Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margeuritte

novynette czy ktoras z was miala po nich depresje?

Polecane posty

Gość margeuritte

Ja juz nie wiem czy to od nich czy podswiadimie odczuwam do nich niechec ale cuzje sie przybita , smutna i bez zycia od okolo 2 tygdni czyli od czasu kiedy je biore, ogolnie wczesiej nie tryskalam radoscia ale teraz chyba czuje sie gorzej .Ktoras tak miala? dodatkwo bole glowy?

Gość Magda Mll
kurde ja miałam to samo nie wiem czy to przez nie ale chyba tak rzuciałam je i nie biorę ich juz - dopiero tydzien widze poprawe i to sporą - nie płacze juz co 5 minut na mysl o czyms niemiłym, nie jestem drazliwa, potrafie opanowac swoje emocje - jest duzo lepiej

Gość kakusia....
ja mialam tak przy 2 opakowaniu, ale to strasznie! prawie zerwalam ze swoim chlopakiem :( do tego stopnia.ale przy trzecim wszystko zniklo...teraz biore 4 i jest ok, takze mysle ze to kwestia dobrania tych tabletek a skutki uboczne wystepuja do 3 opakowan, pozniej moga one byc, moga byc co jakis czas, lub wogole. takze zaczekaj do 3 opakowania, bo byc moze pozniej to wszystko minie.ja ogolnie jestem z nich bardzo zadowolona, zero plamien, okres jak w zegarku o 13 w poniedzialek ;)..piersi juz nie bola, a sie powiekszyly, cera tez spoko, tylko przy tym 2 opakowaniu to mialam wszystko: plamienia, syfki, depresje, bole podbrzusza i piersi.strasznie je przezywalam,ale przeszlo, wiec bedzie dobrze,zaczekaj i staraj sie patrzec nieco optymistycznie :)