Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość gość
Oni potrafią pięknie dawać obietnice bez pokrycia,są mistrzami dialogu i obietnic....

Gość gość
Chociaż widać coraz więcej mieszanych małżeństw....

Gość gość
byłam dzisiaj w centrum handlowym...tam małżeństwo Polka z Turkiem i ich 3 góra 4 letni synek wybierali jakieś zabawki ja też oglądałam coś dla mojej małej nie powiem sp oglądałam na nich ukradkiem ta dziewczyna wyglądała tak jakby strasznie wstydziła się tego swojego faceta cały czas głowa spuszczona a jak nie to patrzyła tylko na niego w pewnym momencie ten mały chciał coś innego niż oni wybrali rozplakal się a ta matka do niego "uspokoj się bo się baba z denerwuje i mamę zbije

Gość gość
.......

Gość gość
Ja jestem 10 lat po ślubie z Turkiem mamy 1 dziecko. Nigdy nie miałam żadnych zakazów nakazów! Jak mam ochotę wyjść ze znajomymi to po prostu wychodzę on zostaje z dzieckiem. Ale zgodzę się z jednym dziewczyny jest TUREK i turek.Jak macie jakieś pytania chętnie odpowiem.

Gość gość
Ja mam pytanie.Umiesz gotować tureckie potrawy bo Ja jestem 12 lat z turkiem ale jak mamy gości to on gotuje bo Ja nie mam pojęcia.

Gość gość
Ja jestem z Polakiem i mam taką nudę i czuje sie jak stara babcia-tylko siedzenie w domu, masakra.... A mój znajomy Turek - jak z nim jestem, to od razu mi lepiej, zapominam o wszystkich problemach, jest wesoło i miło....

Gość gość
Po 7 latach i turek też ci się znudzi

Gość gość
....coś w tym jest....te magiczne 7 lat....

Gość gość
turek...to zwykła świnia nic więcej żeby nie wiem ile mówił ze cie kocha jak bardzo bez ciebie żyć nie może i ze zrezygnuje nawet dla ciebie ze swojej rodziny która cię nie zaakceptuje bo nie jestes muzulmanka a wiec jestes nie czysta to wszystko....g****o prawda...ja byłam z takim 4 lata...na weekend jeździłam do mamy czasami ze mną jeździł czasami nie kiedy zostawał sam oczywiście po powrocie zastawa łam mieszkanie przywrócone do góry nogami zekomo spotykał się tam tylko z kolegami..ufalam mu więc mi do głowy nie przyszło ze ten wielce we mnie zakochany może mnie zdradzać taka byłam głupia. ..któregoś razu wrocilam wkładam pranie do pralki...a w koszu na bieliznę co?Surprise! Podkład. ..musiał jej wypaść nawet nie zauważyła. ..albo zrobiła to celowo...co zrobiłam? Wielka rozpacz ręce mi się trzesly bo jak to to przecież nie mozliwe...potem co się okazało zaczepia mnie sąsiadka z dołu zaprosiła na kawę. .ten kutafon w każdy weekend zapraszał swoich kolegów z pannami do naszego domu a tam się ostro gzili bo ponoć z naszej sypialni dochodziły na dol konkretne odgłosy. ..jak ja mogłam tego nie zauważyć zawsze kiedy do niego dzwonilam była konkretna cisza albo odglos telewizora zawsze mówił ze śpi albo film ogląda mało tego ...dowiedziałam się więcej nie będę się wiele o tym rozpisywać on zrobił jakiejś pannie dziecko i zapłacił za skrobanke straszyl ja ze jak tego nie zrobi to jej też nie będzie. ..dla mnie zawsze kochający do rany przyłożyć. .a tak naprawdę. .turek jest turek i taki już będzie żeby nie wiem jaka lipe wam wystawiał to nie warto potem długo się po nim leczyć bo zakochasz się na pewno bo oni sa dobrzy w te klocki

Gość gość
Myślisz że tylko turek jest do tego zdolny ? Obrażasz polaków i innych .Oni też są w tym dobrzy. Zamiast my kobiety zjednoczyć się i nadawać na facetów .

Gość gość
To się dzielimy a każdy facet to świnia.

Gość gość
Tylko czemu kobıety leca na takıch a dopıero polem ıda po rozum do glowy?

