Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość Do Ola.28.
Pod półksiężycem - Nie czujesz się trochę upokorzona z tego względu, że musisz sobie robić zaplecze jakimiś kontraktami bo boisz się, że twój arab sobie weźmie drugą żonę? Jak mu nie ufasz to po co się z nim wiążesz?

Gość l;llnlkn;n
up

Gość Pod półksiężycem
Do Ola28 Nie mam chłopaka Araba, ale mam zamiar przeprowadzić się na stałe do Abu Dhabi Dlatego biorę pod uwagę taką opcję, że być może w przyszłości wpadłoby mi do głowy wyjść za Emiratczyka z Abu Dhabi. P.S Ufam tylko sobie

Gość Ola.28.
Pod półksiężycem Przy tego typu kontraktach musisz miec swojego zaufanego prawnika, ktory RZETELNIE poinformuje Cie o kruczkach prawnych stosowanych przy umowach, takze tych przedmalzenskich, niestety nie tylko w tym kraju. Tym bardziej, że umowy przedmałżeńskie zawierane są w języku arabskim.

Gość Do Ola.28.
Pod półksiężycem aha, pytam, bo większość naiwniaczek jedzie do krajów islamskich za swoim księciem. Zmyliłaś mnie zwłaszcza że się dopytywałaś o ten kontrakt.

Gość Pod półksiężycem
Jadę tam do pracy jako młody inżynier:). Chcę się przeprowadzić na stałe, od dziecka marzę o życiu w Emiratach Arabskich. Na razie mam podpisany z nimi kontrakt na udział w projekcie budowy mostu The Sheikh Zayed Bridg :) A głównym projektantem The Sheikh Zayed Bridge i Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Mosque,, jest Arabka, ta Pani nazywa sie Zaha Hadid;)

Gość Miszcz,,,b
Pod półksiężycem - zainteresowałaś mnie bardzo pracą w Emiratach Arabskich. W jaki sposób udało Ci się podpisać z nimi kontrakt? Szukałaś pracy przez Internet?

Gość Pod półksiężycem
Miszczu :) Rozmowa kwalifikacyjna była przeprowadzana przez telefon. Mnie sama upolowała agencja headhunterska z Irlandii. Zwsze radze nie szukac pracy tylko we wlasnum zakresie ale swoje portfolio przekazac ludziom, ktorzy na poszukiwaniu dobrej pracy znaja sie lepiej.:) P.S możesz poszukać też przez internet pracy w EA:)

Gość Miszcz,,,b
W Emiratach Arabskich nie ma ŻADNYCH podatków. Raj na ziemi:D często europejczycy otrzymują mieszkania, jest to też taki haczyk aby pracownika dłużej przytrzymać w swojej firmie. Oczywiście za mieszkanko też nie płacą, bo podatków brak:)

Hej.Poradźcie Kochani...Jestem z kimś od 6 lat a tu nagle....ups...wzięło mnie - zakochałam się!!!On jest Turkiem, śliczny, młodsy ode mnie o 6 lat, ale to jakby nie ma znaczenia....Ja mam ustabilizowane w miarę życie a on jest studentem.Otacza mnie uczuciem, opieką i wielkim zainteresowaniem.Jest szarmancki, kulturalny i wogóle cudny.Chce być ze mną, ale ja nie mogę się zdecydować....Co robić????Pomóżcie!!!!!

Gość niewiernypies
zrób sobie nasiadówkę,czyli zamocz dpę w misce zimnej wody z lodem..co dziennie po dwie godziny i tak długo az nie przejdzie.Kora dębu czarnego też dobrze obkurcza srom.Sromoto .

Najwyraźniej miałeś podobne doświadczenia i znasz to z autopsji...:-)

Gość M_-Monia
Moja siostra stryjeczna,która wyjechała na jakiś czas do Stanów (tam poznała grupę muzułmanów) i dużo podróżowała po świecie stwierdziła, że dla przeciętnego muzułmanina każda Europejka, chrześcijanka czy niewierząca to dziwka choćby była dziewicą. Sama doświadczyła takiego traktowania.

Gość M_-Monia
Osiadły w Syrii salaficki szejk pochodzący z Jordanii Yasir al-Ajlawni oświadczył, że „legalne jest gwałcenie przez opozycjonistów Bashara al Assada, wszystkich kobiet syryjskich, które nie nią sunitkami. Dodał, że „porywanie i gwałcenie kobiet chrześcijańskich lub alawickich nie stoi w sprzeczności z nakazami islamu http://m.wiara.pl/doc/1514560.Mozecie-gwalcic-chrzescijanki

To a propos mojej wypowiedzi?? Czy jest ktoś, kto ma bądź miał podobną sytuację i spotkał Turka??On jest bardzo europejski, bo studiował w Holandii i teraz w Polsce....No jest Muzułmaninem..., i co z tego...Chrześcijanie są pijakami, mordują, biją i katują...Mrożą dzieci w zamrażarce (ostatni przypadek...)

Gość _____________OLO______________
Tasinka...zmień temat.Proszę.Nudna jesteś.

Gość _____________OLO______________
Dość prymitywna również.

A to ciekawe....A mogę wiedzieć, w czym się przejawia moja prymitywność??:-)

A Ty pewnie jestem jednym z polskich pijaczków, skoro ruszył Cię ten temat...:-)

Gość ____________LOL_______________
W każdym bądż razie nie dokonuję mordów honorowych na córkach i nie uczestniczę w wycinaniu łechtaczek dziewczynkom....

Gość ynkdm,
studiowal w Holandi a teraz w Polsce ? a dlaczego nie skonczyl tych studiow w Holandii tylko przywlokl sie do Polski ? Wywalili chloptysia i przyjechal sobie do Polski zeby sie kurczowo trzymac Europy ?

W Holandii skończył jedne a tutaj drugie robi, bo Mu jego państwo daje taką możliwość, to chłopak się edukuje

Gość ynkdm,
zajrzyj w jego papiery, czy ma vize, widzialas jego dyplom ukonczenia studiow w Holandii? To co on opowiada to ja tez moge ci opowiedziec ze jestem Jolanta Kwasniewska :P Sprawdazc sprawdzac to urodzeni klamczuchy, bo prawda bywa dla nich dyskredytujaca, czyli chloptas szukajacy na gwalt zony zeby moc zostac w Europie po slubie. Zreszta po studiach a maja wize studencka musza wrocic, wiec jasne ze szuka zony jak szalony :) Czy ty czy inna obojetnie mu.

Gość ____________LOL_______________
..znaczysię szpieg...zwiadowca....

W sumie może i tak być, tylko jest jedno ale....On nie chce mieszkac w Polsce:-)