Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondi

Co mnie w...nerwia!!

Polecane posty

Niech to będzie topik terapeutyczny ;) Jestem tolerancyjna, ale...są rzeczy, które mnie wkurzają wybitnie,😡 szczególnie w pewne dni ;) Wy, możliwe,że też tak czasem macie, zatem wyżyjmy się!! Nie znosze jak ktoś mi włazi pod nogi, pcha się na mnie w którymś ze środków komunikacji miejskiej, mimo że jest sporo miejsca... a ostatnio na zakupach, tak mnie wkurzył sprzedawca Diversa, ze wyszłam, a juz byłam zdecydowana kupić koszulkę, no ale stał i tak sie gapił, ze nie wytrzymałam 😠 cdn...

Gość kasieńka wisieńka
a mnmie ciągle ktos wkurza, Tyszkiewicz i jej nosek zadarty, babci w autobusie która wolno wchodzi, dziadek który sie przepycha w kolejce, gruba baba z siatkami........

O własnie babcie... dziś do metra wsiadła para młodych zakochanych ludzi...no i dwie siedzące naprzeciwko siebie babcie zaczęły stroić takie miny i kiwać głowami, ze mnie wkurzyły...

A mnie wkurza, że są takie dni w których jestem niewidzialna. Idę sobie normalnie chodnikiem i schodzę z drogi dosłownie każdemu kto idzie naprzeciwko. A jak nie zejdę to jestem potrącana. A ludzie, którzy idą przede mną zawsze decyduję się wtedy wleźć mi pod nogi, kiedy ja właśnie ich mijam. No i uprawiam sobie taki slalom. Strasznie wkurzające. A nie jestem jakąś tam malutką osobą, mam 175 cm wzrostu i naprawdę mnie widać. Oprócz tych dni, kiedy jestem niewidzialna ;)

mnie wkur...ją: -smierdzace stare baby w publ.śr.transp. -zakompleksiale baby,ktore z zalozenia nienawidza wszystkiego co mlode,ladne i usmiechniete,nie mowiac jak jeszcze ten ktos jest dobrze ubrany,ma rodzine,ukochanego/ą -wtedy jest wrogiem nr1 !!! -nie mile albo nachalne ekspedientki -aroganckie kobity w urzedach -pijani,zaczepni kolesie i 10000 innych rzeczy pewniemnie kiedys wkurzylo:) jak cos to c.d.n.

Gość Blade
a mnie wnerwia kasieńka wisienka,jak mało kto

Sylwia - znam to dobrze. Chodzilam do liceum ulica, na ktorej jest bardzo waski chodnik. Efekt byl taki ze ciagle schodzilam ludziom z drogi. Ale w koncu sie wkurzylam i znalazlam sposob. Jesli ktos lezie na ciebie wystarczy sie zatrzymac. Na 100% cie ominie :)

Ostatnio kierowcy - sieroty. Stanie taki blokuje, wolno rusza, wlecze się, a już najgorsze to niewłączanie kierunkowskazów. Stanie na pasie, kupa aut za nim i dopiero jak rusza włacza kierunek pacan. Zamiast dać szansę uciec innym na sąsiedni pas to blokuje kupę ludzi i trzeba stać w korkach. To głównie do panów ! Panie mimo że wolno jadą to chociaż kierunki włączają.

... no i to forum czasem: reklamy wyskakują i moderatorzy po lekach pobudzających - tną jak leci....

