wonderful and adorable woman 0 Napisano Maj 1, 2006 I cholera nic z tego! Co mam zrobić ? MAm ładny wpadajćy w czarny odcień włosów (byly farbowane kilka msc temu) a moj prawdziwy kolor to b. ciemny blond, jasny szatyn. PRoszę help ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saffi Napisano Maj 1, 2006 czy w takim kolorze będzie ci do twarzy? jeśli masz cienkie i słabe włosy to nie radzę ich rozjaśniać bo to bardzo niszczy włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wonderful and adorable woman 0 Napisano Maj 1, 2006 mam mocne i grube lekko kręcone włosy! :) oczywiście są porozdwajane od prostowania i łamią się, ale jest ok. No nie wiem czy będzie mi do twarzy, chcę spróbować radykalne zmiany są super ;)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
experience_ona 0 Napisano Maj 1, 2006 nie rob tego!!! ciemny kolor teraz jest bardzo modny... lepiej pofarbuj na jakis odcien brazu!! tylo nie na bialy blond... poniszczysz wlosy a na dodatek nie bedzie ci pasowal.... :)) uwierz i nie rzucaj sie w przepasc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach