Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronea

Podniecaja mnie kobiety........................

Polecane posty

W życiu codziennym, realnym, namacalnym bardzo trudno znaleść koleżankę.. Przecież nie wyskakujemy podczas zapoznania z pytaniem :\"Jakiej orientacji jesteś? \".. a poza tym nawet nie miałabym czasu poznać kogoś nowego. Wirtualny świat otwiera branę i oczy na świat :P

Gość coś jest na rzeczy
Od razu na wstępie powiem, że ja nie mam fantazji erotycznych o kobietach w tym sensie, że bym się chciała z nimi pieścić itd. Ale czasami zawieszam oko na ładnej kobiecie - nie wiem czemu, chyba ze względów estetycznych. Lubię patrzeć na ładne kobiety, ale nie w jakimś sensie erotycznym - trochę to dziwne, ale tak jest. Sama nieskromnie powiem, że jestem ładna i ostatnimi czasy "przyłapuję" dość częto kobiety na tym, że się ukradkiem na mnie patrzą. Co to znaczy? - sama nie wiem, może mają tak samo jak ja, a może mają jakieś marzenia erotyczne. Spotkałam się też z jakimiś "podejrzanymi" zaproszeniami na kawę ze strony kobiet, które ledwo znam. Po prostu zamieniłyśmy dosłownie kilka zdań, a one już mnie chcą zapraszać na kawę, chcą nr tel. Ja oczywiście nie chcę, więc odmawiam. Muszę stwierdzić, że to zainteresowanie ze strony kobiet mi imponuje nawet bardziej niż ze strony mężczyzn. Bo zainteresowanie ze strony mężczyzn jest czymś zwyczajnym, spowszedniałym, a kobieta zainteresuje się drugą kobietą tylko wtedy, gdy ją uważa za piękną. Ja patrzę tylko na piękne kobiety.

Gość lafi dafi
pisałyście o -babochłopie Jak wygląda taki osobnik?

Gość Basia86
hej dziewczyny:) mam podobnie jak Wy,tzn marze o pieszczotach z kobieta,dodam ze mam narzeczonego,ktorego bardzo kocham,ale....zawsze warto cos sprobowac:)

Gość Basia86
Marzę też o panu Zdzichu z kotłowni. Też chyba warto spróbować :)

Gość Melonerre*
hej kobietki! dolaczam sie do kolekcji bo marzez o tym samym, nie zartuje i na serrio chcialabym sie spotkac , czy jest jakas laska z okolic Katoiwc? dajcie znak jesli jestescie zainteresowane,to podm maila 😘

Gość Melonerre*
dzisiaj ani jednej odp ? co Wy, na kosmos polecialyscie ;)>?

Ja wyleciałam na misję kryptonim PRZEPROWADZKA A co z resztą? Czyżby debaty zakończył fakt podzielenia się swymi marzeniami? Wykrzyczały światu i rozpłynęły sie we mgle :P Czekajcie, jak wrocę to zrobię tu porządek :classic_cool: Buziaczki 😘

dołączam sie :) strasznie podniecają mnie pieszczące się kobietki, jeśli oglądam filmik to tylko te sceny gdzie są one :) marzy mi się smakowanie kobiecego ciała ;) Melonerre*>>> szkoda, że nie jesteś z okolic Łodzi :)

Pierwsza Miłość to czekamy na Ciebie i Twoje porządki bo topik wykasuja wkrótce jak dalej nic nie będzie sie tu działo, a przeciez może byc tak fajnie:( buuuuuuuuuuuuu

Hej słodkie dziewczątka!! Dziś daję odpocząć sfatygowanym członkom od tyranii.. Cały tydzień odkorzeniałam ręcznie grunt pod ogrod :P Co u was? Co słychać? Jakieś przyjaźnie? Opowiadajjcie!! Pobudka!!

Gość boginie
strasznie podniecaja mnie kobiety,marze o tym by poczuc jak ona dotyka mojej myszki, zaczyna ja delikatnie muskac a ja odwzajemniam sie tym samym.W zasadzie to troche zwariowane bo zyje z mezczyzna ktory mnie zaspokaja seksualnie,ale.....

Gość upupupupupupupupupupupupupup
podnosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość durna baba
Mowicie, że to tylko fantazja.. i tym się karmicie i na tym poprzestaniecie.. wygadacie się a za chwilę zamurzycie się we własnym facecie i oddacie kopulacyjno-posuwistym ruchom :P A czyż nie cudownie byłoby poczuć ten intrygujący, intymny zapach drugiej kobiety? Czyż nie cudownie byłoby zatopić języczek w jej wilgotnej cipce i czuć gorąco? I ta słodka łechtaczka, ten cudowny guziczek..mmmm.. dać mu tyle rozkoszy ile jest w stanie przyjąć. I poczuć delikatne dłonie kobiety, i poczuć jej delikatną skorę, i prężne piersi pieścić do granic wytrzymałości, i ocierać się o siebie, i błądzić palcami po całym ciele, i te słodkie zakamarki.. Ech.. aż mi ciepło 😘

Gość nikogo tu

Gość osłabiony zapał
Jakoś tak się dziwnie składa, że albo trafiam na takie kobiety-fantastki... dużo gadają nic nie inicjują. Wypalają się do cna po czczech opowiastkach..Do spotkań raczej nie dochodzi a znajomość umiera śmiercią naturalną. A ja naprawdę daję z siebie wiele. Czy zawsze tak będzie? Czy nie dane mi spotkać intrygującej koleżanki zainteresowanej czymś więcej niż rozmowami na czatach??

Gość ja bym chciała czegoś więcej
...to jest fantazja, która chciałabym wreszcie móc zrealizować:)

Gość DAGNA
PYTANIE DO DZIEWCZYN HETERO:ZAWSZE MOCNO DZIWIŁAM SIĘ JAK MOGĄ WAS NIE PODNIECAĆ KOBIETY SKORO SA WIZUALNIE ŁADNIEJSZE OD FACETÓW?MAJĄ ŁADNIEJSZE CIAŁA I BUZIE I NIE WISI IM MIĘDZY NOGAMI.CIPKA JEST PRZECIEŻ ŁADNIEJSZA NIŻ PENIS.

Gość zgadzam sie z tym
kobiety sa wizualnie ładniejsze od facetów:) i większość tak myśli tylko wstydzi się przyznac

Gość Hermenegilda_komm
Ech...

Gość Hermenegilda_komm
A jak mnie kobiety podniecają...

Gość Hermenegilda_komm
Co tu tak cicho?

Gość mnie też
mnie też podniecają kobiety i chętnie spotkałabym się z jakąś z okolic Kielc. Czekam na odzew.

Gość Hermenegilda_komm
Ja wprawdzie nie jestem z okolic Kielc, ale mnie podróż nie przeraża. Warunek - musisz być atrakcyjną pod każdym względem babką.

Gość Hermenegilda_komm
Nienagannej urody. Kolor włosów w zasadzie obojętny. Musi być zachwycająca. Powabna, intrygująca i pociągająca. No i - bezpruderyjna.