Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankooo

Nismiali faceci .....jak z wami postepowac ???

Polecane posty

Zicio - to Twój wybór, ale nie wiem czy przez takie kategoryczne postanowienie nie będziesz kiedyś żałował. Skoro nie potrafisz sobie poradzić sam z nieśmiałością, to może jakiś psycholog Ci pomoże. Jesteś taki nieśmiały tylko w stosunku do kobiet, które Ci się podobają?

Gość liliowa calusna
cały czas myśle o tym ,ze jak bede z kimś chodził to nawale i ją zawiode czy bedzie sie ze mną nudzić.Dlatego wole nawet nie probować z kims chodzic. przestan;) tyle jestes i ona sie nie judiz to znakkkkkkkkkk:)

Gość pytankooo
liliowa mozesz mowic co tylko chcesz tylko mi tu prosze facetow nie podrywac na tym topiku;)

Gość pytankooo
dreamer poczytaj sobie inne topiki to sam zrozumisz o czym mowie mnie to nie obchodzi co robi liliowa ale nie chciała bym aby kolejnemu robiła wode z mozgu i na moim topiku.....

Gość pytankooo
dreamer poczytaj np:a mowi sie ze faceci to dranie sam zrozumisz osobiscie mnie to nie obchodzi ze sobie tak gada bo zaraz moze sie odezwie i powie ze zadroszcze ze nie mowie albo cos takiego nic mnie nie obchodzi byle nie tu ze tez sie tak faceci nabieraja natakie gadki szmatki:O

Gość pytankooo
ale zaczyna tak samo jak tu swoje teksty:O

Gość liliowa calusna
liliowa podrywa jednego, ale on ma kilka nikow, by jego baby nie podrywały:) ma je dosyc:) jestesmy sobie wierni:) a ze jak narazie to tylko tu, to mowimy co czujemy jak takl aby inni nie wywierali zlego wplywu na niego, glupimy radami i definicjami na temat zycia np, ze lece na kase, albo ze milosc na odleglosc nie ma szans itp albo ze coto za mioosc jak sie niby nie widzielizmy, najlepiej jakby poszli do swoich lozek, nie cudzego. to taka zazdrosc, ze moj ukochany wyznaje co czuje wierszem, zrobi topik o mnie, dla mnie, jestem jak muza cmok dla niego:)))) i one mowia, ze kazdego podrywa, ale to tylko takie co same maja w tym cel i w oczach $$ a panowie? moze im zal, ze nie maja milosc tylko zwiazki i jak on mowi to tez piernicza, ze nie nie zakochal sie to iluzja. nie chce ich znac, nie sa warci tylko jego chce:))))

Najwyraźniej w tym topicu nikogo nie znajdzie, bo mnie jakieś bzdurne teksty nie ruszają, Zicio nawet gdyby jeszcze był, to ma postanowienie. A i Ty widać nie jesteś zainteresowana liliową ;P

Gość pytankooo
liliowa nie sciemniaj mi tutaj :O niedo mnie takie gadki

Gość pytankooo
a juz napewno facet z topiku :a mowi sie ze faceci to dranie to twoj facet bo czytałam topik załozuny przez niego wiec nie gadaj takich głupot kobieto

Gość pytankooo
dreamer nowłasnie ona zaczyna te swoje gadki tylko nie daj sie wciagnac

Gość pytankooo
bo zaraz sie okaze ze i ciebie kocha nie widzac nie słyszac a bedzie cie kochała liliowa :O

Najpierw musiałbym coś z tego dziwnego tekstu zrozumieć. Może liliowa jest w jakimś wyższym stadium weny twórczej? Coś jak w \"Dziadach\" ;P

Gość pytankooo
dreamer obawiam sie ze ja nie jestem w stanie tego zrozumiec co ona opowiada a tym bardziej ze chodzi o jednego faceta jakby to był jeden to by jeje nie mowił ze jakma go kochac jak go nie widziała:O boze co za kobieta dziwna :(

Gość pytankooo
poczatkowo myslałam ze to zarty ale co gorsza faceci w to wierza :O i teraz mysle ze chyba to drugie co powiedziales ma cos nie tak :O

Gość pytankooo
ale jestes facetem sam powiedz jak mozna sie nabrac na cos takiego:(

A skąd ja mam wiedzieć? Nie wiem co prawda co wypisywała na innych topicach. Ale tego tutaj to ja nie zrozumiałem w żadną stronę.