Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwizdek

Związek lekarz + pacjentka? Dozwolone czy zabronione?

Polecane posty

Gość fghyujikjvftgyhujikl.
w taim razie odpuśc sobie i prosze daj wszystkim spokój ok

Gość marta mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jestem żoną lekarza

Gość wer5tyuiuytre34
prosze cie dziewcze!!!!! nie zasmiecaj ,bo poprosze o spr IP. a to nie problem

to nie czytaj nie normalna jestes??????????

Gość uraz na psychicee
słucham ?trochę kultury do psychiatry goń kobito!!

jak ty jestes zwiazana z lekarzem to tylko jako kochanka po retoryce jaka stosujesz widze ze bardzo kiesko u ciebie ze wszystkim

Gość uraz na psychicee ojojo
Własnie lekarze mają problem z takimi natarczywymi pacjentkami ,a ze względu na wiele czynników wpływających na pracę i nie tylko nie mogą byc nieprzyzwoici względem tak łatwych kobiet , choć bardzo by chcieli :)

to chyba ty byłąś łatwa widze ze masz już duze doświadczenie

Gość zgadzam sie z martaaaaaaaaa
Pielęgniarki odstają bardzo od poziomu lekarzy i takie związki powinny być zabronione przez etykę lekarską.

Gość nbbbbbhjkmjnbghujkl
yupps marta z martą suuper "))

Gość hjjjjfgyhbgvf
zazdrosna dziewucho, musisz pzyjąc na klatę porażkę :)

porażke ja nie zostałam zdradzona ale znam takiego co zdradził swoja zone lekarke z pielegnirka zona sie z nim rozwiadła on sie ożenił z ta pielegniara i wyraznie sie jej wsytdzi jej braków w obyciu itd także to jest porażka takiego lakarza a nie jego żony ze zadziała tylko instynkt zeby sie z kims przespac i wszystko stracił

Gość zgadzam sie z martaaaaaaaaa
Tu nie chodzi o porażkę ale stwierdzamy fakty .

Gość pierdolonie enia
ok ale dlaczego publikujesz czyjeś zycie na forum? A co cie tak boli , to że jest zmarna pielegniraka ? A nie z tobą ?

Gość uraz na psychicee ojojo
no własnie staram sie zrozumieć, dlaczego taks ie angazujesz w nie swoje? Byc moze jesteś nia '' -zrozumiem ale znam podobny przypadek ale w innej branży i jest bardziej nieprzyzwoity, ale pominę ..

boli mnie ze taka hołota jak te pielegniarki uważaja sie za bóg wie co bedac byle kim i to sie odbija na pacjetach przede wszystkim

Gość żona lekarza neurologa
Prawda jest taka, że pielęgniarki wchodzą lekarzom do łóżek zamiast skupić się na pacjentach, dlatego z tego względu takie związki powinny być zabronione. Są to najczęściej kobiety niższych lotów, słabo zarabiające, więc każdy lekarz jest dobrym kąskiem. Jako żona lekarza wiem, że wiele z tych kobiet robiło mu propozycję. Jego poprzednie małżeństwo rozpadło się przez romanse z pielęgniarkami. Jedna z nich była mężatką a dwie pozostałe stanu wolnego. Obecnie mąż ma prywatną praktykę i pracuje tylko w przychodni, bo gdyby miał nocne dyżury, to pewnie też bym się zastanawiała czy historia się nie powtórzy. Poza tym wiek już chyba spowodował, że się ustatkował i za wiele mógłby stracić. Niemniej jednak podkreślam, że dla dobra pacjentów takie związki powinny grozić sankcjami karnymi.

