Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę wiedzieć

na czym polega idea kafeterii

Polecane posty

Gość chcę wiedzieć

czytam czytam i chce znależć semsowna odpowoiedż. Moim zdaniem jest to skrawek świata na ktory przychodza osoby uzaleznione w pewien sposób od komputera . Jakie jest wasze zdanie/

Gość nie ma idei kafeterii

Gość miejsce gdzie sie siedzi
dla zabicia nudy

Gość tili
czy jak robisz kupe to tez zastanawiasz sie jaka jest tego idea? :O

Gość tili
Metafora kafeterii jest "Wielka kloaka" :) Kazdy z nas wyproznia sie tu - i sprawia mu to wielka satysfakcje.Pozostawia po sobie wieksze lub mniejsze parujace... jest szczesliwy do czasu gdu pojawiaja sie "Babcie klozetowe"...To one decyduja , ktore "gowno" jest pachnace:) Sa jednak oddzaly dywersyjne, ktore "gdzie posprzatasz tam nasraja". Czy rozumiesz juz te idee? :P

Gość To prawda
---->Tili Genialny wywod! Nic dodac, nic ujac.:D

Gość tili
;) 🖐️

Gość wymienię kilka powodów
dla których tu przychodzę: - szybko zmieniające się topiki - podszywacze (można się czasem pośmiać) - lubię sobie czasem "potrollować" a kafeteria nadaje się do tego idealnie - nie muszę za każdym razem się wylogowywać jak chcę zmienić nick - mogę pisać w każdym temacie pod innym nickiem (czasem na pomarańczowo, czasem na czarno) - jest pewnie jeszcze kilka innych powodów, ale w tej chwili nic innego do głowy mi nie przychodzi

Gość cynick ty znów tu nadajesz
tili- to cynick vel wódka wino i piwo też :O

Gość tili
niestety nie jestem cynikiem - ani z nika ani z charakteru:)

Gość chcę wiedziec
no masz racje moja jedna wypowiedz zostala usunięta .........i nie była wcale obrażliwa dla kafe ale widocznie ktoś spuscił wode i nie ma na to rady .JA tez sobie lubie czytac często wpisac na pomarańczowo bo wtedy tak tajemniczo;)

Gość rfsgfg
idea kafeterii jest zadna idea, chyba ze "zrobic z siebie durnia na ile sie tylko da". nie dotyczy to wszystkich ale wiekszosci.

Gość chcę wiedziec
no wiesz może nie durnia ale w osłonie wirtualu wypowiadac opinie zdanie poglady ktorych nie miało by sie odwagi powiedziec w realnym świecie

Gość rfsgfg
to o czym mowisz nalezy zaliczyc do zachowan ludzi normalnych, ja mowie o przykladach skrajnie posranych, sorry za wyrazenie.

Gość chcę wiedziec
masz racje sa dziwne wypowiedzi nie powiem juz że kompletnie nie wiem o co chodzi w wypowiedziach o drażach z biedronki ale jest tez wiele sympatyczznych topikow i mam nadzieje że ten tez sie takim stanie .......ale ktorz to wie

Gość rfsgfg
draze z biedronki to chyba najmniejsze zlo, najwiekszym sa wazeliniarze i kola wzajemnej adoracji, przykladow jest na peczki. nie chce wskazywac juz palcem bo znow na mnie obroncy ucisnionych naskocza, w kazdym razie jest tak jak mowie.

Gość stwarzyszenie popaprancow
Mieszanka przegranych zyciowo moderatorek, podszywaczek, i panienek nie bardzo wiedzacych co maja zrobic w zyciu. Chryja na calego. A wszystko to jedno wielkie szambo.

Gość 1szy MAJA
kupy sie robi po to aby uzyznic nasza ziemie.

Gość rfsgfg
w ogole to do tej pory zylam w przekonaniu ze Kloake to maja zaby zamiast pochwy czy czegos w tym rodzaju, tutaj sie dowiaduje ze kloaka to kibel - brawa dla slowotworcow i frazeologow :D

Gość chcę wiedziec
no jak wiele może sie człowiek dowiedziec z takiej kafeterii .........jak encyklopedia ;)

Gość więcej proszę

Gość tili
01.05] 19:40 rfsgfg w ogole to do tej pory zylam w przekonaniu ze Kloake to maja zaby zamiast pochwy czy czegos w tym rodzaju, tutaj sie dowiaduje ze kloaka to kibel - brawa dla slowotworcow i frazeologow http://pl.wikipedia.org/wiki/Kloaka_%28budownictwo%29

Gość tili
Pani Nocy...🖐️

Gość szpetny to przykład
:P i wcale nie oddaje wszystkiego co dzieje się na kafeterii. jest tu paru cymbałów (mowa o podszywaczach) ;), durnotach zakładających tematy byle tylko napisać cokolwiek, gawędziarzy hobbystów udających poetów, obwiesi na erotycznym,jest kilku zabawiających się w pijących wodkę i bredzących o jej walorach oraz z goła o niczym ważnym, jest kilkoro takich dla ktorych liczy się ilość wpisow, a nie treść, ale jest tu i i grono osob (szkoda, że niewielkie) z ktorymi warto porozmawiać. idei tej kafeterii, tak naprawdę nie ma, bo gdzie idea, skoro to "szacowne forum" przypomina zlepek wszystkich nacji oraz wpływów społecznych? dobranoc :D

Gość tili
idei tej kafeterii, tak naprawdę nie ma, bo gdzie idea, skoro to "szacowne forum" przypomina zlepek wszystkich nacji oraz wpływów społecznych? no toc wlasnie o tym pisze :P A coz pani wydala jak nie zlepek czegos:P

Gość szpetny to przykład
tili->do pań mnie zaliczyć nie można, to po pierwsze, po drugie dałaś przykład własnej kloaki :P dobranoc :D

Gość tili
bo ma kloaka temu sluzy by w niej wydalac a nie z niej jesc :P Do jedzenia to mi sluza talerze i widelce na ten przyklad : ;) Prosze Pana :P