Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spaki

jestem tutaj

Polecane posty

Gość Spaki
Witaj Kasiu. Myśałam że juz tu nie bywasz. Ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy i w ogóle wszystkiego. Niestety albo się czymś wczoraj zatrułam albo znowu złapałam grypę jelitową i noc spędziłam w toalecie. Dzisiaj rano nie byłam w stanie pójść do pracy więc odpoczywam. Życzę miłej pracy.

Gość Kaś-ka
No widzisz, to obie chorujemy. Ja mam jakąś paskudną infekcję i do tego nerwoból jakiś międzyżebrowy. Biorę leki, ale jak wiadmo leki szkodzą.

Gość Spaki
No to nie źle. Wiosna za oknem a my schorowane. Mi na szczęście już wszystko prawie przeszło. Byłam nawet na krótkim spacerku z mężem, bo to chyba jedyna okazja jak jesteśmy razem w domciu, a jutro rano mykam już do pracki. A ty, jak się czujesz? Coś poważnego cię złapało?

Gość Kaś-ka
Nic takiego, zaczęło się fatalnie, ale już jestem na dobrej drodze do wyzdrowienia. Niedługo pewnie wrócę do pracy. Pogoda ładna, więc nie siedzę w domu, tj. nie mogę usiedzieć.

Gość Fronthain
jakiej specjalnosci lekarzem jestes?

Gość Kaś-ka
PIsałam już, ale nie chcę tu być jako lekarz. Wybacz.

Gość Spaki
a co porabiasz w wolne dni?

Gość Kaś-ka
Czytam, piszę, trochę sprzątam, bo jakoś brzydko się zrobiło. Acha, no i ponadrabiałam zaległości mailowe, wcześniej mi się jakoś nie składało, żeby to zrobić. Mam parę pozaczynanych "projektów", próbowałam coś nadgonić, ale prawdę powiedziawszy nie udało mi się. Spróbuję jeszcze jutro. A Ty, jak się masz tak w ogóle?

Gość Spaki
tak w ogóle to sporo pracy, no i zaczyna mnie powoli zżerać stres przed ważnym egzaminem na uczelni do którego nie bardzo mam czas przysiąć i sie pouczyć. Dzisiejszy dzień, taki na luzie, bardzo mi się przydał no i ten spacer z mężem, i w ogóle wczorajszy wyjazd na wieś, za miasto, był wspaniały. Tylko szkoda że tak rzadko mamy na to czas. Ale mam nadzieję że już za miesiąc bedzie wszystko inaczej. Skończymy remont mieszkania, bedę po egzaminie no i czas pomyśleć o zmianie pracy. No ale zobaczymy jak to się wszystko ułoży.

Gość Spaki
No teraz muszę już zmykać. dzwonił przed chwilką mężuś, że już wraca. Więc zmykam przygotować jakąś kolacyjkę. Tobie Kasiu życzę duuużo zdrówka i mam nadzieję że wkrótce jeszcze sobie poklikamy. Pozdroionka i papatki.

Gość Kaś-ka
Cześć Gosiu. Gdybym była facetem, to zazdrościłabym Twojemu mężowi takiej żony: kolacyjka... Super. Do zobaczenia.

Gość Spaki
witaj Kasi. bywasz tu jeszcze? ja będę tu zaglądać dopiero na początku czerwca. mam nadzieję że jeszcze wkrótce pogadamy. Pozdrawiam.

Gość Spaki
widzę że jednak nikt już tu nie zagląda. Szkoda.

Gość Spaki
hello! Zagląda tu ktoś jeszcze? Kasiu bywasz tu czasem?

Gość wejdźcie sobie na gadugadu
a nie zaśmiecacie kafeterię

Gość a co zabronisz im tu sobie
gadać? jak chcą to niech sobie gadają, co ci to przeszkadza? Więcej tolerancji dla innych. Pozdro.