłużej niż na 1 noc nie chce.

Gość to takie sloneczko ktore kazdy
zauwaza ale trzyma sie z daleka aby sie nie s parzyc

Gość hehehhhhhhhaaaa
SRATY TATY TRELE MORELE:/ WIERNOŚĆ TO KWESTIA SILNEJ WOLI!!!!!!! ŻE FACECI PATRZĄ NA INNE NIE ZNACZY, ŻE JUŻ POLECĄ ZA NIMI:/ PATRZYMY NA OBRAZY, DZIECIAKÓW I STARUSZKI I CO Z TEGO? TA LASKA JEST ŻAŁOSNA, ŻE NIBY KAŻDY POLECI I ZACZNIE PUSZCZAĆ OCZKO, ŚMIESZNE!!!!! TYLKO PO TO BY PO SMSOWAĆ LUB DOSTAĆ BUZIK, BOSZE!!!!!!! GDZIE TY KOBIETO ŻYJESZ-JA PRZY BOKU SWEJ MAM SEKS, CZUŁOŚĆ, SMS, BUZI I PORZĄDNĄ ROZMOWĘ. CIEKAWE, JAK ZA JAKIŚ CZAS JAK BĘDZIESZ MIEĆ PONAD 30 JAKAŚ LASENCJA23 BĘDZIE SIĘ KRĘCIĆ OBOK TWOJEGO, HEHE, O ILE TAKIEGO ZNAJDZIESZ:p

Gość Persona29
oto mamy 2 osobowosci Planeta- po twojej wypowiedzi widac, ze jestes lekko zakompleksiona. Nalezysz pewnie do grupy dziewczyn, ktore zawistnie obserwuja atrakcyjniejsze od siebie. Jadem od ciebie wieje na 10 km. Oj dajcie spokoj- nastawinie na szostke z plusem. widac, ze dziewczyna jest pewna wlasnej wartosci. Ani nie obraza lasensji ani nie wywyzsza sie. Napisala jeszcze, ze lubi patrzec na osoby, ktore slicznie tancza. Lubi ale nie zazdrosci. Wlasnie takie dziewczyny, faceci cenia:) Planeta- takie kobiety sie zdradza Oj dajcie spokoj- takich kobiet sie nie zdradza nawet jak widzi sie lasensje23:) Bo ta dziewczyna by zalapala temat z lasenja23 a Planeta by jej plula w twarz:)

Gość widac ze lasencja23 nie ma
kompleksow