Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mamy

JAKI SKUTECZNY KREM PRZECIWZMARSZCZOWY DO 100ZL CO POMOGL?

Polecane posty

Gość dla mamy

Jeszcze raz pisze o tym, bo wczesniejszy topik sugerowal tylko mikrodermabrazje ,a teraz zalezy mi by panie sie wypowiedzialy na temat skutecznego kremu przeciwzmarszczowego . skutecznego!!! bo moja mama probowala juz duzo ale jakos nie byly one zbyt skutecznie:/

Gość dla mamy
podnosze pytanko bo za niedlugo chcialABYM SIE wybrac po ten krem alen ie wiem jaki kupic:(

Gość dla mamy
???????

Gość zate
Jak dla mamy polecam Dax Cosmetics Lasser Effect - ok.43PLN/ wersja na dzień , na noc lub maseczka/. Efekt murowany.

Gość dla mamy
a ten DAX COSMETICS to w aptekach sa?

Gość dla mamy
przejrzalam ta strone i ..no coz.. jedyny krem jaki bylby the best jest firmy Lancome:/za ..ponad 20o zl:"( natomist przy Dax cosmetrics nie bylo opisow ze WYRAZNIE ODMLADZA...

Gość dla mamy
oki dzieki narazie mam koncepcje: 1.OLAY 2DAX COSMETICS zobaczymy, co jeszcze...

Gość nic nie kupuj i tyle

Gość polecam OLAY
jestem już w wieku koniecznym do stosowania kremów przeciwzmarszczowych stosowałam kilka i najbardziej zadowolona jestem z OLEY kosztuje o.k. 60 zł polecam kupić krem na dzień i na noc - lepszy efekt.

Gość ojejkujejku
Ogolnie olay maja bardzo dobra opinie...

Gość czyli teraz bede
miala do wyboru 1.OLAY 2.DAX COSMETICS teraz tylko pytanie0- ktory SKUTECZNIEJSZY???????/

moja mama była zadowolona z kremu z dax,co roku kupuję jej na imieniny jakis zestaw kremów i po dax powiedziała,że bardzo dobry-a wczesniej nie komentowała,z tym,że trudno powiedzieć jednoznacznie -kazda skóra może reagować inaczej ja np.używałam kremu i chusteczek do mycia olay i nie zauważyłam zadnej róznicy,teraz między brwi wklepuję sobie loreal przeciw zmarszczkom mimicznym i też jakos nie widzę efektów

Gość zate
Daxa kupisz w Galerii Centrum ale też w sklepach natura i innych dobrych drogeriach. Bardziej mi odpowiada niż Olay.

Gość dla mamy
kupilam dzis krem przeciwzmarszxczkowy DAX COSMETICS po 29 zl byl. opakowanie ma kolor bordowo-brazowy i pisze:FITOLIFT.

Gość no to widzisz

Test konsumenckiej organizacji Stiftung Warentest wykazał, że krem LACURA marki własnej niemieckiej sieci Aldi, jest równie dobry co markowe kremy np. LOreal czy Helena Rubinstein