Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasencja23

Jestem zdolna odbic kazdej dziewczynie faceta!

Polecane posty

Gość hehehhhhhhhaaaa
PERSONA29 masz nasrane we łbie:/ takie zadufane w sobie lasencje trzeba tępić bo się nie nauczą szacunku do ludzi!!!!!! nie szanują tych facetów tym bardziej kobiet tych facetów!!! świadom swych kompleksów, przynajmniej może z nimi walczyć, a ona ta laska na pewno je ma, tylko w tym własnym zaślepieniu tego nie widzi. Jak będziesz tak chrzanić Persona, to niedługo wszystkie zapomną, że mają też główki i że czasem zdałoby się co s tam poczytać obejrzeć i mnieć ciekawego do powiedzenia:/

ona napisała \"30 lat po ślubie\" czyli ma na myśli panów w przedziale wiekowym 50-60lat. lasencja, może przeczytaj sobie książkę coś w stylu \"jak poznać kochanka i zatrzymać go na dłużej\", dla takich właśnie pisano te książki, dla panienek, z którą każdy facet poszedłby do łóżka najwyżej na 1 noc. bo wiesz, w sumie każda może być na jedną noc (w rozumieniu faceta) więc co dopiero taka jak Ty, samotna panienka z dyskoteki, ale nie każdą stać na to, by facet przy niej został na dłuzej. więc sądzę, że jeżeli się czymś chwalić, to właśnie tym drugim. wiesz co teraz rzuca się w oczym, kiedy nie widać twojego ciała? wewnętrzna brzydota... tutaj, na tym forum, kiedy pokazujesz swój intelekt, każdy facet się już tobą brzydzi.... więc nic dziwnego, że tylko w dyskotece jesteś królową puszczanych oczek, a nocą co najwyżej królową jednorazówek

Planeta, madra dziewczyna z ciebie:) :) :) obnazylas lassencje i oto mamy naga prawde slaba, zalosna, zakompleksiona istotka Lasencjo, nie trzeba byc pieknym, zeby odbic faceta. Wystarczy troche kokieterii. Tylko, ze dyskoteka to nie realne zycie, a na parkiecie nie konczy sie swiat. To, ze potrafisz zainteresowac soba faceta na 1 wieczor nie znaczy, ze dogadasz sie z nim na co dzien. To, ze ladnie tanczysz, nie znaczy, ze bedzie chcial cie pzredstawic rodzicom. To ze masz ladne cialo nie znaczy, ze facet chce, bys zostala matka jego dzieci. Mezczyzni lubia ladne kobiety. Ale nie kazda ladna kobieta jest warta tego, by slubowac jej milosc, wiernosc, opieke.

Persona29 zdrada to nie moje problemy. ja i kompleksy??? to, co lasencja napisała to tekst zakompleksionej, dowartościowującej się w dyskotece gówniary

Gość he he
ja mojego sama oddam, nie trzeba go odbijac

->lasencja Gratuluję skromności. Masz na wyposażeniu jeszcze jakiś mózg poza tymi długimi włosami, i całą resztą walorów estetycznych ktore wymieniłaś ? Bo jak przeczytałam to nie wymieniasz żadnych walorow duchowych, czyżby w tej kwestii nie było nic do zaoferowania z Twojej strony ?

Ciekawe czy ta pacjentka zasponsoruje i ma czym to robić:classic_cool:?To jest jeden z ważnych walorów:classic_cool::D.No i ile może za zdradę zaoferować?A ciekawe jak by sprowadziła na złą drogę eunuchów:D:P??????????

Gość dadadad
lesencja sie nie odzywa bo nie wie kto jest eunuch,ehheeh

Gość dadadad
kodm@poczta.onet.pl odbij mi mojego faceta prosze bardzo pokaza czy naprawde potrafisz!!! a nie jestes gołosłowna

Gość teksanska masakra piłą mechani
jedno jest bardzo przykre... że faceci faktycznie idąc ze swoją kochaną dziewczyną gapią się na takie głupie dziwki :/ i to mnie strasznieee irytuje właśńie.... i wkurwia bardziej niż nieskromność lasencji. Dlaczego kiedy ja idę z facetem to nawet choćby wyskoczył mi mega przystojny koleś nie mam potrzeby patrzęc na niego bo mam przy sobie swojego kochanego misiaka . Najgorsze że oni nie potrafią zrozumieć że patrzenie się w obecności kobiety na takie suczki poniża je... i im umniejsza :/ dodam jeszcze tylko że też jestem atrkacyjna (podobno) ale kjiedy idę ulicą i patrzy na mnie facet ktory trzym,a za ręke swoja dziewczynę to najchętniej zajeb.. bym mu w ryj albo zrzygala się na niego.. a nie podniecam się tak jak lasnecja , bo nie ma czym :/ to jest żenujące zachowanie a nie zadowalające. Glupia jesteś jesli myślisz że każdego odbijesz oj głupia

Gość nie chce sie logować
no to powiedz mi co mam robić jak inne chcą mi faceta odebrać?