Starsi ludzie mlaskający za uchem oraz biegnący na wyścigi na wolne miejsce w komunikacji :D Plucie Palacze na przystanku bądź też idący przede mną Grupy bab idących jak święte krowy całą szerokością chodnika... Kobietki ubrane nieodpowiednio do gabarytów ;)

nie lubie jak ktoś sobie gwiżdże pod nosem jakies bliżej nieokreślone albo może i określone melodyjki, te dźwięki mnie irytują na maksa!!! wnerwia mnie jak mi ktoś na siłę wmawia coś czego nie powiedziałam nie pomyślałam ani nie zrobiłam!!!! wtedy wstępuje we mnie demon agresji:P wnerwia mnie kiedy powiem coś, co wiem z pewnego źrodła, czego nie wiedzą inni to zaraz pada pytanie: a skąd ty to wiesz? wk.....ia mnie takie niedowierzanie, jakbym kur...non stop kłamała, a to nie moja wina, że mam prawie zawsze rację i wiem więcej od innych:P

Znaczy nie tylko ja jestem niewidzialna? ;) Jakbym miała się zatrzymywać po to, żeby mnie ktoś mijał, to musiałabym prawie nie iść ;) Na szczęście są dni, kiedy omijają mnie wszyscy :D nie wiem na czym to polega :D może gorzej wyglądam? ;) I wkurza mnie też jak słyszę rytmiczne stukanie, na przykład palcami albo monetą albo nogami albo czymkolwiek. Po prostu zęby mi się zaciskają. Często w kolejkach ludzie mają takie odruchy.

Do szewskiej pasji doprowadza mnie, gdy w dyskusji wiem, że mam 100% racji a ktoś mi wmawia co innego 😡 a potem ma głupią minę i wnerwia mnie tym jeszcze bardziej :D

Gość tumtitum
.. facet wyjechał ..... daleko na dlugo i dawno a teraz co sie do niego odezwe zapytam co slychac to z pyskiem na mnie ze go sprawdzam ze przeciez powinnam zrozumiec ze mnie kocha ale przeciez ma tam tak malo czasu a chce tyle zobaczyc a ja mu zabieram czas ..................... to jak sie wściekłam tak ... nic nie wiem co zrobic .. jak sie odezwe to mi powie ze go ciśne jak nie to on sie tez nie odzywa... bu

Gość tumtitum
.. facet wyjechał ..... daleko na dlugo i dawno a teraz co sie do niego odezwe zapytam co slychac to z pyskiem na mnie ze go sprawdzam ze przeciez powinnam zrozumiec ze mnie kocha ale przeciez ma tam tak malo czasu a chce tyle zobaczyc a ja mu zabieram czas ..................... to jak sie wściekłam tak ... nic nie wiem co zrobic .. jak sie odezwe to mi powie ze go ciśne jak nie to on sie tez nie odzywa... bu

wkurwiają mnie takie wpisy jak wyżej. Nic do tematu nie wnoszące. Pieprzenie bez sensu. :D

Gość tumtitum
super zrozumienie dzięki juz sie lepiej czuje

A mnie... wnerwia jak ktos robi prowokacje na forum ja się zaczytam, wciągnę a tu dupa blada, urywa sie wątek. Uhh

tumtitum...masz topik na którym oczekujesz pomocy, po co wpisujesz to samo w innym miejscu i to jeszcze dwa razy? Współczuję Ci sytuacji, ale nie o tym tu mowa.

Gość tumtitum
no wpadlam ana to dopiero jak tu napisalam a dwa razy bo komp nawala sorki juz znikam wnerwiajcie sie nadal

a mnie wkurzają: - przeklinające małolaty :O - osoby którym się nie ustąpi miejsca w autobusie, mówiące \"jaka ta dzisiejsza młodzież nie wychowana\" :O Niech się spytają czy zejdę... skąd ja mam wiedzieć, że ktoś jest w ciąży albo źle się czuję...

Gość milkusia24
mnie wkurzają niezdecydowani ludzie, flaki z olejem flegmatyki i cioty :O

A jakie wkurzające sa powtórki w tv z okazji wszelkich świąt :o Denerwuje mnie pseudopoczucie humoru H. Urbańskiego, idiotyczny chichot Dody i nadużywanie słowa \"generalnie\" przez ludzi z szołbiznesu :o:P i ceny książek... 😠

a mnie wnerwiły ostatnio przedmioty martwe bo ciągle mi nawalają:(