Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającpytającpytając1

dyskutując z cudzoziemcami

Polecane posty

dochodzę do wniosku, że jedne narody mają w sobie zakodowane genetycznie co to znaczy być mądrym w zyciu i mądrych ludzi szanują, a inne narody nie szanują. czy ja mam dobre obserwacje? ale co to oznacza być mądrym?

a może to tylko moje złe obserwacje? może ja nie mam racji? okropność. co w tym takiego jest. miłość - ale co to znaczy tak do konca. Boże - jaka ta książka jest genialna...

chciałabym żyć w innym kraju - moze życie nigdzie nie jest rpostsze, ale jakoś bardziej szczere chyba. przez to w sumie rpostsze. wpieprza mnie tu ta polityka na każdym kroku. gdzie się nie rusze - jeszcze nic nie zdążę powiedzieć, a już polityka i politykowanie. inne narody nie są takie pokopane w czerep. ciekawe czemu my jesteśmy tacy?:( Pozdrawiam.

dajmy na ten przykład wczorajszą rozmowę moją z dalekim krewnym jednego z szejków, chłop mądry, wykształcony, bogaty, ma fajny samochód, żony też niczego sobie, w sumie zastanawiam się nad dołączeniem się zmądrzeje? nawet jeśli nie to miło bedzie mieć własnego merca, a turban jakoś przeżyje p.s. tak tak przegrałam życie :classic_cool:

żeby jeszcze ta polityka była coś warta... ach przecież to jeden wielki bezsens zupełny. bez początku i końca, a z resztą coraz gorzej. No ale nic - pozdrowienia.

dostałam wczoraj świetną mapkę "geografia świata wg USA". Najpierw się śmiałam, ale potem już wcale mi nie było do śmiechu. Jak można coś takiego popierać. Oczywiście Afrykę wykreślono tam jako "nie istnieje" lub też "czarna dziura". A my to to "ruski mob". Mob czy mop. A Rosja stoi twardo przeciw. Tylko głupie Chiny produkują Microsofty jak potłuczone... Pozdrowienia.