Gość gość
Wiem coś o tym....Oni tak potrafią uzależnić od siebie i swojej namiętności...., oczywiście są bardzo, bardzo mili, ale jak już osiągną swój cel, to jesteś im niepotrzebna..., ale to nie dotyczy tylko Turasów, ale całej męskiej populacji

Gość gość
..gdzie są te muslimskie szmaty, japolki samice rozpłodowe piątej kolumny ISIS

Gość gość
ile tych jaPolek wspiera muslimów swemi w-dziękami wątpliwymi

Gość gość
Mój jest cudowny, robi za mnie wszystko, jest czuły, miły, ale jednak czuć tę władzę....Oni robią to w tak umiejętny sposób, ze jestem w szoku

Gość gość
Dlaczego turczynki mają w domu nieskazitelnie czysto a turek jest nie ogolony i śmierdzi potem ?

Gość Crusader f the Light
Harry Poryp 2008.02.29 No dobra nie powinienem ale jeszcze coś napisze. Otóż gdy przyłaczyłem sie do topiku od str. 43 to mogłem grac głupka a wy nagle zaczełyscie pokazywać swoja intelektualną przewagę jakbyście chciały coś tu Światu pokazać. W porządku Ale czy wy macie jakieś pojecie o Świecie który was otacza? Dla takich jak wy piramidy w Egipcie to może być składanka pudełek a posągi na wyspie Wielkanocnej mogą byc nawet z plastyku. Nigdy nie spojrzycie na wiele rzeczy z perspektywy wieku, kultury,ludzkiego geniuszu. Nie winie was za to. Waszym głównym zyciowym celem było dopaść sie jakiegoś śniadego turka i życie w dostatku. Rozumiem. Jak już wspomnialem obserwuje te "parki" i myśle ,że w wielu przypadkach jest tak,że te kobiety ,dziewczyny to głównie uciekajace przed biedą i nie pewną przyszłością panienki do wziecia z rzadko średnim wykształceniem. Inna grupka to przygodne babki. Jeszcze inna -rozwódki i żyjące na kocią łapke nieatrakcyjne po 25 roku życia. Tu pewnie któres pominołem Drwicie z innych jak proste chłopki którym sie wydaje ,że złapały Pana Boga za palec. Polska to dla was chłop z furmankom ,deszcz ze śniegiem i "spiepszaj dziadu" Żal ale nigdy nie zachwycicie sie w pełni brzmieniem V symfoni Bethovena, nie poznacie o czym tak naprawde pisał Rosseau ani też nie wyobrazicie sobie jak mała jest Ziemia we Wszechświecie. Oj mógłbym tak pisać długo tyle tego jest. Warto by było jeszcze napisać co nieco o patriotyzmie ale szkoda tłumaczyć. Moje motto: Są kobiety bezcenne ,za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard ( i tak robią turcy) A teraz sie brońcie dla mnie ten topik jest skończony ,bo wasza obecność na nim to dno. Żegnam.

Gość crusader 1099
Crusader 2014.04.09 Dziękuję za Twoją wypowiedz w temacie popartą opowieścią z życia. Odnosząc się do tego co napisałaś to mamy kolejny przykład tego, że: 1. turcy, a także inne narody krwi ormianidzkiej ( w dużym stopniu ) mają bardzo duży pociąg seksualny właśnie do kobiet europejskich. 2. Nie szanują kobiet z natury i wychowania gdyż oni należą do innej cywilizacji, której obce jest takie właśnie poczucie piękna, wartości moralnych , honoru, duchowości, serdeczności jakie my znamy od dziecka gdyż niemalże tacy się urodziliśmy. 3. W polityce państw zachodnioeuropejskich opływających w dostatku, już od z grubsza 70 - 40 lat nastąpiła powolna lecz bardzo trwała zmiana na bardzo niebezpieczny ustrój czyli socjaldemokrację, a w skrócie socjalizm, który wyprał mózgi zarówno kobietom jaki i mężczyznom zachodu i stali się oni bardzo ślepo tolerancyjni i nie myślą o przyszłości ich narodów z których sami się wywodzą. To wszystko w skrócie.

Gość gość
grrrr!

Gość gość
Żal Wam d**y ściska??