Gość kobiecy punkt widzenia
lasencja to, ze masz tak wysokie mniemanie o sobie swiadczy tylko jak masz pusto w glowie. kazda nawet srednio atrakcyjna dziewczyna jest w stanie "wyrwac" faceta na noc, o ile ten takiej przygody akurat szuka! nie kazdy zdradza, wierz mi. nie kazdego faceta da sie wyrwac. są tacy, ktorzy mają zasady- to takie cos, czego ty z pewnoscią nie masz. moj facet takie jak ty splawia od razu, robil tak zanim mnie poznal i tak robi teraz. sam przyznaje, ze dosc sie juz naszalał z laskami na jedną noc. i wiesz co? gwarantuje ci, ze to z ciebie sie smieją twoje "ofiary". bo takiej wystarczy rzucic dwa koslawe komplementy popatrzec lubieznie i ma się ją w rozporku, czyż nie? nie wyrabiaj sobie opinii super bogini przez pryzmat nieudacznikow i męskich cip, ktorzy zawieszają na tobie wzrok podczas, gdy ich dziewczyna siedzi obok.. chyba, że tacy wlasnie stanowią twoj target:D nie myl tez odbijania komus faceta ze zwyklym puszczalstwem.. kiedys sie doigrasz. nie zycze zle, ale chcialabym zobaczyc twoją minę, kiedy ukochany daje noge od ciebie do jakiejs naturalnej szarej myszki, ktora potrafi mu dac wiecej niz machanie tylkiem. :)

Gość fabiane
znalam taka jak Ty, odbila faceta dwom moim kolezankom, na mojego tez miala ochote wiec na pewniej imprezie sie do niego lepila, miala pech ze bylam po paru kieliszkach i tak kurwe pobilam ze nie mogla wstac. nie nawidze takich ludzi jak ty, jakbym cie zlapala to z tych kudlow mialabys pochadnie i ryja w solarium nie musiala bys juz opalac. Naturalnie okopcona cere bys miala

Gość nie chce sie logować
właśnie ja nie znoszę takich suk jak autorka

Gość hue hue moj akurat na ciebie
by nie poleciał, nie jest na tyle durny zeby ryzykowac syfa/ HIVa . Moze kazdy facet jest zdolny do zdrady ale niekoniecznie z kims takim, jak ty, sa faceci o wiekszych wymaganiach.

Gość po zazdroscic
hehe

Gość nie spiaca krolewna
tak samo kazda kobieta zdradzi jak tylko sie nawinie okazja KAZDA !! :) takze co sobie tam mowisz to i tak jest malo istotne i niczego nowego nie wymyslilas faceci sa jacy sa albo ty polujesz na tych co sa podatni na takie panienki jak ty co czaerpia satysfakcje z czyjejs porazki, a zreszta badz sobie kim tam jestes w realu powodzenia :)

Gość a niech sie czuja
Droga Laksacjo, nie ludz sie

Gość 13 sierpnia
wiesz, nie kazdy facet leci na pustego plastika zjaranego na solarce, zwlaszcz gdy nie chodzi do mało ambitnych klubów które jest zbiorowiskiem takich przyziemnych dupeczek jak ty :)

Gość sruuuu
hahahha lasencja to ze sie na ciebie gapia nie znaczy ze na ciebie leca po prostu moga sobie patrzec jak tanczysz a ty nawina pewnie jeszcze bardziej sie nakrecasz. pewnie na ciebie leca dopoki nie powiesz slowa. Pamietaj ze kij ma dwa konce. teraz ty robisz tak bo nie masz faceta a niech ktoras laska ci zrobi podobnie to zobaczysz jakie to uczucie :P bo nie jestes pepkiem swiata sa gusta i gusciki kazdemu sie co innego moze podobac ;p

Gość poradzcie
znam facetów, którzy zdradzają ze swoimi koleżankami z pracy, z uczelni ... uważam, że charakter faceta poznaje się właśnie po tym jak reaguje na taką prowokację. przy mnie mężczyzna nie śmiał się spojrzeć na boki a jak widział jakąś skąpo ubraną lasencję, to odwracał się tyłem. czasami śmiesznie to wyglądało ale jednak facet może się postarać. a ten co ma zdradzać, to i z brzydką zdradzi. ja się dziwię tylko autorce ( chociaż i tak uważam, że to prowokacja), że jej takie adoracyjne zachowanie mężczyzn nie nuży bo mnie niestety nużyło. niezbyt to przyjemne jak się rzesza facetów na ciebie rzuca, pominąwszy wszystkie zazdrosne brzydsze kobiety rozprzestrzeniające nieprawdziwe plotki na twój temat. bycie ładnym to nie sama przyjemność... chyba, że jest się gwiazdą i się dostaje za to pieniądze. ja życzę wszystkim facetom, którzy tu wchodzą, żeby nie patrzyli przede wszystkim na wygląd i na błachostki ale starali się poznawać swoje partnerki bo niestety ja nie miałam szczęścia poznać "uduchowionego" faceta. jak widać ten problem istnieje także w odniesieniu do płci odmiennej.

Gość Córka rybaka
Jak sie n ie ma mozgu to trzeba czymś nadrabiać... Zastanawia mnie tylko, dlaczego ci bezmozgowcy sa zawsez tacy z siebie zadowoleni???? czasem mam pokusę poddac sie lobotomii :)

Gość ;p
śmieszna jesteś ja tez super tancze mam kilka nagrod za tanczenie i kazdy koleś sie na mnie jara jak wychodze na parkiet ale nie o to chodzi faceci nie sa tacy czasami wola ta szara myszke , bo wiedza , że bedzie wierna a ne taka jak ty. .. mylisz sie dziewczyno i to bardzo może mu zakrecisz w głowie ale wróci do swojej partnerki ktora szanuje a ciebie napewno żaden nie bedzie szanował z takim podejsciem

Gość Inaaczej
Lasencja sie chwali czy zali ? :P

Gość ;p
raczej żali załosna jest i tyle