Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość pro offerma
w koranie mozna sie spuszczac miedzy kolankami noworodkowi plci zenskiej, zreszra to samo robil mahommet swojej zonie 7 mioletniej, potem ja wyruchal od tylu od przodun i sam sobie to chwalil i zalecal, czytaj koran !

Gość Jestescie
Dawaj cytat gdzie w Koranie pisze ze mozna sie spuszczac noworodkowi Dawaj malenki

Gość Jestescie
Czekam

Gość pro offerma
Do innych rodzajów seksualnych nadużyć dokonywanych na dzieciach przez muzułmańskich męskich członków rodziny należą dotykanie genitaliów, zmuszanie dziecka do dotykania genitaliów mężczyzny dopuszczającego się nadużycia, masturbacja z dzieckiem w roli uczestnika lub obserwatora, seks oralny, penetracja pochwy lub odbytu penisem, palcem lub jakimkolwiek innym przedmiotem. Jeszcze inną technikę używaną przez muzułmańskich mężczyzn nazwać „międzyudzeniem. Nogi dziecka są ścisnięte razem, a nadużywający mężczyzna wkłada swój penis między uda małego chłopca lub dziewczynki. Ponieważ to w ten sposób Mahomet uprawiał seks ze swoją żoną, Aiszą, od chwili gdy miała ona sześć lat, praktyka ta jest oczywiście zaaprobowana przez ayatollaha Khomeiniego, który w swojej Zielonej Książeczce stwierdził Nie jest sprzeczne z prawem, by dorosły mężczyzna „międzyudził, lub odczuwał przyjemność z młodej dziewczyny, która jest jeszcze w okresie odstawiania od piersi; to znaczy by umieszczał swój penis między jej udami, i by ją całował. Zaiste, możesz być dobrym muzułmaninem kopulując z udami małego dziecka.

Gość pro offerma
i wypierdalaj ty kuruurwo

Gość pro offerma
mam nadzieje ze bedzie miedzyudzil z twoja corka. Jak mahomet, jego bog.

Gość Jestescie
Czekam na cytat z koranu

Gość a po co ?
wystarczy ze miedzyudzil

Gość a po co ?
ten koran napisal pedal ktory z 6sciotatka spal, miedzyudzia robil wczesniej i tu mjego allah pozwolol, , wez spierdalaj :D

Gość a po co ?
on to uslyszal od aniola zeby podudzia i dzieci gwalcic, suuuper

Gość a po co ?
NAM SIE PAN NARODDZIL

Gość a po co ?
A IM PEDOFIL r400 lat pozniej

Gość Dziewczyny powiedzcie mi
Pytanie z innej beczki :) Czy sex z obrzezanym facetem rzeczywiscie jest tak boski jak wszyscy go opisuja? Mam kolezanki ktore maja chlopakow, mezow, ktorzy sa obrzezani i twierdza,ze nie zamienily by ich np na polaka za zadne skarby :o

Gość a po co ?
nie chodzi o kutasa, chodzi o wstyd, z psem wyjdziesz na spacer, z ciapakiem obciach.

Gość Reat
"Czy sex z obrzezanym facetem rzeczywiscie jest tak boski jak wszyscy go opisuja?" - a gdzie sa takie opisy? Jeżeli chodzi o forum to proponuję wątki w google: "sex z Turkiem" czy "Romans z Turkiem" - ale nie brzmi to zachęcająco,a pisały to naprawdę doświadczone kobiety, ze szczegółami - najbardziej podała mi sie "mała różowa krewetka z wąsami" - pewnie wyposażenie takie, jacy faceci, tzn., tureckie. Jeszcze jedno dodam , tak od siebie, uważaj na hiva i tym podobne.

uważaj na hiva i tym podobne. x hmmm to w Polsce hiva nie ma???

Gość a po co ?
ifka, hiv przyszedl z waszej afryki od twojego lovera

Gość a po co ?
do tego jebanie sie bez gumy bez rozumu, tam kobiety maja po pietnascioro dzieci, nie wiedza ktory z kim, jak malpy.

Gość Reat
Oczywiście, że jest, jeżeli chodzi o rodaków, to głównie narkomanii i różne środowiska patologiczne, ale , tak ja przynajmniej zrozumiałam, Koleżanka pytała o "obrzezanych", a to raczej muzułmanie. A rada życzliwa , z mojej praktyki zawodowej, po "wakacjach" wenerolodzy maja więcej pracy z Paniami wracającymi z egzotycznych wczasów.

Gość a po co ?
malo tego ze jak malpy to jeszcze we wlasnej rodzinie sie pierdooola, wasi wlasnie pochosza z tych zwazkow, nienormalni juz genetycznie

Gość a po co ?
a pozniej tez robia z ciotecznymi siostrami, ta genetyczna przechodzi, wszy

Gość a po co ?
wszyscy sie pierdola tam z wlasnymi siostrami, pozniej te genetyczne choroby, wasi tez powstali z tych kazirodczych zwiazkow.

jeżeli chodzi o rodaków, to głównie narkomanii i różne środowiska patologiczne, x sorki, że ci to powiem w wigilię aleś durna jak pół cegły. Polecam wyprawę do najbliższej poradni retrowirusowej w celu zdobycia odpowiedniej wiedzy na temat.

Gość a po co ?
ale nie zaprzeczysz ze tam w rodzinie sie pierdola :D twoj tet tak powstal, z siostry i braciszka ;)

Gość a po co ?
ale nie zaprzeczysz ze tam w rodzinie sie pierdola :D twoj tet tak powstal, z siostry i braciszka ;)

Gość a po co ?
ifka, twoj tez tak powstal z braciszka i siostrzyczki, czyli debil zaplanowany, oni wszyststkie tylklko z kuzynow :)

Gość a po co ?
ifka, twoj tez tak powstal z braciszka i siostrzyczki, czyli debil zaplanowany, oni wszyststkie tylklko z kuzynow :)

Gość a po co ?
twoj tez z braciszka i siostrzyczki powstal, jeden debil, bedzie tez jebal twoja corke polroczna miedzy kolankami.

Gość Reat
Ifka: masz skłonność do bardzo stanowczego i dosadnego oceniania innych, negatywnego oczywiście, jeżeli ktoś śmie mieć negatywne zdanie o muzułmanach, a to co napisałam opieram na swojej kilkuletniej praktyce zawodowej. Pragnę zwrócić ci uwagę, że wyniki z jednej poradni retrowirusowej mogą nie do końca pokazywac skalę i rozkład zjawiska, ja bardziej opierałam swoją wypowiedź na statystykach Ministerstwa Zdrowia . A co do Koleżanki "szukającej wrażeń z obrzezanym" to ja nigdy bym nie odważyła, 5 lat pracowałam w Turcji jako lekarz i naprawdę odradzam. To tyle ode mnie w temacie sexu "z obrzezanym".