Gość gość
Nie znacie to nie mówcie, człowiek człowiekowi nierówny, tak Turek Turkowi i POlak POlakowi....Każdy człowiek jest inny

Gość gość
A właśnie oni lepiej się opiekują i zajmują kobietą, poświęcają mnóstwo uwagi i robią wszystko, aby kobiecie było jak najlepiej

Gość gość
O POlaczkach na świecie też nie mają dobrego zdania i co w związku z tym....

Gość gość
Powiedziały k***y POlki! Wynoście się z tymi brudasami!

Gość oooonaaaaaaaaaaaa12344444
Jestem właśnie po nieudanym związku z Turkiem. Podzieliłabym się historią i ostrzegła wszystkie Polki, że sama mam teraz ochotę stworzyć jakąs fundację na rzecz obrony Polek od tych hien, szczególnie tych którzy przyjeżdżają do Polski, studentów którzy przyjeżdżają na wymianę z ciężarówką tureckich noname prezerwatyw prosto z Turcji. Uwierzcie, jeśli Turek przyjeżdża studiować/pracować do Polski, a nie do Niemiec tak blisko znajdującej się ojczyzny to musiał przyjechać się zabawić waszym kosztem! Tak cię potrafi zakręcić i omotać, szczególnie w klubach, dziewczyny uważajcie! Oczywiście mówię o tych, którzy w miarę przyzwoicie wyglądają, to już myślą, że każda na nich poleci bezczelnie stosując ten sam trik. Jestem po miesięcznym związku, gdzie były całowania po rękach, klękania, czułośc taka jakiej ci typowy Polak nie okaże aż tak szybko ale pomyśl co cię czeka dalej. Zobaczy cię z jakimś twoim kolegą gdzieś na mieście i ci tego nie powie, nie podejdzie bo to urazi jego turecką dumę, a zaplanuje wszystko byś ty na koniec płakała, nie on. W Turcji to by zabił albo otruł/zgwałcił, ale w Polsce czują się bardziej ograniczeni w swoich "zemstach". Tak było ze mną. Później "w zemście" poszedł do klubu tam gdzie była moja przyjaciółka z chłopakiem z premedytacją, znajdzie jakąś inną, w****** na miejscu, potem powie ci zapłakany w oczy, że udawał, bo chciał zrobić na złość/był pijany/nie lubi twojej przyjaciółki/przyjaciół uprzedzonych co do niego bo że niby mi zazdrościli naszego udanego związku, spróbuje nastawić wszystko przeciwko tobie w imię głównie seksu. Przychodzisz do niego z przyjaciółką, a on nagle ma minę jakby miał zamiar uciec, przyznaje się, że zrobił dla siebie, ty mu chcesz dać w pysk, a on do ciebie z pięściami się rzuca do bicia. Najczęściej stosują takie zagrywki na początku znajomości, że cię głaskają po policzku, że jesteś słodka, oferują ci świetlaną przyszłość, duże pieniądze w jakiejś firmie, jednak rzeczywistość jest nieco inna. Aha i co do Turasów brudasów i całego tego stereotypu. Popieram w 100%. Nie piorą w ogóle swoich ciuchów, śmierdzą starym potem, potrafią nawet wywieszać ubrania przez okno by trochę smrodu potu uszło, a potem ubierają się w to spowrotem. Mnie to pewna scenka mnie zabiła. Mój raz się nie umył, powiedziałam że jeszcze tego nie zrobiłeś cały dzień leżysz, ten wstaje zaczyna się wąchać po czym zamiast do łazienki podchodzi do półki z perfumami i się spryskuje. Na drogi telefon to ma za 3000 zł, a posiada 2 pary majtek czarne i szare na zmianę, oczywiście nie pierze, przemywa w umywalce tam gdzie brudniej i zakłada spowrotem. Od ciebie zaś wymaga bielizny tej która kiedyś mu się spodobała. Dziewczyny jak coś chcecie to pytajcie odpowiem wam na co tylko chcecie, bo przejrzałam tych smrodów, a tak nie wierzyłam w te stereotypy! Wszyscy moi przyjaciele teraz drą łacha ze mnie!

Gość gość
Poznałaś go w Polsce?? Pracuje w barze z kebabami?? Ten mój jest studentem i ma maniery nienaganne...

Gość gość
Po miesiącu nie można nic powiedzieć o człowieku....Widocznie trafiłaś na hama i gamonia, bez wykształcenia....A Polaczki chleją i nie biją kobiet, nie śmierdzą...itd??