Gość karmel. Napisano Maj 1, 2006 ja na nikogo nie naskakiwałam facet poopowiadał troche i moze mu lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz ja trochę Napisano Maj 1, 2006 ponarzekam za 2 tygodnie stuknie mi 3o-stka, mieszkam z rodzicami, nie mam faceta nigdy nie miałam i pewnie mieć nie będę,beznadziejna praca, brak perspektyw na inną, mnóstwo kompleksów..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 1, 2006 no to ja tez ponarzekam tak malutko jutro ide do pracy:o i musze bardzo wczesnie wstac, ale tak bardzo bardzo wczesnie, no to tyle narzekania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to ja sama ... 0 Napisano Maj 1, 2006 dziewczeta drogie nie chcialam siac zametu, bo teraz kazda odnosi to naskakiwanie do siebie, tylko ja troche rozumiem brak swiatla, ja tez mam czasem tak, ze nic mi sie nie chce, na niczym mi nie zalezy i chocbym miala zawalic niewiadomo jak wazna sprawe, to nawet palcem nie kiwne - to sie podobno nazywa depresja czy cos...:P a brak swiatla pisal o magisterce i pracy - znam te nastroje, u mnie w grupie niemal wszyscy maja juz prace napisane, a ja...jestem w polowie i zadna sila nie zmusi mnie do jakiejs wytezonej pracy, zeby zdazyc (no dobrze...ostatnio troche przyspieszylam :P ) wiec ogolnie chodzi o to, ze jakos mnie specjalnie nie dziwia \"dziwactwa\" (maslo maslane, ale tak musi byc :P )braku swiatla, niektore z nich sa mi dziwnie znane :O p.s moja praca, podobnie jak braku swiatla, jakos nie chce sie sama napisac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 1, 2006 ta ja-pewnie masz racje ja juz chyba ide spac, mam nadzieje ze jutro sie tu odnajdziemy w dobrych nastrojach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to ja sama ... 0 Napisano Maj 1, 2006 gorzkniejaca milych i SLODKICH :P snow zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atak klonów 0 Napisano Maj 1, 2006 dół, dół, jest fatalnie. beznadzieja. czas się wlecze, samotny wieczór, samotny poranek mnie czeka. maj taki piękny, a ja sama, sama, sama... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to ja sama ... 0 Napisano Maj 1, 2006 tesknie ---> a Ty sama, bo co - bo on daleko, bo on swinia, czy bo on jest abstrakcja? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monny 0 Napisano Maj 1, 2006 jest tu jeszcze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monny 0 Napisano Maj 1, 2006 jest tu jeszcze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziecinko Napisano Maj 1, 2006 Ja jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ismena Napisano Maj 1, 2006 Narzekaczy Ci u nas dostatek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to ja sama ... 0 Napisano Maj 1, 2006 ja tez jestem jakby ktos pytal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monny 0 Napisano Maj 1, 2006 no wiec ja rowniez tesknie, przynajmniej tak mi ise wydaje ze tesknie... a na dodatek siedze i sie ucze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 1, 2006 no musialam wrocic jak zobaczylam wasze doly:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renka* 0 Napisano Maj 1, 2006 Ooo, kolejny topik dla mnie. No to jestem. Dopiero powstał i już tyle wpisów. Źle jest. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monny 0 Napisano Maj 1, 2006 doly, nie doly... wniosek jeden: malo powodow dzisiaj do usmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iroaria 0 Napisano Maj 1, 2006 Tez jestem...pisalam juz na pierwszej stronie:( Teraz tez ponarzekam.... narzekam narzekam narzekam narzekam narzekam narzekam narzekam narzekam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 1, 2006 oj narzekaczki na dzis juz sie zegnam zycze wam i sobie milych snow i jeszcze milszego poranka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciężko żyć Napisano Maj 1, 2006 smutno mi Boże...... 30 na karku,zero chłopaka, męża, dzieci... zero przyjaciół zero powodów by żyć i zero powodów by umrzeć to tak cholernie boli nie chcę już krótkich niespełnionych związków! Boże.... jednego , tylko jednego mężczyznę i jedną prawdziwą miłość... proszę........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
już nie tak zapłakana... 0 Napisano Maj 2, 2006 a u mnie dziś słońce...i co z tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 2, 2006 wiatm ja od samego rana jakis kijowy mam nastroj jadac do pracy mijalam przejechanego czarnego kota, ktory jeszcze zyl:( gdy spojrzalam w lusterko to on biedny tak pelzal na pobocze przednimi lapami, pewnie mial tyl przetracony. Teraz zalapalam doline z jednego powodu, poza tym mam goraczke i zaraz ide do lozka ( chyba) no to tyle mojego narzekania pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to ja sama ... 0 Napisano Maj 2, 2006 witajcie ja dzis znow narzekam...znow na to samo...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzkniejaca 0 Napisano Maj 2, 2006 no to narzekajmy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atak klonów 0 Napisano Maj 2, 2006 do dupy. on daleko, on świnia, on abstrakcja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieszczocha 0 Napisano Maj 2, 2006 Topik dla mnie :( mam grype od trzech dni :( czuje się jakby mnie walec przejechał :( mój Szrek wyjechał :( do dupy te majowe dni :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fraszka82 0 Napisano Maj 2, 2006 a ja się boję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiki21 Napisano Maj 2, 2006 nawet na gadu gadu nie potrafie zbajerowac faceta :( wiec jak zauroczyc jakiegos na zywo ?? o ja biedna, nieszczesliwa, samotna i niekochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala z wawy Napisano Maj 2, 2006 przestańcie.... prawdziwymi marudami i tak nie zostaniecie, prawdziwy maruda mowi osobie, ktora przyznaje, ze martwila się o niego ..on mowi wtedy "nie uzalaj się nad sobą" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to ja sama ... 0 Napisano Maj 2, 2006 kobiety moje drogie narzekajace i rodzynki tez - moje kochanie zadzwonilo :D wszystko sie znow wyjasnilo na jego korzysc, coz....mietka jestem ;) na razie nie mam wiec na co narzekac, ale nie opuszcze Was w biedzie Misku kochany, Krolu Zloty - cala nienawisc przeszla...az do nastepnego razu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach