Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosza domowa

lista imion zakazanych

Polecane posty

Gość kokosza domowa

Proponuje wpisywac imiona ku przestrodze mam, rozwazajacych takowe..np imie Fraanciszka--mozna unieszcesliwic dziecko do konca zycia.. A dla chlopca Brajan albo Kewin----fuj, od razu widac ze wies totalna...

Gość mamusiaalusia
Pamela, Józefa, Paloma, Wacek, Wicek,

Gość Klaudia Julia Weronika
Andżelika we wszystkich odmianach Mateusz

Gość ja bym zakazała takich
imion jak LECH, JAROSŁAW, ANDRZEJ lub ROMAN. Bo to dopiero krzywdę można zrobić :-)

Gość MARIANi OLAF

Oczywiscie imiona nadaja sami rodzice i wedle ich gustu..ale nie moge zcierpiec na przyklad imienia Andżelika..Ani to zdrobnic ani nic...Jakos wyjatkowo mi nie pasuje..Ale \"O gusta nie nalezy sie spierac\" :-) Jak chcialam pierwsze dziecko nazwac ymoteusz to wujek powiedzial mi ze je skrzywdze, bo dzieci sie beda z niego smially..a wcale tak nie uwazam ;-) Tymek jest cool

Gość A DLACZEGO IMIE
wERONIKA powinno byz zakazane ja tak mam na imie i mi sie podoba

Gość Weronika jest już tak
popularna, że kiedyś w piaskownicy były 4 Weroniki i 2 Mateusze. Brrrrrrrrrrrrrr Samo imie jako imię niczego sobie. 🖐️

Gość na pewno takie jak
Adolf , Alfons, Kunekunda

Mateusz, błeeeeeee i zdrobnienie Matełek :P Brzmi zupełnie jak Osiołek Matołek ;)

Gość tylko nie Kaska
tylko nie Kaska

Gość Alfons Józefcia Hiacenty
nie, no tak nie można :D jak komus sie podoba nie ch wybiera :)

a moj synek bedzie wlasnie Olaf:P:P:P za to nigdy nie nazwalabym dziecka julia lub Wiktor,...ale to dobrze ze kazdy ma inny gust-inaczej byloby baardzo nudno na swiecie:)

Gość mamadama
Denis, Andżelika, Nikola, Donat, Dżesika, Alan, Władysław, Wiesław

Gość moja znajoma
dała właśnie dziecku na imię Allan :o tak , tak , przez podwójne L .

Gość aśka72
Martyna jest obrzydliwe.

Gość malutka muszka
A jam kolege Euzebiusza:) masakra jak sie chlopak meczy, zdrobniale Zebek do niego mowimy

Jonka -----> znam wielu Mateuszów m.in mój facet ma tak na imię ale pierwsze słysze żeby ktoś to imię zdrabniał jako MATEŁEK hahaha ale mnie rozbawiłaś tego imienia się tak nie zdrabnia no chyba że w Twoim regionie to jest popularne :P pozatym nie ma co dyskutowac o gustach bo mnie na przykład na mdłości zbiera jak słysze imię MARTYNKA (nie lubię go odkąd martyna wojciechowska stała sie popularna bo jej nie trawie wiec imie automatycznie mi sie zle kojarzy) a widze że Twoja córeczka ma tak na imię :) także takie wymienianie brzydkich czy niebrzydkich imion nie ma sensu najmniejszego pozatym ja np nie miałam żadnego wpływu na to jakie imię wybrali mi rodzice :O (Joanna) moje imię wydaję mi się paskudne ale nie będe go zmieniać bo to też bez sensu

Gość Tamara28
Moja córka ma na imię Nadia, a syn AlLan. Wszyscy zachwycają się, że moje dzieci mają przepiękne imiona. Na pewno nie dałabym córce na imię: Agnieszka, Kasia, Anna, Paulina, Justyna, Weronika te imiona są tak popularne, że aż żal się robi. Z męskich imion jest naprawdę niewiele, które mi się podobają reszta w tylu Sebastian, czy Krzysztof są do kitu.

Nie rozumiem co ci się nie podoba w imieniu Agnieszka ,Anna czy Kasia.Kiedyś może było ich dużo ale teraz tego jakoś nie zauważyłam,za to Oliwek,Natalii i innych takich jest w bród.

Gość madoxx
Najgorsze imie zenskie to wg mnie NATALIA a meskie Oskar i wszystkie z typu wieslaw, zdzislaw itp itd

Gość Ta
MIalo byc o imionach ktorymi sie dziecko krzywde robi... napewno sie dziecku krzywdy nie zrobi dajac mu na imie Mateusz czy Oliwia chodz sa one bardzo popularne... Krzywde zrobi sie dajac imiona takie jak (moim zdaniem): Andzelika, Sara, Laura, Nicole, Kevin itp czyli przeniesione z zachodu (moze kiedys beda odbierane tak jak nasze polskie ale poki co szkoda dziecka)

Gość tobiana
Nicola to ostatnio popularne imię, wiele mam tak nazywa swoje dzieci. Nie podobają mi się imiona: Kevin, Jessica, Andżelika też mi się nie podoba, nie lubię bardzo popularnych imion. O co wam chodzi z tą Martyną, mnie się to imię podoba i gdyby nie istniało imię Oliwia pewnie tak nazwałabym moją córkę:) Na pewno można wyrządzić dziecku ktzywdę nazywając je: Bożena, Krystyna, Jadwiga, czesław, czesława, Mieczysław, Kazimierz, Władysław, władysława ( o zgrozo moja koleżanka tak nazwała swoją córeczkę, już teraz ludzie się z niej śmieją).

Gość tytus
a mój mąż się uparł na Tytusa, i jak ja mam mu to wybic głowy? :(

Gość Kalasanty

Gość grafika*
Czy to wstd nazwać dziecko polskim, ba -staropolskim imieniem?