Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwizdek

Związek lekarz + pacjentka? Dozwolone czy zabronione?

Polecane posty

Gość Anna P.
A TY ile masz lat?

Gość Anna P.
A może on ma dość żonki i chce się rozwieść? Sprawdź to :)

Anna P:chciałabym ale on nie robi teraz żadnych kroków teoretka: koniecznie daj znać jak Ci poszło jestem z dyszkę od niego młodsza

Gość lolita od kubricka
nie zgadzam się ze stwierdzeniem, ze lekarz jest tylko miły a kobieta pacjentka już sobie wyobraża Bóg wie co... Od pierwszego wejrzenia można się zauroczyć, a czy jeteśmy w parku, na zakupach czy w gabinecie nie ma to większego znaczenia. Człowiek jest tylko i aż człowiekiem. A lekarz to facet jakby na to nie patrzeć wie, że jest w miejscu pracy ale jak zaiskrzy to znajdzie sposób, da numer prywatny. Będzie próbował się umówić po pracy już. Po za tym to widać i można to wyczuć że się podobasz, że lekarz patrzy na ciebie jak na kobietę a nie tylko pacjentkę.

Gość Anna P.
ewelinka e A wcześniej coś robił? Napisz coś więcej.

Gość betaś6
Ja chyba nie rozumiem was Dziewczyny, a Lekarz Ginekolog w życiu by się we mnie nie zakochał :) prędzej by mnie znienawidził po zabiegach itd....

Ja wiem że się mojemu ginowi podobam, on na mnie bardzo działa... Tylko jeszcze nie mam planu jak to rozegrać wszystko... Niedługo będę szła na wizytę? Macie jakiś pomysł? Tak po prostu spytać czy pójdzie ze mną na kawę? Nigdy nie wychodziłam pierwsza z inicjatywą (przynajmniej nie tak otwarcie, wiecie o czym mówię). Ale w tym przypadku to chyba jedyna metoda...

Gość betaś6
Ty sie dobrze czujesz? zapytasz swojego Lekarza czy pójdzie na kawę? na jakiej podstawie ? nie rozumiem Cię Bedziesz grała w jakąś grę? przeciesz On takich Pacjentek jak Ty ma ze 40

To on zaczął tę grę :) ja tylko podbiję. Sama z siebie nigdy bym się nie odważyła, ale skoro tak...

Gość betaś6
W życiu sama nie wyszłabym z inicjatywa do jakiegokolwiek mężczyzny a Ginekologa to juz absolutnie Co innego jak zarasza SAM a tak stracisz tylko w jego oczach dobrze ktoś jw. napisał bedziesz jednorazówką

Gość betaś6
o takiego zrobił, że uważasz że sie Toba zainteresował oświeć mnie

On j zasadniczy żeby posunąć się dalej wobec pacjentki. Za to m.in. go cenię. Tym bardziej że ja póki co nie dałam mu żadnego sygnału że jestem zainteresowana. Tylko on wysyłał. Jeśli nie spróbuję mogę stracić coś wspaniałego, bo to naprawdę suprer facet. A nawet jeśłi odmówi to trudno, zawsze mogępowiedzieć ż zrobiłam kolejny krok w walce z moją nieśmiałością. I nie będęw tedy szukać innego lekarza. Chociaż kurczę to wydaje się niemożliwe żeby się nie zgodził. Hmmm

Gość betaś6
Wydaję mi się, że mężczyzna zaiteresowany Kobieta a nie flirtem nie bawi sie tylko pyta czy poszłaby Pani ze mną na kawkę np. ale to co chcesz zrobic wyjdzieszna prostytukte

Gość betaś6
wysłał Ci sygnał muszę zapytać jaki ? jestem ciekawa ? bardzo bo wydaje mi sie , że sobie źle to tłumaczysz

Chyba wystarczy powiedzieć że w stosunku do mnie zachowuje się inaczej. Ma opinię gbura. Komplementy - no cóż ginekolodzy często tak robą dla rozluźnienia, to się nie liczy .Najwięcej mówią spojrzenia. Kobiety czują takie rzeczy, co tu tłumaczyć. Moja intuicja się jeszcze nie pomyliła (chociaż musi być ten pierwszy raz kiedyś ;p). Specyficzne żarty, aluzje...

Gość betaś6
Będziesz przez niego płakała zobaczysz życie znam dlatego też jestem zdziwiona tylko Dziecko sie tak zachowuje Spojrzenia proszę Cię powiedział Ci, że bardzo mu sie podobasz? chyba nie ? Nie wiem co ja mam myśleć skoro Lekarz sam do mnie wydzwania może ja jestem nie dzisiejsza faktycznie )) ale Ty pewnie pomyslałabys , że sie z Toba ożeni Lekarze tacy są uwierz mi mili, ciepli , pomagają są świetni, ale pamiętaj jeśli sam Ci nic nie zaproponuje to nie rób tego Owszem miła bądź jesli na niego ..lecisz,, ale nie osmiesz się

Gość betaś6
cholera ziemniaki przypaliłam :) to przez Lekarza

Powiedział że mu się podobam, mówił co najbardziej. Ale to takie typowe lekarskie zachowania, tak mi się wydaje. A gdzie ja napisałam coś o ślubie? Ja nie z tych, oj nie :)

Gość betaś6
Życzę Ci aby odwzajmnieł Twoj uczucie w innym wypadku stracisz dużo pieniędzy jeśli nie jesteś naprawdę chora

O jakim uczuciu Ty mówisz? Czy ja coś o uczuciu napisałam? Nie mam 15 lat żeby sięzakochiwać w dojrzałym lekarzu. Pociąga mnie jako człowiek, to wszystko :) Jakich pieniędzy? - myślisz że poda mnie do sądu za molestowanie czy co? ;p

Gość betaś6
Płacisz mu za wizyty czy chodzisz za darmo? o to mi chodziło Rozumiem Ty szukasz romansu, dla presentu od czasu do czasu sponsoring ? No bo nie rozumiem jak bez uczucia ?

Gość betaś6
Inaczej wytłumacz mi po co go zaczepiasz skoro nic do niego nie czujesz?

Ludzie co Wy wypisujecie, a Betaś6 to ma złe doświadczenia z lekarzami czy co, na jakiej podstawie tak piszesz

Gość betaś6
Uważasz, że 15 latka sie zakochuje to jakiś nonsens Skoro go lubisz to ok sadze jednak i wiem co mówię że a w szczególności Ginekolog nie jest zdolny do wyższych uczuć i seksu po oglądaniu tylu pupek codziennie co 30 minutek może kiedys jakimś cudem ktos mi udowodni że sie mylę to wówczas zemdleje

Pomimo młodego wieku jestem niezależna finansowo. Nie przyjmuję drogich prezentów, ani prezentów bez okazji (mam wrażenie że już to dzś pisałam...).