Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

standby

OLAY - dlaczego nie piszecie w ogole o tych kosmetykach?

Polecane posty

witam, zakladam ten topic poniewaz zaskoczylo mnie to, ze nikt nie pisze o kosmetykach Olay. Podzielcie sie soja opinia na ten temat. Dodam, ze dla mnie hitem jest tonik age-defying, no i chusteczki do demakijazu. poza tym lubie inne kosmetyki z serii i nie daje mi spokoju fakt, ze nikt o tych kosmetykach nie pisze. pozdrawiam

Gość ojejkujejku
Alez piszemy, wystarczy wrzucic "olay" w wyszukwiarke:P Ja uzywam kremu na noc (tego za 27 zl), badzo ladnie nawilza mi skore. Mam 24 lata i cere mieszana.

Gość ola2000
a wlasnie ja jakis czas temu pytalam o te kosmetyki i bardzo malo ludzi wypowiedzialo sie na ich temat nie wiem dlaczego tak jest ale moze tym razem bedzie inaczej

Gość ojejkujejku
Aha, ten moj krem to sie nazywa Olay Complete Care Krem Odzywczy na noc.

Gość ola2000
dobre sa kremy z filtrem na dzien wlasnie sie mi skonczyl i zastanawiam sie ktory wybrac a ze 30 na karku moze cos mocniejszego pod oczka by sie przydalo

Gość restless
miałam krem pod prysznic dla suchej skóry z tej firmy. Był super- pięknie delikatnie pachniał, skóra po nim była gładziutka i nawilżona. Niestety w Polsce go jeszcze nie spotkałam a przywiozłam go z USA w wielkich litrowych prawie butlach. Cóż ... wszystko co dobre kiedś się kończy. Czekam aż dostępny będzie u nas :)

witam, ja sie wybieram do stanow wiec sobie nawioze cudnosci. to co jest najlepsze to to ze te ichnie kosmetyki wystepuja rzeczywiscie w ogromniastych opakowaniach. i chyba wciaz sa lepszej jakosci niz wersje europejskie. kupilam pierwszy krem total effects 7x w polsce a drugie opakowanie w stanach. drugie ma znacznie przyjemniejsza konsystencje i szybciej sie wchlania. no i jakis wydajniejszy, nie wiele trzeba go nakladac. polecam krem na noc night of olay firming cream - konsystencja budyniu rózowego, cudny zapach a buzka rano przecudna. milego dnia

ja mam delikatny peeling do mycia buzki tlustej i mieszanej.Jest rewelacyjny.POsiadam takze to nik odswiezajacy i hydro zel nawilzajacy ktory swietnie sie nadaje do skory tlustej i mieszanej.Super naprawde polecam!

Ja miałam sporą próbkętotal effects coś tam, i był super, choć chyba jestem za młoda na ten krem :) Noi to nie na mojąkieszeń :(

hehe, moja mama sobie baaaardzo zachwala cala game kosmetykow olay total effects. ponoc rewelacja na skore starzejaca sie ;) uzywala ktoras z was te chusteczki oczyszczajace olaya? co tak dlugo je reklamowali, ze tylko moczysz i trzesz nimi buzie, one sie pienia i wszystko cacy...

Gość bo OLAY to się olewa
:-)

Gość to prawda

Gość to prawda
chusteczki sa super, a twarz po umyciu jest taka swieza i delikatna. szczerze polecam, bo sama uzywam juz kolejnego opakowania

Ostatnio kupilam piling do mycia twarzy do cery tlustej i mieszanej. Poki co jeszcze nie wiem, co o nim sadzic- uzywam go od trzech dni. Generalnie nie mam po nim wrazenia takiej czystej swiezej skory i to mi sie nie podoba, poza tym mimo ze nie tre i nie szoruje buzi cala mam po nim czerwona..? a nie piecze ani nie swedzi, czyli uczulenie raczej odpada. Zobaczymy jak bedzie za jakis czas, na razie troche jestem rozczarowana :o