Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczny blask księżyca

uczyńmy ten topik pięknym

Polecane posty

wspólnymi siłami jesteśmy w stanie to uczynić! No dalej zróbmy to razem! Porozmawiajmy...

Gość pinki i mozg
topiku uczyniam Cie pieknym

wcale nie! i zabraniam ci tak o nim mówić pinki i mozg to nie wystarczy, musimy dokonać tego razem! Niech forumowicze się postarają

trudno bedzie uczynic topic pieknym na forum, gdzie kroluja podszywacze, ale mimo wszystko powodzenia zycze ;)

Gość pinki i mozg
😍 😍 😍 czy teraz wyglada on piekniej? czy bije teraz od niego cipło? takie małe serduszka a tyle moga zdziałac:)

🌻🌻🌻🌻🌻 ...🌻🌻🌻🌻... ......🌻🌻🌻...... .........🌻🌻......... ............🌻............ zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Gość sranie w baniee
ja nie wierzę w piękne topiki

Gość piękno jest we mnie - TOPIK
❤️ :) 🌼 ❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼 to się WIE ! :D 🌼

to czas, byś nareszcie w nie uwierzył! rozejrzyj się! nie widzisz? świat jest piękny! tylko my czynimy go złym! jeżeli wszystko, co zostało stworzone, czy utworzone jest dobre i piękne, to ja wierzę w to, że ten topik też taki jest i taki pozostanie, tylko wszyscy musimy tego chcieć i pragnąć niech to pragnienie płynie prosto z naszych serc! starajmy sie o to

Gość piękno jest we mnie - TOPIK
hihi, ❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼❤️ :) 🌼 :D

Proponuję pisać tu tylko pod czarnymi nickami, mieć fajne stopki na przykład i pisać z sensem bez błędów w miarę mozliwosci :) Pozdrawiam i dolaczam sie do upiekszania :)

to świetny pomysł

ten topik natchnal mnie do poszukania piekna w przyrodze :D zaraz lece na rowerek, bo pewnie stoi sobie taki smutny w piwnicy... Niech razem ze mna narkotyzuje sie dzis wiosną :) 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D 🌻 :D

ja jezdze na rowerku codziennie, ale wczoraj jest pogoda paskudna i nie chce sie narazac na zmokniecie w czasie jazdy :D

Ja chadzam na dlugie spacerki codziennie i wsluchuje sie w spiew ptaszkow, a w powietrzu unosi sie won rozkwitajacych drzew :) ale dzis pogoda chbya nie da mi isc na spacerek

eee... to u mnie sloneczko :) chociaz juz nie takie, jak rano... a moja psiapsiola klnie w zywy kamien bo wyrwala sie z Wawy do Zakopca i pije piwo pod daszkami, bo deszcz tam leje niemilosiernie i nie ma co robic... :O

czyzby podszywacze znow nas dorwali? :0 czy tez autorce tematu cos sie nie spodobalo?

niech no tylko zakwitna jablonie:D juz sie nie moge dovczekac az bedziedzie bez:o :o

zarezerwuj sobie nicka, zaczernij znaczy, ladniej bedzie ;)

--> słoneczny blasku księżyca zarezerwuj sobie nicka :)

matko swieta moderatorzy sie pojawili! w koncu, topik ma byc piekny :)

wedle waszych próś przepraszam, nie było mnie wcześniej