Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry lady_k

Johnsons Holiday Skin

Polecane posty

Gość Hejjka
Mozliwe, ze po uzyciu balsamu do skory jasnej, efekt bylby mocniejszy?????

Gość kelle
dziewczyny a jak sie robi peeling ciala? sorki za glupie pytanie ale nie wiem nigdy nie robilam:/

Gość Hejjka
No super:O Dzis zobaczylam, jakie zacieki mam na szyji i w ogole wszedzie😭:O A rozprowadzalam rownowmiernie i robilam peeling:O Szlag jasny, co ja teraz wykombinuje na to wesele???:O:O:O Moze lepsze solarium natryskowe?

Gość fjasakiQQ
A JEZELI STOSUJE TEN BALSAM TO JAK ZACZNE CHODZIC NA SOLARIUM TO OPALENIZNA MI ZEJDZIE?? BO SAMA NIEWIEM CZY MOZNA GO STOSOWAC I CHODZIC NA SOLARIUM. POTRZEBUJE SZYBKIEJ OPALENIZNY

Gość L o-o L
a ja wszedzie pisze zebyscie sprobowaly garniera bo jest boski

A według mnie ten balsam to SZAJS!!! Używam go od ok. 2 tygodni i jedyny plus to super nawilżenie skóry! Po drugiej nocy zauważyłam na pościeli dziwne plamy i sie zastanawiałam od czego to...potem na białej (oj przepraszam-teraz to już zażółkniętej) bieliźnie...Plamy na łokciach i kolanach-mimo stosowania peelingu i rozprowadzania tam mniejszej ilości preparatu, brązowe smugi po kilku godzinach w zgięciu łokci, pod biustem też taka smuga została....nie wiem czemu preparat WOGÓLE nie działa w okolicach bikini-mimo że jestem tam idealnie gładka... No i paznokcie i skóra wokół nich.... Żółta mimo stosowania peelingu dłoni po każdej aplikacji.... Myślałam ze to będzie zdrowsza alternatywa dla solarium ale się przeliczyłam...za te 10 zl wole skoczyć na 10 min na solarkę i mieć spokój a nie ciągle tylko patrzeć jak w upalne dni (jak np. dziś) spływa ze mnie opalenizna... Ciekawi mnie czy Dove jest taki sam w działaniu ale chyba nie odważę się spróbować....:/

Gość neri
mnie też nie zachwycił:( po pierwsze zapach samoopalacza, którego nie znoszę! Jak dla mnie raczej żólcił skórę i trzeba go bardzo dokładnie rozsmarowac inaczej pozostawia nieestetyczne zacieki. Najgorsze jednak jak przez kilka dni go nie stosowałam i zaczął schodzić nierównomiernie pozostawiając drobne łuski wyschniętego naskórka!!!

witam, wczoraj się namaściłam Hiliday Skin\'em i to nieprawda, że nie ma smug! Mam smugi i plamy ciemniejsze, bardzo nierównomiernie mnie chyciło! Zaufałam niestety reklamie i mam kiepskie zdanie na temat tego produktu. Reklamy kłamią!!!!