Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spaki

jestem tutaj

Polecane posty

Gość Spaki

Gość lekarka z powołania
Jestem, co powiesz?

Gość Spaki
od dawna odwiedza pani kafeterię?

Gość lekarka z powołania
Chyba od kilku miesięcy.

Gość Spaki
to tak jak ja. Ale żadko odpowiadam. Raczej sama zadaję pytania.

Gość lekarka z powołania
Ile masz lat jeśli wolno spytać?

Gość Spaki
26, a pani?

Gość lekarka z powołania
34, może już nie pani, co?

Gość Spaki
ok, może być. Mam na imię Gośka.

Gość Kaś-ka
lekarka z powołania

Gość Spaki
na poprzednim topiku pisała też jako do lekarki z powołania, ale nick był za długi i go skróciłam podobnie do nazwiska.

Gość Kaś-ka
No i jak tam ciśnionko?

Gość Spaki
oj tam, nie chcę zawracać ci tym głowy. Na początku nie wierzyłam do końca że jesteś lekarzem. Spdobała mi się twoja odpowiedź dotycząca mojej propzycji żebyś założyła własny topik i udzielała tam rad. Oczywiście nie pomyślałam o tym że można w ten sposób komuś zaszkodzić. Oczywiscie masz rację. Dlatego chciałam z tobą pogadać.

Gość Kaś-ka
Nie będę Cię przekonywać, że jestem tym kim jestem. Tutaj każdy może przedstawiać się tak, jak chce. Mogłam występować jako np. kominiarz, ale to wtedy nie byłaby prawda. Nie chciałam zakładać topiku z poradami nie tylko dlatego, że w ten sposób naprawdę można powiedzieć coś takiego czego pytający się będzie trzymał, a to nie zawsze może być korzystne dla niego. Wiedzisz, ja naprawdę jestem z powołania i byłoby mi trudno funkcjonować normalnie, jeśli wiedziałabym, że na topiku czekają na mnie liczne zapytania ludzi potrzebujących pomocy. Nie mogłabym robić nic innego tylko odpisywać im. Tak już mam i wiem, że dla mnie to by była tragedia. Tu muszę być trochę samolubna.

Gość Kaś-ka
Napisz proszę jak tam zdrówko.

Gość Spaki
Teraz już wiem. A po za tym, wracając z pracy chcesz odpocząć od tego wszystkiego, więc nie rozmawiajmy o moim ciśnieniu i innych chorobach, ja się kiedyś sobą zajmę. Nie musisz mnie przekonywać do tego kim jesteś, bo ta jedna twoja odpowiedź świadczy o twojej kompetentności i mi to wystarcza.

Rzeczona kompetentność mnie rozwaliła doszczętnie - ciśnienie skoczyło mi tak ze obawiam się wylewu :D:D:D

Gość Spaki
nikt cie trawniku nie pytał o zdanie

Gość Kaś-ka
Trawnik. Jeśli masz wydolne nerki weź Capt. 12.5mg sl, amp. Furos. iv i czekaj na sedesie na szybki efekt. Jeśli dostaniesz w między czasie udaru, to może nie będziesz mógł już nic napisać, a szkoda,bo może Ty się lepiej znasz na medycynie i będę mogła się czegoś nauczyć. Gosiu - o czym chcesz pogadać?

Gość Spaki
z jakiego jesteś miasta? Ja z Lublina.

Wiem - ale czekam na ważnego maila i nudze sie przy kompie, stad moje wciecie się w Twój temat. Inna rzecz że skoro upubliczniasz swój dialog na forum to licz sie z tym ze ktoś się predzej czy później wetnie - taka jest logika tego rodzaju komunikowania się który został przez Ciebie wybrany

Gość Spaki
ale jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się lepiej nie odzywaj wcale trawniku.

Gość Spaki
zmykam kasi zaraz spać. Miałam ciężki dzień - obiad u teściów, brrr okropność. Kiedy będziesz teraz na kafe? Może jeszcze pogadamy?

Kaśka - a skad niby mam wziać ten medykament skoro na pewno nie mam go w apteczce a jest 1 maja i do tego 23,30 w nocy. Przy groźbie udaru nie pozostaje nic innego jak wezwać pogotowie i modlić się by zajechali na czas. Mozna poczekac na karetkę na sedesie ale czy sam sedes bez leku zadziała ? ;)

Gość Kaś-ka
Gosiu, będę jutro, pojutrze pracuję. Pozdrawiam Cię i śpij dobrze. Trawnik Nie mam doświadczeń co do tego, czy sam sedes działa. Przypuszczam jednak, że nie. Leczenie szpitalne byłoby o wiele tańsze, gdyby wystarczał sam sedes.

Gość Kaś-ka
a to Ty jesteś Trawnik hmmm....ciekawe ?

Kacha, przy zagrożeniu udarem - zaproponowałaś jak rozumiem lek moczopędny i sedes co w tym przypadku jest oczywiste. Ponieważ nie mam leku, a jak piszesz sam sedes jest niewystarczajacy - to sa duże szanse że umre na tym sedesie niedoczekawszy pogotowia. Boze co to za okropna smierć - już widzę te komentarze - znaleziono ja po trzech dniach, do połowy rozebraną obejmujacą w smiertelnym skurczu klozet. Może jednak pozostanę przy kompie - zawsze to lepiej wyglada - choćby w oczach znajomych - do ostatnich chwil zycia pracowała, umarła na posterunku, niedoczekawszy pomocy. Tak, ta druga wizja jest zacznie bardziej budujaca. BTW - pozdrawiam wszystkich hipochondryków, do których zresztą sama należę :)

Gość Kaś-ka
druga opcja jest ciekawsza i bardziej godna zostań przed kompem i z godnościa stukaj w klawiatke :)