Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy w ogole istnieja tacy

czy sa jeszcze tacy faceci?

Polecane posty

Gość czy w ogole istnieja tacy

tacy ktorzy jak kochaja to naprawde, nie przestaja po kilku miesiacach czy latach zachowywac sie wobec kobiety tak jak na poczatku znajomosci?

Gość nie ma niestety
nie ma i nie było chyba. ja dopiero odkrywam właśne zaślepienie....

Gość wiem co mowie...
nie ma i nie bedzie, wygineli razem z dinozaurami.

Gość czy sa jeszcze tacy faceci
Są kochane,są może i wyjątki ale się trafiają wiem co mówię...

Gość LIILIIA
BYWAJĄ:)

rzadkie okazy,ale sie zdarzają;) Kwestia szczęscia;) Nie zapominajcie,ze to działa w obydwie strony to samo moga powiedzieć faceci odnośnie kobiet:P

Gość savannah
Jak masz lat 16 do 25 to sa. Potem juz ich nie ma.... ale jest na to recepta - zakochaj sie ponownie.

to prawda;)>>niegrzeczna🖐️ to raczej sprawa osobowosci,wartosci ,charakteru:) ja z moim przyszłym mezem jestem od 5 lat,od 3 razem mieszkamy,nie jest tak ja na poczatku,bo jest cudowniej,dojrzalej:) Są tacy faceci,tylko czesto mozna ich przegapic;)

Gość są ja mam takiego
i nikomu nie oddam,jest cudowny,kochany,cały czas taki sam opiekuńczy i dobry-kocham go bardzo

Gość savannah
To jeszcze panno pomieszkaj z mezem nastepne lat 10... i wtedy pogadamy.

na pewno są rzecz w tym, że bardzo wiele zależy też od kobiety...

Nie przesadzajcie,faceci sa calkiem fajni,kochac cie tez kochaja nawet jak cie zdradza:)

Gość Pan + Pani = 100 jedności
Znam takie małżeństwa które mają 70 lat starzu i więcej.Co o tym sądzicie drogie panie.Prawda jest taka ze miałaś ten zaszczyt urodzic się kobietą , więc zyj jak kobieta.Są tacy męzczyzni , i są takie kobiety.Inaczej świat nie mógł by się rozwijac.Naprawdę nie da się odpowiedziec na pytanie czy lepiej byc męszczyzną czy kobietą.Zaszczyt dany od Boga.A co by było jak byś urodziła się męzczyzną - zupełnie nic , bo żyła byś napewno tak jak on.

Gość Michał20
Oczywiście, że są jeszcze porządni i czuli faceci, ba ich jest naprawdę dużo, tylko wy kobiety widzicie w nich kumpli, kolegów ale nie bierzecie ich pod uwagę jako potencjalnych partnerów. Większość kobiet zamiast miłych i czułych facetów woli bad boyów. Znam wiele takich związków gdzie facet poniża kobiete przy każdej okazji a ona mu na to pozwala, a jakby była z normalnym facetem to doszłaby do wniosku, że jest nudny i zostawiłaby go. I ot cała prawda. Z tego powodu do niedawna czułem pogardę do kobiet, a teraz mam to w d... bo jestem singlem z wyboru i chcę sobie samemu życie ułożyć. Niektórzy moi znajomi radzili mi abym był albo przynajmniej udawał takiego bad boya, ale po co mam udawać kogoś kim nie jestem? Widziałem tez temat na tym forym "jest miły, słodki ale nie ma prawka i samochodu, mam dać mu szansę" Nie będę pisał co o takiej dziewczynie myślę bo użyłbym bardzo chamskich określeń typu k. d. s. p. Dlaczego porządny facet ma problem ze znalezieniem 2 połowki? Oto odpowiedź: Dła wielu kobiet jak facet jest: MIŁY=CIEPŁA KLUCHA(pewnie, że lepszy byłby cham) SZCZERY=NUDNY( tak ,lepiej żeby ją okłamywał) WRAŻLIWY=CIOTA(facet też człowiek i nie tylko kobiety mogą mieć złe dni) OPIEKUNCZY=PRZEWIDYWALNY=NUDNY( lepiej aby lał po mordzie albo poniżał?!) NIE MA SAMOCHODU=ODPADA( a same to sobie nie możecie kupić samochodu) NIE CHODZI NA SIŁOWNIE=NIEMĘSKI( a ciekawe czy wy chodziłybyście na siłownie jak teraz kobiet takie męskie z charakteru się zrobiły) ZNIEWIŚCIAŁY=NIEZARADNY( to 2 odzielne pojęcia, chyba lepszy zniewieściały niż tyran czy cham) Więc lepiej zmieńcie podejście do facetów i zanim dacie kosza jakiemuś wg was miłemu, szczeremu ale nudnemu kolesiowi to się dwa razy zastanówcie, bo potem możecie trafić na śmiecica który będzie udawał, okłamywał, poniżał, wykożystywał być może nawet i bił. A sporo jest takich. Wasz wybór...

Gość Michał20
Oczywiście, że są jeszcze porządni i czuli faceci, ba ich jest naprawdę dużo, tylko wy kobiety widzicie w nich kumpli, kolegów ale nie bierzecie ich pod uwagę jako potencjalnych partnerów. Większość kobiet zamiast miłych i czułych facetów woli bad boyów. Znam wiele takich związków gdzie facet poniża kobiete przy każdej okazji a ona mu na to pozwala, a jakby była z normalnym facetem to doszłaby do wniosku, że jest nudny i zostawiłaby go. I ot cała prawda. Z tego powodu do niedawna czułem pogardę do kobiet, a teraz mam to w d... bo jestem singlem z wyboru i chcę sobie samemu życie ułożyć. Niektórzy moi znajomi radzili mi abym był albo przynajmniej udawał takiego bad boya, ale po co mam udawać kogoś kim nie jestem? Widziałem tez temat na tym forym "jest miły, słodki ale nie ma prawka i samochodu, mam dać mu szansę?" Nie będę pisał co o takiej dziewczynie myślę bo użyłbym bardzo chamskich określeń typu k. d. s. p. Dlaczego porządny facet ma problem ze znalezieniem 2 połowki? Oto odpowiedź: Dła wielu kobiet jak facet jest: MIŁY=CIEPŁA KLUCHA(pewnie, że lepszy byłby cham) SZCZERY=NUDNY( tak ,lepiej żeby ją okłamywał) WRAŻLIWY=CIOTA(facet też człowiek i nie tylko kobiety mogą mieć złe dni) OPIEKUNCZY=PRZEWIDYWALNY=NUDNY( lepiej aby lał po mordzie albo poniżał?!) NIE MA SAMOCHODU=ODPADA( a same to sobie nie możecie kupić samochodu) NIE CHODZI NA SIŁOWNIE=NIEMĘSKI( a ciekawe czy wy chodziłybyście na siłownie jak teraz kobiet takie męskie z charakteru się zrobiły) ZNIEWIŚCIAŁY=NIEZARADNY( to 2 odzielne pojęcia, chyba lepszy zniewieściały niż tyran czy cham) Więc lepiej zmieńcie podejście do facetów i zanim dacie kosza jakiemuś wg was miłemu, szczeremu ale nudnemu kolesiowi to się dwa razy zastanówcie, bo potem możecie trafić na śmiecica który będzie udawał, okłamywał, poniżał, wykożystywał być może nawet i bił. A sporo jest takich. Wasz wybór...

Gość kafeteriusz gamoń
Nuda i rutyna zabija szybciej niż zdrada ! niestety.

Gość Michał20
Kobiety to chyba nie wiedzą czego chcą.