Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaa

Wpadka i co dalej?

Polecane posty

Gość mama niedługo dwójki
Ja również uważam,że dzieci to najwiekszy skarb!!! Kocha się je jak nikogo na ziemi. I nie ważne czy są z "wpadki",czy tak jak u nas,wyczekane i upragnione.

Gość do donna leng
ale jesteś pusta... Kobieta ma cały czas pracować? Nawet w zaawansowanej ciąży? A wychowaniem ma się zająć kto? Babka? Moim marzeniem jest nie musieć pracować tylko zająć się wychowaniem dzieci. Mam ich 2 i pracuję, bo chcemy zmienić mieszkanie. Ale może już niedługo...:)

donna leng. Ależ pusta dziewczyna!!! Obys nigdy nie musiała żyć w biedzie. Pewnie dal Ciebie,ktos z kawalerka,to patologia??? Bo to chyba ty tu napisałaś,że ludzie "bez wykształcenia",są z patologicznych rodzin??? Ja wyobraź sobie,nie skończyłam uczelnie,ale nie jestem z patologicznej rodziny. Jestem z uczciwej,nie zamożnej rodziny.Z zasadami.Moi rodzice są 33lata po slubie i dalej patrzą sobie w oczy.Widać że jest miłość.A twoi rodzice dalej są ze sobą???

Gość ktos tam sobie
bueheheheh nie wyobraza sobie zyc bez papierka z napisem magister buehhehehehehe cos ci napisze kobitko, ale to jest autentyczne mam kuzynki dwie, siostry, jedna ma 26 lat druga ma 24, mieszkały w zielonej górze pierwsza zapierdziulała, studiowała cos zwiazanego z bankowoscia, kuła, nieprzesypiała nocy, rok temu zdobyła ten smieszny papierek z napisem magister, starała sie dziwczyna i ma ok. romumiem. Jest dziewczyna rozwazna, mysli o przyszłosci i wogóle jej siostra ma 24 lata, zawsze wolała sie pobawic, skonczyła szkołe średnia, znalazła prace w firmie transportowej i se pracowała dziewczyna po maturze bez tego jakze waznego dla ciebie papierka z napisem magister i wiesz co, teraz cie zaskocze ta co tak zapierdziulała na tych studiach tyle lat została w zielonej górze nauczycielem, teraz użera sie z bachorami za jakies 800zł miesiecznie a ta tylko po maturze, rok temu awansowała na dyrektora działu wysyłki w swojej firmie, obecnie pracuje we wrocławiu, bo ich firma sie przeniosła i zarabia ok 2.500zł na miesiac kurde mam przykład we własnej rodzinie na co ci papierek magister, głupota, chyba tylko po to zeby kase wydac na studia i dłuzej u starych na głowie siedziec ech... szkoda gadac, juz mi sie wogóle nie chce komentowac twej wypowiedzi DNO

Gość hmhma
kazdy ma swoje zycie mi wszystko przychodzi łato mowia w czepku urodzona mam swoje cele w zyciu zycie kury domowej nie dla mnie

Gość podrozniczkaaaa
ja wlasnie planuje teraz dziecko i ciesze sie na to niezmiernie!!!! skonczylam studia ale nie zamierzam robic przed ciaza jakiejs oszalamiajacej kariery i odkladac w nieskonczonosc decyzji o dziecku

Gość hmhma
hmm wiesz liczy sie tez przebojowosc i znjomosci mozesz miec 10 fakultetow 5 kier studiow a bedziesz bezrobotna

No tak...ciekawe tylko czy stać cię na bycie kurą domową.???? Bo żeby nią zostać w tych czasach,trzeba mieć za co życ. I nie mówię o skrajnej biedzie.

hmmhm Pracuj,pracuj... Jak sie obudzisz,40tka na karku i o dzieciach juz zapomnisz:D:D:D

Gość hmhma
hehe Ty chyba nie masz za co zyc zazdrosc, zazdrosc gora nie ma sie co dziwc niedorajdy zyciowe

