Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teriza

Zaczynam od zaraz, kto ze mną?

Polecane posty

No tak super na wadze znowu 61 kg, czyli wracam do punktu wyjscia, musze zmienic stopke ale cos nie moge bo jak wchodze w: Internautko zareserwuj swój nick pisze \"Nastąpił błąd w czasie wykonywania zadania.........i cos tam cos tam\" Tez tak macie?

Od 01.04.2006. schudłam 15 kg i nadal chudnę -nawet fajny temacik-moze troszke mnie zmobilizował-kuwaaaaaaa od jutra znów zaczynamto juz ostatni raz-zaraz bedzie znów gorąco a jak tak dalej pójdzie to bede sie wstydzic odsłonic cokolwiek:(

wiecie co ja chyba pójde za przykładem tej laski z topicu i zrobie sobie głodówke od jutra, hmmm... powiedzmy 5 dni, a później warzywa

wiem, że jest duzo przeciwników głodówek ale jest tez duzo zwollenników i tym sie pocieszam, mam nadzieje że wytrzymam:)

witam wszystkich u mnie w miarę ok waga stoi w miejscu tzn. pod szafką :P lece właśnie do klubu potańczyć salsę trzymajcie sie kobitki :)

ja zrobie głodówke ale moze w niedziele jak bede mieć wolne-bo w pracy conieco energi trzeba mieć.narazie ogranicze kalorie a potem jak mi sie uda glódówka.

no to było lepiej nioż na kursie, poprostu bomba :D zamachałam zatanczyłam, siódme poty wycismęłam, a na koniec taksówkarz który gadał ze swoją skrzynką z narzędziami, no chyba że to była skrzynecka :) ojojoj a rano trzeba wstać... dobranoc wszystkim...

Jak tak dalej pójdzie to w przyszłym tygodniu zobaczę na wadze 54 :). dziś jest 55,5 ta salsa naprawdę ze mnie wyciągneła, no chyba że wypociłam całą wodę z organizmu... a co mi tam nawet jeśli to woda to i tak jest to motywujace :) śniadanko jogurt, pieczywo chrupkie, serek i pomidorek pychotka trzymajcie sie kobitki, szkoda, że zawsze jaktu wchodzę to jestem samiutka :) buziaki

To fajnie Isenia, że waga Ci troche spadła, narazie to woda, ale przynajmniej jak sie widzi mniejszą liczbe na wadze to chce sie walczyc. A ja od dzisiaj głodówka:)

RachEll ja swoje ustawienia m.in. stopki zmieniam w Preferenacjach ! :) Pozdrawiam dziewczyny

Własnie problem tkwi w tym, że ja nawet nie moge tam wejśc:(

hej od dzis odzywiam sie zdrowo zjadłam 3kawałki chrupkiego pieczywa = 50kcal do tego odrobinka margarycy light = 30kcal sałata=5kcal jogurt=120kcal 2jajka=180kcal

to ok 400kcal ale bedzie kolacja jeszcze nie zdazylam zjesc rano sniadania:( ale od jutra bede jadła

No cóz narazie z niewiadomnych przyczyn nie moge zmienic stopki, może jutro sie uda... Jak narazie udało mi sie nic nie jeść, ale nie chwale dnia przed zachodem słonca, bo wieczory sa najgorsze:P Chciałabym oczyscić organizm dlatego tak łatwo sie nie dam pokusie:) Dziewczyny jaki macie stosunek do stwierdzenia: \"Jestes tym co jesz\"??

ogladałam ten program , jestesmy tym co jemy bo to jest w nas :) i dzieki temu zyjemy wiec to takie paliwo a sami decydujemy jakiej jakosci ... jak w samochodzie gorsze paliwo samochod szybciej sie rozwali ...cos w tym jest

hej dziewczynki :) rzadko ostatnio pisze wiem ale nie mam za bardzo czasu, jak nie praca mgr. to jekaieś koła i tak dalej... ale dziś rozrywka, bede pić do upadłego i bawić sie, bawić sie do rana :) Trzymajcie sie

hej nawet nie wiecie jak ostatnio łasuchowalam;/ oj oj mówie wam-brzuch mi sie zrobił jak bym była w trzecim czy czwartym miesiacu ciązy taki nadety.Rano jadłam normalne sniadanie+kawa,w pracy jakieś sniadano kanapki czy serek wiejski,wszystko było by dobrze gdyby nie to,ze po pracy wracając do domku sie obrzerałam na maksa-normalnie bardzo duzo kalori-przed 16 wróciłam do domku-czekając na obiad siedząc przy kompie zjadłam sporo ciasteczek zwierzaczków! potem obiad ziemniki z gulaszem,+ dwa lody \'\'sisi\'\' w polewie czekoladowej.Musze sie wziąśc w garsc bo jeszcze troche i bede płakać.Nie wiem czy mi sie wkoncu uda ale w sobote pije sama wode i herbatki-w niedzele tez bym chciała tak samo-mam wolne to moze dam rade-jak bym dała rade napewno brzusio by mi wrócił do formy:) a jak tam u was-napisałam o tym bo chciałam sie z wami czymś podzielić:) tak tu smutno ostatnio.Pozdrawiam Gorąco.

