Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 paluszekek

drugi palec u nogi dluzszy od pierwszego

Polecane posty

S膮 trzy rodzaje st贸p u ludzi: egipska, grecka i rzymska. Tylko nie pami臋tam kt贸ra to kt贸ra, trzeba by by艂o w necie o tym poszuka膰. W ka偶dym bad藕 razie pierwszy rodzaj to taki, gdzie pierwszy palec jest d艂u偶szy od drugiego; drugi to taka, gdzie palec 1 i 2 s膮 r贸wnej d艂ugo艣ci; a trzeci to taka, gdzie palec 2 jest d艂uzszy od pierwszego :) i to nie s膮 偶adne defekty urody czy cos takiego, po prostu istnieje kilka typ贸w st贸p. :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edytko, a Ty
jaki masz typ stopy?

Udost臋pnij ten post

A czy to wa偶ne? W艂a艣nie zauwa偶y艂am, 偶e drugi palec mam d艂u偶szy od pierwszego :) ale faza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eva27
Ja mam drugi palec zaraz po paluchu d艂u偶szy niz Paluch i czasem ci臋zko mi jest dobrac buty,zwlaszcza te letnie, bo wystaje.. ale kto by sie tym przejmowa艂-s艂uchajcie pomyslcie sobie,ze sa gorsze kalectwa u ludzi, lepiej meic dluzszego palca, niz w ogole st贸p nie miec-pomyslcie o tym!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogorinho
Mam ale tylko w lewej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maniak_st贸p
Dziewczyny nie przejmujcie si臋! Jestem fascynatem kobiecych st贸p, mam na ich punkcie lekkiego bzika i zawsze zwracam uwag臋 na stopy u p艂ci pi臋knej. D艂u偶szy 2 palec nie jest ani niczym niezwyk艂ym ani tym bardziej szpec膮cym! Wiele kobiet, zw艂aszcza wysokich i posiadaj膮cych wi臋ksze stopy, ma wspomniany palec d艂u偶szy i w niczym to nie przeszkadza urodzie ich st贸p. Przestrzegam jednak przed uporczywym podkulaniem takiego d艂u偶szego palca, bo mo偶e to prowadzi膰 do jego zakrzywie艅 itd., co ju偶 nie koniecznie wygl膮da sexownie. Pozdrawiam Panie, wi臋cej wiary w siebie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maniak_st贸p
Dodam tylko, 偶e podobne palce posiadaj膮 m.in.: Eva Mendes: http://www.imagebam.com/image/2944b257114789 Angelina Jolie: http://www.wikifeet.com/pictures/Angelina-Jolie-Feet-172440.jpg Paris Hilton: http://www.wikifeet.com/pictures/Paris-Hilton-Feet-211180.jpg Katy Perry: http://www.wikifeet.com/pictures/Katy-Perry-Feet-133235.jpg itd. itd. dlatego drogie Panie nie wstyd藕cie si臋, bo nie ma czego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebionaa..
Te偶 tak mam ;< Jest mi z tym 藕le, wstydze sie tego. Nie chodze na basen, wstydze sie chodzic doo znajomych. Moj chlopak o tym nie wie, i boje mu sie powiedziec ze mnie wysmieje, albo cos gorszego. Tak bardzo chcialabym miec normalne stopy i chodzic w sanda艂ach, japonkach.. ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pavlos37
'zgnebionaa' i inne kobitki :) czy wyscie oszala艂y?!!!;) stopa grecka, czyli drugi palec najd艂uzszy, jest najbardziej seksownym typem kobiecej stopy :) posiadaj膮 ten typ najczesciej najbardziej poci膮gajace kobiety (wiem co m贸wi臋, a interesuja mnie raczej atrakcyjne kobiety i ja te偶 jestem przez kobiety tak oceniany...) Szczerze mowi膮c jak widz臋, 偶e kobieta ma stope egipsk膮 z wielkim (pierwszym) paluchem to kompletnie odechciewa mi si臋 poznania tej kobiety ;) najmniej atrakcyjne sa wielkie 1.paluchy i/lub mikroskopijne paznokcie! tak to mniej wiecej odbieraja faceci, ktorzy w ogole zwracaja uwage na stopy (20-50%wszystkich facet贸w) Pozdrawiam i chetnie pozna艂bym posiadaczki tak uroczego "problemu" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pavlos37
ps. podkurczanie lub chowanie dominujacego drugiego palca w piasku jest antyseksowne... bo seksownosc to pewnosc siebie i swojej urody :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kabanosik
ile macie lat?? i kiedy zauwa偶y艂y艣cie ten palec??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Spancz bob
