Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafe82

Skąd mam wiedzieć od kogo są smsy wysyłane z bramki...?

Polecane posty

Ktoś ostatnio bardzo komplikuje moje życie. Dostaję dziwne smsy z bramki internetowej. Czy jest jakiś sposób by sprawdzić skąd są one wysyłane? Czy wogóle jest możliwość wyszpiegowania takiego kogoś? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.

No niestety tej osobie chodzi o to by być anonimową. Czy naprawdę nie ma na to sposobu. Przecież są różne numery wysyłanego smsa z bramek itd , nie można po tym dojść do IP komputera. Błagam o pomoc !!!

Gość upuupu
Przyłączam się do pytanka. Też jestem ciekawa, bo mam przechlapane przez jakiegoś gnoja, co to do mojego faceta wypisuje o mnie różne zmyślone historie. Też bym chętnie się dowiedziała kto to taki..

Gość aj-pi
Operator sieci może podać IP komputera z którego są wysyłane sms`y, może to zrobic jedynie na zlecenie prokuratury, bądź policji. Po za tym jeśli smsy są wysyłane np. z kawiarenkiinternetowej nie dojdziesz do tego kto jest ich autoerm. żeby ustalić nadawcę musiały by to byc sms`y z pogróżkami inaczej nikt nie bedzie sobie tym zawraca głowy. Aha możesz sobie przecież zrobic blokadę na sms`y przychodzące z netu, wtedy bedzie po problemie, info jak to zrobić znajdziesz na stronie swojego operatora, albo zadzwoń do informacjo operatora. pozdrawiam :D

No widzisz aj-pi, ja nie chcę nic blokować. Chcę się tylko dowiedzieć kto jest taki kochany i informuje mnie o różnych rzeczach. Wiem, że to wszystko co ktoś pisze jest prawdą, ale chodz o to, że ktoś mnie tą prawdą dobija ..... zabija .... muszę wiedzieć kto to robi :(

Gość aj-pi
niestety nie masz szans :-(

Gość ladne
hmmm to dotyczy twojego faceta? to napewno robi to jakas dziewucha ktorej wpadl w oko....

Myślałam, że da się coś z tym zrobić - no trudno. Nie chodzi mi tu a jakąś zemstę, chcę zdemaskowac tą osobę bo bardzo mi miesza w życiu a nie mam pojęcia kto to może być (no i mam mój numer telefonu).

Gość jedyny sposob
to pojscie do dobrego jasnowidza

Gość gość
zmien numer telefonu i bedziesz miec spokoj. ja tak zrobilam.