Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paluszekek

drugi palec u nogi dluzszy od pierwszego

Polecane posty

Gość coza problemy macie
:O

Gość takja jedna
bedziemy wdowami :( też tak mam - sprawdzona wrózba :( :( :( :(

Gość kto zostanie wdowa
ta co ma dluzszy drugi palec???????

Gość baaasiaaa20
Ja też tak mam i wcale mnie to nie obchodzi

ja się dowiedziałam od mamy ; \" JAKIE TY MASZ DZIECKO DZIWNE STOPY:o BEDZIESZ STARą PANNA :o:o\" super no nie 😭

Gość noooo ladnie
statystycznie, z racji ze kobiety zyja dluzej niz mezczyzni, wiekszosc z nas bedzie wczesniej czy pozniej wdowami. sama mam drugi palec dluzszy od pozostalych ;) ja w takie tam brednie, przesady nie wierze. :P w piatek 13 nie boje sie wychodzic na ulice czarnych kotow tez nie omijam nie sadze zeby slub w maju mial zwiazek z krotkim trwaniem zwiiazku malzenskiego a wy dzeiwuszki tez nie dawajcie sobie wmawiac takich bzdur!!!!

Gość noooo ladnie
jeszcze cos na temat przesadow mi tato mowil ze jak bede spiewac przy jedzeniu to bede iala glupiego meza, jak bede siedziala na rogu stllu to w ogole nie wyjde za maz jak dziewctzynagwizdze to aniolki placza ;)

Gość patusia_xD
hehe podobno to znaczy ze ta osoba jest dobra w łóżku:D tak slyszalam:P

Gość takja jedna
to nie bzdura - to są fakty - bedziemy dłuzej żyły od naszych małżonków, nie jest to powód do zmartwień skoro kobieta satytystyczna przezywa mężczyznę biolodzy snuja teorie dlaczego a to wszystko przez jeden niemały paluszek ;)

tz naleze do was ale moja rada zeby lekko zamaskowac sytuacje zawsze paznokiec na pierwszym palcu na lato zostaje dluzszy a drugi palec skracam maluje frencha i efekt swietny

Gość aisakaaaa
Ja tez mam drugi palec dłuższy od pierwszego :( prawei o centymetr.. tez mam straszne kompleksy na tympunkcie, bo każdy sie tak glupio patrzy...wrrr a Wy o ile macie dłuższe te palce??

Gość emelka
Witam was dziewczyny. Ja również nalezę do waszego grona:) W moim srodowisku jednak nikt nigdy nie zwracal uwagi na moje stopy a zawsze w lecie chodzilam z bucikami bez palców i nadal tak robię. Nie mam z tego powodu żadnych kompleksów. Znam nawet dziewczynę ktora ma czwarty palec najdłuższy i zupelnie sie tym nie przejmuje. Tak więc głowa do góry pamietajcie ze jesteśmy oryginalne i wyjątkowe ;):P:)

Gość do taka jedna
bzdury !!!!!!! Moja mama miała drugi palec dłuższy i zyła mniej od mojego taty o 18 lat :)

Gość pałeczka
ja mam ostatni palec najdłóższy i se go obrabiam codziennie jak własną przypakowaną pałeczke lubie fetysze i flaczusie i smaluszek

Gość ziomo paluch
ja też tak mam a to ze smalcem to przesada pozdro i przestań obrabiać bo ci Zyła pęknie i będziesz miał normalną

ja tak mam! i mi smutno, bo mi kiedyś powiedzieli, że to pozostałość po małpiej naturze ;)

Gość Nejisenseji
mam chuja i zbuja lubie tak obrabiać że zamiast 1 raz to mi 2 razy poszło

Gość ziomo paluch 2
proboszcz mnie dotykał a to jego sprawa i to nie na temat

ja tez tak mam i jakos mi to nie przeszkadza :D moj facet za to ma np 2 i 3 palec zrosniety tzn taka blonka w sumie :D my to dopeiuro jestemy oryginalni :D

Gość dzidzie
ja tak mam i se go lubię bić oraz tak jak pałeczka obrabiać :)

Gość kapcie
lol masz tak małą syre że jak bizon cie strzeli to ona zrobi dziure w ziemi o wielkości mamuta ;)

Gość Kapciochy
guwno ja tam mam o 2 metry dłuższego palca i se masturbuje nim kutaska :) :-) ;( ;( ;)

Gość phil225
ja tez mam drugi wluzszy od pierwszego i moja pani twierdzi ze u facet brdzo ladne to wyglada:P

Gość nie che myslec
ja sie dolaczam, mam gtak samo, wiecie co-nawet problem kosmetyczny mnie nie martwi ,ale fakt, ze nie moge kupic butow!!!!! ten drugi zawsze podwyzsza mi numeracje, i mi buty nie pasuja i czlapie, musze kupowac specjalne wkladki:(

Gość Justycha
Cześć dziewczyny!(-: Ja tez mam drugi palec większy od drugiego....Czy mi to przeszkadza...? Nigdy nie zwracałam na to uwagi, czasem moi znajomi mówili,że mam oryginalne palce....i że to dość rzadko spotykane;p Mi osobiście to nie przeszkadza....,ale ja przeczytałam wasze wypowiedzi ...to parę mnie przeraziło,szczególnie z tymi ,,wdowami,, też coś kiedyś o tym słyszałam....możecie mi powiedzieć o tym coś więcej.....>?????? Z góry dziękuję..... Pozdrawiam.

Gość luena
Podobno drugi palec dłuższy od pierwszego znaczy że będzisz rządzić w związku

Gość że zostaniesz wdową ale nie za
tzn. w związku , ale kiedy to nie wiadomo, sprawdż u znajomych.pozdro!

Gość ja to mam dziwne palce
4 i 5 mam równe...ten 4 to nawet jakby ciut dłuższy był :(...a w drugiej nodze mam tak samo i dodatki 5 nachodzi na 4 :(...nie noszę japonek ani sandałów...tylko pełne klapki lub takie gdzie widać tylko trzy palce