Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronea

Podniecaja mnie kobiety........................

Polecane posty

dziewczyny może odwaga a może nie....ale przeciez w tym wirtualnym swiecie i tak nas na prawde nie zna.... mniam mniam - no jak sa brzydkie dziewczyny to mnie tez się nie podoba... I żadna z nas mysle nie jest \"les\" tylko \"bi\" z tym,że niektórym udało się już przezyc taka przygode a niektóre z nas tylko o tym marzą...

jankesa dla Ciebie; 🌻🌻🌻🌻🌻 i jeszcze to👄:) martini ja nie jestem i nigdy nie czułam się żadną\" les\", ponieważ nie czuję potrzeby bycia na stałe (mieszkać, żyć) z inna kobieta! Poza tym myslę, że nie potrafiłabym się zakochać w tej samej płci! Interesuje mnie tylko i wyłącznie sex, może znajomość, ale nic więcej! Za bardzo kocham facetów by z nich rezygnować;)...a może sama tego dokładnie nie wiem bo nie próbowałam nigdy z kobitką?;) ...zaczerniłam się...durny nick, ale co tam, nie to najważniejsze;)

no ja też zdecydowanie wolę facetów ale kobietki i owszem spróbowałabym chetnie.... facet to jednak facet i musi w życiu kobiety być,heheh

martini...DOKŁADNIE!:) Dlatego niech nikt nas nie nazywa lesbijkami! Nie byłam i raczej nie będę nią nigdy!:)

martini a czy podnieca Cię ta część lesbijek, które są tzw. \"babo-chłopami\"? Mnie w ogóle. Musi być ładniutka, zadbana, bardzo kobieca i sexy! Mmmm, rozmarzyłam się...

bo nie jestesmy lesbijkami , po prostu podnieca nas płeć piekna . a dobre rznięcie z dobrym kochankiem to musi być od czasu do czasu . :P czy nie mam racji , może się mylę , zaplątałam się , cholera , odplączcie :D

\"babo-chłopy\" ????????? NIEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Bez urazy oczywiście bo każdy ma swoje upodobania itd ale mnie to nie kręci. Musi byc ładna tzn miec to coś... zadbana i baaaardzo kobieca !

hehe, jankesa, a Ty już spełniasz swoje fantazje z kobietami czy tak jak my, na razie tylko wspólnie marzymy?:)

jankesa ... baby jak mają wspólny cel to sie nie kłócą a naszym celem jest spełnic nasze najskytsze marzenia... Każada z osobna ale zawsze to \"wspólne\" marzenie...

jankesa...tak po babsku...zazdroszczę!:) martini...może i realizowałybyśmy wspólnie te marzenia gdybysmy bliziutko siebie mieszkały...z tego co czytałam na poczatku to jakies tam plany miałyście, te które mieszkacie w niewielkiej odległości od siebie?:)

marzenia są od tego aby je spełniać,realizujcie je dziewczyny

jejku, nie zostawiajcie mnie samej!!!!! Co, mam waszymi fotkami z orgietki sie tylko później nacieszyć????? buuuuuuuuuuuuuuu

...ale jakby tak wszystkie, szybko spełniac swoje marzenia, to tez nudno by sie zrobiło...babom to nie dogodzi!:P

Tyle mnie ominęło 🌻🌻🌻 Witam wszystkie nowodołączone panie :P Gwarno tu i tłoczno! Myślę, że zawsze znajdzie się tu trochę swobodnych i miłych dla oczu wypowiedzi..relaksacyjno -dydaktycznych. Szkoda, że mogę być tylko z doskoku. Wolałabym rozsiąść się na dłużej. No coż :( Może jest tu kobietka z okolic Jeleniej G.? Nie ma to jak rozmowa w cztery oczy :D

Pierwsza Miłość....na pewno nadrobiłas szybciutko te zaległości;) Nie wiem czy któras jest z Twoich okolic, ale miejmy nadzieje, że będzie nas ciągle przybywało i znajdą się wśród nich nasze \"sąsiadki\"...tez bym tego chciała:)

mnie tez cholernie podniecają kobiety...i od kad pamietam kochając sie z facetem wyobrazałąm sobei ze lezy kolo mnie kobieta i to ona masuje moja cipeczke;) uwielbiam duze piersi strasznie mnie pociagaja i od dawna wiem ze chce sproboac sexu z kobieta piescic ja tak jak w swoich fantazjach...tylko gdzie znalesc kogos takeigo i jak sie dowiedziec ze ona tez tego chce?;D kocham mezczyzn ale nei podniecają mnie tak jak podnieca widok rozpalonej babeczki...