Gość dddddddddddddddd
Pięlęgniary to ciche kurewki ;)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhhh
myśle że przesadzacie dziewczyny , miłość nie wybiera jeżeli jest szczera ale pewnie wiekszosc pielegniarek tylko tym sie kieruje przy wyborze zawodu :)

Gość maja majeczka
Ja również znam lekarza ortopedę, który rozwiódł się z żoną z powodu romansu z pielęgniarką, maja syna . On ożenił sie po raz drugi i bardzo żałuję tego pierwszego małżeństwa, a wszystko przez łatwość pielęgniarki pewnie na dyżurach nocnych, ach te piguły

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Pielęgniarki to jedna z nagorszych kategorii kobiet , bleeeeeeeeeeeee

Gość asdfghjkjbvcxsqwq22fgbj
pielegniarki to czesto tanie suczki ktore pacjentami sie nie opiekuja ale tylki lekarzom nadstawiaja. Ale oczywiscie nie ma co uogloniac i sa wsod nich bardzo dobrzy ludzie i wsrod lek i pigul.

Gość jolka 123
Znam to środowisko dość dobrze i to prawda, że zdarzają się dobre pieęgniarki, ale niestety większość z nich nie ma serca do pacjentów, są leniwe i krzyczą, że za mało zarabiają a lekarzom wchodzą do łóżka jak tanie dziwki.

Gość Malzenstwo2434
Mamy propozycję dla Pana, chętnie po 30+. jestesmy parą trzydziestokilkulatków z Trójmiasta. jestesmy zadbani, atrakcyjni, wydepilowani - seksowni Ona naprawdę megaseksowna. Chcielibyśmy, aby Pani - moja partnerka, grała rolę ŻONY Pana. Czyli: Pani byłaby Hotwife, Pan - jej mężem, ja zaś kochankiem. Pan mógłby pisać scenariusze spotkań swojej żony; z jej kochankiem a potem oglądać fotki i filmiki z tych spotkań. Pan byłby rogaczony tak, jak chce. Pani mogłaby ubierać bieliznę i seksi stroje przysłane jej przez Pana i tak ubrana dradzać go ze swym kochankiem;. mozliwe różne miejsca i scenariusze. Jeśli Pan okazałby się na poziomie, możliwe byłoby spotkanie, spotkania (sauna, plener...) gdzie Pan mógłby osobiście robic fotki i filmiki oraz być może czynnie uczestniczyc w spotkaniu...w sumie myślimy o dłuższej relacji z Panem +30 - zadbanym i wysportowanym długodystansowcem. Tutaj zdjęcia żonki : http://www.wp3.pl/mojazona/

Gość onna inna
Kiedy umierała moja Mama były na dyżurze dwie pielęgniarki, które zachowywały się skandalicznie. Prosiłam Boga, że kiedy nastąpi ten moment żeby ich tam nie było , ale niestety były obie. Mama leżała w szpitalu kilka miesięcy i przebywałam tam często. W związku z tym obie Panie czuły się przy mnie coraz bardziej swobodnie i przestały kontrolować swoje zachwanie. Kiedyś starszy mężczyzna zgubił na korytarzu pampresa kiedy wracał z łazienki. Usłyszałam tylko " jak mu zaje....." Do mojej Mamy kiedyś jedna przystawila kubek do tyłka i powiedziala "tyle z tego bede miala" - nie wiem co to miało znaczyć?

Gość maja majeczka
położne też bywają różne

Gość czegos tu nie rzouemieme
madrzy lekarze wysmienicie sobie radz a z nachalnymi pielegnierkami ,mówia wprost w cztery oczy a żeby było śmieszniej w sześć. Ale to pewnie jakas speluna anie nawet przychodnie akoro pielegnierki takie ?U mojego przyjaciela pielęgnierka nawet boi sie zapytac o cokolwiek pnieważ one sa pracownicami które powinny zajmowac sie pacjentami a nie lekarzami.

Gość lazania
teraz trochę sie zmieniło ale kiedyś nocne dyzury w szpitalach to był cyrk

Gość n bbbbbbbuhygxcvhbjk.
ale nocne dyżury były dla kocapów a nie lekarzy specjalistów :)