Ja te偶 mam d艂u偶szy drugi palec i uwa偶am 偶e przyczyn膮 wyst臋puj膮cej r贸偶nicy mo偶e by膰 chocia偶by to 偶e du偶o chodz臋 :) i si臋 tym nie przejmuje wcale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czytelniczka 88
A ja s艂ysza艂am 偶e osoba kt贸ra posiada drugi palec d艂u偶szy od du偶ego palca jest osob膮 w艂adcz膮 pomys艂ow膮 zaradn膮 i dynamiczn膮. Te偶 posiadam taki palec. Te偶 si臋 wstydzi艂am nosi膰 japonki czy inne odkryte buty ale te偶 dzi臋ki ch艂opakowi zrozumia艂am 偶e nie ma czego si臋 wstydzi膰 i teraz nie czuje si臋 inna z tego powodu.Jedynie jaki problem mi pozosta艂 to to 偶e ci臋偶ko dopasowa膰 balerinki do tego typu n贸g :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten najd艂u偶szy, drugi palec w obu st贸pkach mojej 偶ony jest najbardziej kochanym paluszkiem. Wiem, 偶e moj膮 Ewuni臋 pozna艂bym z zamkni臋tymi oczami, gdyby dali mi potrzyma膰 jej st贸pk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Analizuje kobiety pod tym wzgl臋dem od wielu lat,jestem psychologiem i zawsze si臋 to sprawdza te z 2gim d艂u偶szym to dominuj膮ce wredne suki typ kobiety 偶ylety,dobre aktorki,wyrafinowane,przebieg艂e. Omijam je szerokim 艂ukiem i nikomu nie polecam, bo nie nadaj膮 si臋 do niczego zw艂aszcza do 偶ycia cho膰 chc膮 si臋 dobrze ustawi膰. Koledzy twierdz膮 zreszt膮 to samo Szkoda,偶e mo偶n膮 je prze艣wietli膰 tylko latem lub na basenie. Panowie omijacie je z daleka chyba,偶e lubicie by膰 ciulaskiem pod pantoflem wstr臋tnej,odra偶aj膮cej i aseksualnej Dominy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢wi臋ta racje ja te偶 to zauwa偶y艂em. Ten przyd**asek powy偶ej kt贸ry pisze ze chcia艂by potrzyma膰 stopk臋 swojej 偶ony jest na to najlepszym przyk艂adem. Ma pecha bo ona wida膰 mu nie daje, zreszt膮 nie tylko swojej st贸pki... 艢wiat jest pe艂en frajer贸w,a niekt贸re wiedz膮 jak ich wykorzysta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sa te偶 pozytywne strony;przynajmniej te dominuj膮ce suki nie stan膮 na palcach,co najwy偶ej na g艂owie;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawa dyskusja ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta30ll
ja tez tak mam,to moja zmora odk膮d pamietam-juz w przedszkolu to zauwaza艂am a pozniej na kazdym szczeblu klasy-gimn,liceum...rozne zielone szkoly itp. i tylko ja z dziewczyn mialam drugi palec dluzszy od pierwsszego:( wszystkie dziewczyny idealne sciete skosy,a u mnie to wyglada tak-paluch normalny-drugi najdluzszy i reszta w miar臋 skos. nosz臋 oczyiwscie klapki i sandaly,ale pesz臋 sie gdy jestem gdzies w gosciach czy cos...i do tego takie mikroskopijne odstaj膮ce paznokcie:( zawsze sie pociesza艂am ze to tylko paluch,a nie otylosc,kalectwo,piegi czy tr膮dzik. i faktycznie tez slyszalam w jakims programie amerykanskim ze faceci unikaj膮 takich kobiet-bo s膮 wladcze,s膮 glow膮 rodziny i gardz膮 facetami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie znosz臋 swoich st贸p. Te偶 mam drugi palec d艂u偶szy. I w og贸le jakie艣 te paluchy d艂ugie. A nam rozmiar 40,5 wi臋c pewnie ze dwa rozmiary to przez palce hahaha Dbam o stopy, regularnie pedicure , hybrydy na paznokcie a mimo to nie wyobra偶am sobie wyj艣膰 z domu w sanda艂ach . M贸j m膮偶 si臋 偶e mnie 艣mieje i m贸wi, 偶e sama sobie kompleksy wyszukuje. No ale nawet on ma 艂adniejsze paluszki ni偶 ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i dobrze to wygl膮da wg mnie :) do艣c du偶o kobiet jak wida膰 w lecie ma drugi palec d艂u偶szy. To wg niekt贸rych oznacza ze s膮 to stanowcze kobiety.. hm , mnie to kr臋ci , i bardzo mi si臋 podoba , zwracam na to uwag臋. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rzadko widz臋 takie palce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie tylko wysokie tak maj膮 , ni偶sze te偶 , ale mi si臋 to podoba :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja za to mam najd艂u偶szy pierwszy palec, ten najwi臋kszy i tez mam z nimi problem, nie mog臋 sobie dobra膰 but贸w na lato tak 偶eby ten paluch nie wystawa艂 poza but. Ehh

Udost臋pnij ten post