Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronea

Podniecaja mnie kobiety........................

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmm43
durna babo... fantazja dobra rzecz..jesli uważasz że to prpwokacja czytac nikt nie zmusza..Ludzie pisza różne rzeczy a my piszemy dzisiaj sobie własnie O TYM... Piwko pewnie smaczne , tez chce ! Ale u mnie juz tylko puste butelki po wczoajszym ...heheh

dobrze sie sklada bo ja popijam SAMA winko-nie piwko i siedze przed kompem....co do trojkacikow-2 baby jeden facet - idealnie-odlot....i wyrafinowanie.oczywiscie po alkoholu itd

a ten "Pan " mowi o nas lesby???? ojejejej...gdyby tylko wpadl w taki uklad to wspominalby to dlugie lata,hihihhi

Gość hmmmmmmmmmm43
no ja akurat winka nie lubie ale takie martini bianco z cytryną co najwyżej....hihi ;) Siedze niesety dzisiaj sama bo chłop w delegacji i juz zaczynam mieć kudłate mysli...🌼

trojkąt -> przeżycie i uczucie, ktore do dziś, po tylu latach , noszę w sercu i głowie. Ale nie wiem czy bym teraz zdecydowała się na powtorkę. Choć myśl ta natrętnie powraca i sieje spustoszenie. Tak czy siak mam zamiar poznać kogoś wspaniałego (może już mi się udało..?) i puścić wodze fantazji.. No to zdrowie w ten samotny wieczor! Piwo kontra winko :D

Gość hmmmmmmmmmm43
a to nie "pan" pamietaj,że na Pana trzeba miec wygląd i pieniadze, hihi masz racje, jakby wpadł w taki układ to krzyczałby tylko "że małooooooooooooooooooo" ...hihi

Gość erotynka
Panie ładniej flirtujecie od Pseudopanów-bez urazy, też wypije z Wami lampkę dobrego winka na dobry początek:D

Gość hmmmmmmmmmm43
No to zdrowie dziewczyny ! Miałam nie pić ale się skusiłam...;)) Jakas taka tęsknota za czymś mnie ogarnęła..

ciekawe jakby to bylo w trojkaciku....ale zaznaczam-musialabym byc podkrecona niezle, zeby pojsc...........do odwaznych swiat nalezy....raz sie zyje...z babka moge poswirowac tym bardziej, ze uwielbiam seks i konkretny seks

Gość erotynka
A kto zrozumie lepiej potrzebę kobiety jak nie druga kobieta?!;-)

Gość hmmmmmmmmmm43
erotynka masz rację kobiete zrozumie tylko druga kobieta... Ja to bym wiedziała jak drugiej zrobic dobrze....hmmmmm Bo wiem co sama lubie: dobry sex w najlepszym wykonaniu...

Jak pobiegłam z koleżanką do domu by pierwszy raz sprobować kobiecego ciała, to byłam już nieźle wstawiona.. ona też. Ale dziewczyna zupełnie mnie nie zafascynowała - nic szczegolnego w niej nie było, miała cipkę tylko.. Potem to właśnie ją zaprosiłam do wspolnego łoża... a raczej sama się wprosiła (spontaniczna hyhy) i wszyscy byliśmy trzeźwi. Otumaniło nas jedynie chore podniecenie. Teraz byłoby zupełnie inaczej, inaczej bym to rozegrała.. czuję niedosyt :O

Gość hmmmmmmmmmm43
uwaga zmeniam swój nick !!! żeby nikt sie pode mnie nie podszywał,hihi

jak sprobuje to wam zdam relavje.ale to niestety narazie nie teraz..............chyba ze mieszakacie kolo wroclawia to sie umowimy,heheeh

Za co dostałam NOBLA? Rany ! Pirewsza nagroda i to tak powazna? hihihi Świeczuszki tez sobie zapaliłam,żeby tak romantyczniej się zrobiło i przyjemniej...

A tam..Wroclaw czy Poznan - nie tak daleko takze myslcie kobitki-moze sie skusimy kiedys, a mysle ze warto by bylo,hrheheheh

No własnie ja tez MILA30 lubie blondynki chyba bardziej niz czarne ale w sumie nie wyrózniam... Musi kobieta miec to cos... Musi mnie zafascynowac i byc wyrafinowana , a jak ma jeszcze ładne ciało to sama się nawet na ulicy za nią obejże...;)

Gość Sooophia
mezatko z dziwnym upodobaniem - mam tak samo jak Ty ... i jestem w takiej samej jak Ty sytuacji zyciowej ... kiedy czytalam twoj post mialam wrazenie ze czytam wlasne mysli ... pozdrawiam Cie :)

nie kochana-ja brunetka, ale taka rasowa......mozecie mi uwierzyc ;)

No mila30 dałas do myslenia i pusciłam wodze fantazji...Może faktycznie kiedys się skusimy...Wrock cz Poznan to nie koniec swiata tylko pare godzin autem lub pociagiem.. Kurcze za duzo w głowie mysli,hehe.. Laski a po ile macie lat? Ja 31 ..