kupiłam sobie gazete \'\'Joy\'\' w srodku jest ksiązeczka ze znanimi mi i wam dietkami moze cos dla siebie znajde i zapraktykuje po dwu dniowej regeneracij.Dam rade,dam rade!!!! chociaz te 6 kilo noooooooo:( jak plaiłam to chociaz mogłam zajac rece fajką a nie zarciem A teraz eh trudno.Ale i tak bede wam o tym biadolić co i jak:D

hejka a u mnie kolejne pół kilo w dół i rano już było 55kg :)(to już w sumie 7kg do tyłu) , sama nie wiem jak to sie dzieje, wydaje mi sie że w moim organiżmie nastąpił jakiś przełom i widać konsekwencja w odżywianiu zmiana przyzwyczajeń naprawdę przynośi efekty.... Kurcze tyle razy sie odchudzałam z różnym efektem, najczęściej tydzień lub dwa diety i szybki powrót wagi. A teraz czuję że naprawdę jest inaczej :). Zaczęłam jakieś 2-3miesiące temu, na początku waga spadła mi ok 2 kg i przez długi czas nie spadała wogle, ale się nie zniechęcałam, bo tak naprawdę to moim zamierzeniem było zacząć zdrowiej jeść, a chudnięcie miało być tylko dodatkiem, wystarczyło mi jak widziałam na wadze 5 z przodu a nie 6 :) Więc dziewczyny, chyba wszystko najpierw zaczyna sie od głowy, a potem to już z górki... Trzymajcie sie cieplutko... buziaczki a może byśmy wymieniały się pomysłami na pyszne sałatki, i lżejsze przekąski, obiadki, bo przecież na wieczorną chandrę można zjeść pomidorki z oliwkami, a nie torbę ciasteczek... :)

własnie sobie pije zielona herbatke z opuncją:) fajnie dowiedziałam sie ze bede miec darmowy karnet na fitness-bo moja mam w pracy dostanie za darmo:) do tego za tydzien jak bedzie jeszcze miejsce jade na pielgrzymke z mamcią .Ah a jutro z głowdówki chyba nici!nie nie dlatego ze sie poddałam ale dlatego,ze ide do pracy na 14 do 20-zadzownili to trzeba-bynajmniej wiecej kasy bedzie-chyba zastosuje sobie dietke SB. PS.Isena jestes przykładem na to,ze warto być wytrwałym.WEzme z Ciebie przykład.Tym razem dam rade. a Tobie gratuluje i zycze wiekszych sukcesów.

Hmmm...widze,ze nikogo jeszcze nie było a tyle wam zostawiłam do czytania;) czuje,ze tym razem jestem na dobrej drodze do upragnionego celu:) nic narazie nie mówie bo niechcem zapeszac to wkoncu pierwszy dzien :)

aha a co do diety to zbytnio sie na zadną niezdecydowałam-sama sobie bede komponować diete.Wkoncu tyle sie juz naczytałam,ze wiedze na temat zywienia juz posiadam.Szkoda,ze kazdy topik na poczatku jest fajny a potem \'\'CISZA\" no trudno.

zamiast diete miało być komponowac posiłki;) oki juz nie zasmiecam:)

Hejka :) a u mnie od rana kawka i małe domowe spa : masaż stóp, pedicure, manicure, głęboko nawilżająca maska na włosy, masaż antycelulit, peeling enzymatyczny balsamy kremy.... To mi daje poczucie kobiecości.... Uwielbiam soboty, mogę wtedy nadrobić zaległośći z całego tygodnia :)

to ja tez pędze nałozyć sobie maseczke na włoski:P a paznokci u stóp nie pomaluje na nowo bo skonczył mi sie zmywacz do paznokci. Kawke i zieloną herbatke mam ju za sobą.Teraz gotuje jajeczka na twardo które bedą esencją mojej sniadaniowej sałatki oczywiscie bez majonezu hehe Obdrobinka jogurtu naturalnego zeby nie była za sucha:)

hej 🌻 u mnie dobrze idzie ograniczam sie i jem ten chlebek ryzowy mniam z sałatą itd woda do wrzesnia musze zmienic sie totalnie zeby mnie nikt nie poznał , pamietam jak schudłam te 13kg jak wszyscy sie gapili !!! mam nadzieje ze🌻 1 wrzesnia 2006 🌻 bedzie jeszcze lepszy ... :)

Fajnie sie tak przespacerować po mieście w japonkch i słonecznych okularach.... Tak sie nie mogłam doczekać lata a ono już praktycznie jest... u mnie dziś pieczywko chrupkie, sałatka z tunczykiem, i warzywka na parze z kurczakiem, a i jedna mrożona kawa z bitą śmietaną no ale jest w końu weekend :) Buziaki :)

no a teraz mój facio opycha sie bułkami, no to mały sprawdzian silnej woli... :) żeby nie on to bym była jak szczypiorek, ale on ciągle je nawet w nocy potrafi smażyć jakieś tłuste paskudztwa które póżniej pachną na całą chałupę.....

a ja poznałam wczoraj bardzo fajnego faceta-ale sie ciesze dziewczyny eh:)miłego dnia

widze,ze wszyscy juz olali topik...takze juz nie ma po co tu chyba zagląać .Pozdro i miłego dnia.