Gość o wy głupie
czy wy przeliczacie dziecko na pieniądze? hehe.. zabaczycie za kilka lat... wy będziecie mieć luksusowy dom za miastem a ja malutkie mieszkanko, z malutką lodóweczką na której wisi obrazeczek mojej córeczki - taki z wielkim sercem i z napisem "kocham was mamusiu i tatusiu"

Gość hmhma
najlepiej dzieci narobic i byc na utrzymaniu meza ktory zarabia 1200brutto

Gość do hmhma
Skończ już w końcu to swoje żenująca "przedstawienie":(

Gość hmhma
ja spedze wakacje w Santorini albo na Krecie a Wy jak dobrze pojdzie to nad Bałtykiem

Oby ci się w zyciu poukładało jak mi-życzę. Wakacje co roku,ferie na nartach.Samochód z wyższej półki i mieszkanko na kredyt w stolicy. Obyś nie musiała pracować,a miała to na co mnie stać!!! I pisz ze zrozumieniem,bo nerwy cie ponoszą i trudno rozszyfrować to co starasz się przekazać:(

kazdy ma inne priorytety w zycio jedni robia kariere zawodowa a inni sa na utrzymaniu meza

Nie spędzam wakacji nad Bałtykiem,bo raczej trudno trafić na dobrą pogodę. A powiem Ci,że nad Bałtykiem ceny są podobne do tych za granicą. Tylko dojazd tańszy. Hmhmhm. I daj spokój smarkulo-bo juz nie wiesz co wymyslać,żeby stanęło na twoim.

Gość hmhma
z wyzszej polki?hmm to dla ciebie chyba Polonez :)

Gość klaraaaa
ja jestem na utrzymaniu meza i on zarabia 800zł brutto i co z tego, zyje man sie swietnie, bo sie kochamy i romumiemy i pomagamy w trudnych chwilach, a widze ze ty nikogo takiego niemasz skoro tak namietnie gadasz o tych swoich pieniadzach i tym wszystkim innym smiesznym, współczuje ci, moze kiedys i ciebie ktos pokocha, jak sie zmienisz !!

Gość hmhma
ale Ty sie znasz koncza ta rozmowe bo jestes zenujaca

Gość do hmhma
Jak byłam w przedszkolu to dzieci też się przechwalały, które jest lepsze, które gdzie jedzie na wakacje... Ech...

Nie wiem czy to są priorytety. Ja chcę wychować swoje dzici,a nie liczyć,że ktos zrobi to za mnie. Ale taka "hmhhm" odda swoje dziecko,jak te skończy ustawowe 16tyg.pod opiekę żłobka,bądź niani-bo kariera na nią czeka!hahahahaha

Wiesz "hmhmh" Daj juz spokój,bo głupiutka jesteś strasznie.:O:O:O:O:O

Gość hmhma
a Ty pojdziesz do sklepu i bedziesz sie zast czy kupic Pampersy czy pieluchy z Biedronki

oj chyba trzeba zaalarmowac wyzszym instancja :D bo jak widac wiekszosc tych madrych i inteligetnych magistrów nie umie czytac ze zrozumieniem, bo nie rozumieja tematu, wiec co to za magistry !! smiechu warte

Gość hmhma
do mamy dwojki dzieci ile bedziesz jeszcze rodzic dzieci?

Nie mam w poblizu Biedronki i nie wiem czy tam sprzedaja pampersy. I uwież mi-nie muszę nad takim sprawami duzo się zastanawiać. Ale po twoich postach widać,że nie masz pojęcia o tym jak ludzie żyja. Wiesz...bałabym się takie rzeczy wypisywać,bo później często dzieje się tak,że człowiekowi różne historie w życiu się przytrafiaja...więc uważaj.

do hmhmh. A co?Dwoje to dla ciebie szczyt zbytku?

Gość hmhma
Tobie sie moze tylko przytrafic tylko kolejne dziecko do wykarmienia

Gość hmhma
ja bede miec jedno max dwa ale to wyjdzie w praniu nie wiecej