Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagna Marcz

Jutro ślub, a on dzis mówi...

Polecane posty

Gość w takim razie
No wiec w takim razie skoro ktos sie pod nia rzekomo podszyll to gdzie ona jest? juz dawno by sie pojawila i sprostowala. Nie kontunuujmy wiec tego topicu, ktos sie zalozyl aby miec jak jakwiecej wpisow. Dzieciaki tak robia.

Czasem ktos ma zryw i pisze, mysli, ze to pomoze mu sie zmierzyc z problemem, a potem przychodzi niemoc i zniechecenie i swiadomosc, ze jednak sie nie uda i zaprzestaje, godzi sie z losem... Moze ona wlasnie to zrobila. Moze to nie byla prowokacja. Moze uznala, ze sprobuje przejsc przez ten slub tak jakby to wszystko sie nie wydarzylo, jakby te slowa nie padly. Bo chce aby sie ulozylo.

Gość ljlj
no i jak tam po ciężkim dniu? powiedziałaś tak?

Gość Jagna Marcz
PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKIE ZA PODSZYWACZA

Jagna Marcz --> Przeczytałem cały ten topik. Wiesz, zaczernić nicka nie jest problemem i wtedy odpada temat podszywaczy. Chcesz żeby traktowano Cię poważnie, to traktuj innych równie poważnie. Jeśli to była prowokacja, to \"gratuluję\" Ci jazdy po ludzkiej wrażliwośći i emocjach. Radzono Ci tu dobrze, zakładając, że to prawda i jeśli to prawda, to jak się sprawy potoczyły? Zajczyk.

Gość ten związek małżeński
jeśli doszło do ślubu skończy się rozwodem. Jeżeli facet mówi Ci przedzień ślubu, że byłaś " wypadkiem " to nie wróżę temu małżeństwu "sielanki". Jeśli jeszcze możesz odwołaj ślub - ten facet nie szanuhe Ciebie ani Dziecka - jest nieodpowiedzialny. Wiem doskonale jaak takie "małżeństwa z przymusu" zazwyczja się kończą . Mówisz "co ludzie powiedzą" - pamiętaj o tym , że ludzie gadają przez bardzo krótki okres czasu.Pamiętaj też o tym, że kiedy Twój "mąż" będzie miał w d.......... Ciebie i Twoje Dziecko - nikt na to nie zwróci uwagi. Ludzie żądni sensacji mają to do siebie, że gadają przez krótką chwilę - w związku z tym nie należy się nimi przejmować - gadanie minie, a plotkarze nie przeżyją życia za Ciebie. Na marginesie wspomnę, że życie czasem płata "figle-bolesne" ale wiem jedno na pewno: docenia się pewne rzeczy/osoby dopiero wówczas, gdy się je utraci. Kobieto - jeśli masz własną dumę, jeśli chcesz szczęścia dla siebie i Dziecka to olej skurczybyka! bo śmiem z pełną odpowiedziaalnością za swoje słowa twierdzić, że ten facet Cię ma w zadku!

Gość Jesli facet zwali cala wine
na ciebie, ze pojawilo sie dziecko to zawsze bedzie cie nienawidzial bo ubzdura sobie, ze tak go wciagnelas w zwiazek bez jego zgody. Popruboj czy cos sie zmieni a jak nie to uciekaj gdzie pieprz rosnie.

To odbył się ten ślub czy nie???????????????? Jeśli tak to masz jeszcze czas na unieważnienie !!!!!!!!!! Tak cywilnego jak i kościelnego!!!!!!!!!!!!!! Presja nie jest dobrym doradcą!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam cieplutko ;) I czekam na odpowiedz!

Gość to jest czy nie jest
prowokacja?????????????????????????????????

Gość ja mysleze to prowokacja

Gość koreanka
Autorko topiku umiałaś założyć topik a nie umiesz zaczernić swojego nika?? Pachnie to prowokacją.Kochani olejcie pomaranczową autorke.

Gość ale mnie wkurzył ten ktoś
i jak tu ufać ludziom???

Gość myli sie juz wam słońca
zycie realne z tym wirtulanym, biadactwa:o

Gość JAGNAMARCZ
TO NIE BYLAM JA! TO PODSZYWACZ! MOJA SYTUACJA BYLA PRAWDZIWA. I JEST. TYLKO, ZE NIE CHCE JUZ O TYM MYSLEC.

Gość Arizona23
Czy wy naprawde myslicie ze dziewczyna wprzed dzien slubu miala by czas na siedzenie na necie? ...nawet jezeli to nie jest prowokacja, nie oczekojcie od niej odpowiedzi zaraz nastepnego dnia po slubie...

Gość no sorrki ale
juz troszke dni od tego "slubu" minelo,. powinna dojsc do siebie i opisac wrazenia ;) ale poniewaz milczy oznacza to czysta prowokacje. Olejcie ją! szkoda tracic dlugi weekend na bezsensowne pogadanki.

Gość I jak tam/
czyli to była pewnie jednak prowokacja

Gość w gorke

Gość kotko

Gość czas płynie
Zastanowiłam się przez chwilę co ja bym w takiej sytuacji zrobiła.... Odwołała bym ślub ale przed ołtarzem, tak żeby on nie był o tym uprzedzony. Jemu bym narobiła wstydu. Powiedziałabym zamiast przysięgi czemu jej nie złożę i zaprosiłabym gości , którzy by tam byli na zaplanowaną imprezę, tyle, że nie weselną ( np.z okazji "przejrzenia na oczy") i postarałabym sie żeby sie dobrze bawili na niej. A upominki które przynieśli zrekompensowały by wydatki rodziców.W końcu jak sie idzie na jakąkolwiek imprezę to płaci sie jakies tam składkowe na jedzenie i alkohol , wesele sie pod tym względem nie różni. Powiedziałabym to gościom uczciwie i tyle. Myśle,że większość ludzi w takiej sytuacji by została na tej imprezie, ja bym została gdybym była takim gościem.

Gość heheeee
i jak sie skonczyła historia bo chyba nie tylko ja ciekawa jestem ;)

Gość wetwjfyr