Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do motocyklistów

chce kupic motocykl help

Polecane posty

Gość do motocyklistów

Zacznę może od tego, ze jestem dziewczyną, motocykle kocham od baaaaaaaaaardzo dawna, obracam się w towarzystwie motocyklistów , poprostu to jest moja pasja. Chciałabym zacząc jeździc i mam takie pytanko, ale prosze bez zgryxliwych komentarzy, ja oczekuje tylko waszej opini. Czy moim pierwszym motocyklem może byc Honda CBR 600?? Oczywiście na początku zablokowana, później z upływem czasu się odblokuje.

Gość do motocyklistów
"Setki kobiet, szukających mocnych wrażeń w jeździ na motocyklu, kupuje właśnie ten model. Poręczność, łatwe manewrowanie w mieście, na parkingu oraz dosyć nisko (jak na supersporta przystało) siodło przemawia na korzyść CBR." pozwole sobie wkleic artykuł który znalazłam

Gość skóra
ja jeżdż hondą cbr fireblade, blokade miała na 300,ale zdjęlam ją

Gość do motocyklistów
no ja blokade bede równiez zakładała bo nie mam zamiaru się zabic, myslę że jak poczuje się na siłach i naucze się dobrze jeżdzić to z czasem ją zdejme

Gość do motocyklistów
nikt mi nie pomoze??:(

Gość telefontelefon
no ja co prawda w stanach mieszkam, poki co jezdze z mezem jako pasazer (Triumph Bonneville America 2003). Ale kiedys, jak bedzie czas i pieniadze, tez chciaalbym nauczyc sie jezdzic i kupic swoj wlasny motor. ja jestem niziutka i niestety, niewiele modeli jest niskich, a teraz trend jest taki, ze siedzenia robia bardzo szserokie, co tez sila rzeczy skraca nogi.. zastanawialam sie nad HD Sportster.

Gość do motocyklistów
no ja także jestem nizutka, dlatego zdecydowałam się na Hondę bo jest dozys niska

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no mysle ze moze byc zapraszam na moto weteran bazar do łodzi 12-13 maj stadion startu