Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejo

pomarańczowa wydzielina z odbytu!!!!!

Polecane posty

Gość ejo

Mam dziwny problem.2 miesiace temu pojawilo sie swedzenie i pieczenie odbytu,byl zaczerwieniony.Stosowalam posterisan H.Nie pomogl.Lekarz ogolny przepisal(na hemoroidy) hemoractel czopki i masz neo-aesculan.Jestem w czasie kuracji.Mam tez zrobic badanie kalu na pasozyty.To niby standardowe objawy,ale co jakis czas obserwuje,ze jak sie zalatwiam,to oprocz kalu mam taka pomaranczowa wydzieline,jak ten olej z zupek chinskich.Jest tego dosyc duzo.Pojawia sie przez 2 dni,a potem nie ma przez kilanascie dni,moze wiecej.Co to moze byc?????????Bardzo mnie to niepokoi.Czy ktos spotkal sie z czyms takim??????

Gość dziekuje
juz nigdy nie tkne zupki chinskiej!

Gość ejo
prosze cie bardzo. To najtrafniejszy sposob opisania tego czegos.A poza tym to zupki chinskie sa niezdrowe wiec na dobre ci to wyjdzie. Czy ktos sie spotkal z tym o czym pisze?????

Gość a moze ty masz
jakies problemy z trawieniem ? z wątrobą?

Gość ejo
czy ktos sie spotkal z czyms takim??Bardzo sie niepokoje.Co to moze byc??Czego to objaw????

Gość ejo
help!!!!!!!!

Gość ey5hb
Boże aż mi się nie dobrze zrobiło.

Gość nie trawisz tłuszczu
masz zaburzenia traienie, coś z wątrobą, idź doi lekarza, zamiast zawracać ludziom głowe\;o

Gość misiakus
ej no,czlowiek ma problem,a w dlugi weekend do lekarza raczej sie nie dostanie.Nie mam pojecia co to jest,ale czy to nie jest krew??

Gość to jest jakiś
problem z trawieniem tluszczu gdzieś już kiedys o tym czytalam a to ze Cie wątroba nie boli to jeszcze o niczym nie swiadczy

Gość ja właśnie jadłam kolacje
przy kompie. strasznie mi się niedobrze zrobiło jak to przeczytałam. Teraz mi się rzygać zachciało i nie mogę patrzeć na swoją kolacje!

Gość znawca nad znawcami
moze to olej silnikowy?

Gość 12344
to chyba te czopki sie rozpuszczaja...🖐️

Gość to po co czytasz takie rzeczy
jedząc kolację??????!!!!!!!!!1

Gość ja teżmam chyba hemoroidy
i stosuje posterisan i teżzauważyłam na wkładce rano (na noc zakładałam czopek) takie cośpomarańczowe. Myśle że to po posterisanie.

Gość o fuuuj
jak można porównywać do jedzenia:o jakaś jedna tutaj z grzybicą pochwy obrzydziła mi zsiadłe mleko a teraz ta obrzydziła zupki.

Gość malin
Odpowiedz do ejo! niektórzy ludzie sa niepoważni ale ja Cię rozumiem bo mam podobny problem i nie jest to dla kretynów olej silnikowy! Nie mam pojecia co to jest ale też mi sie to nie podoba i stwarza pewien dyskonfort. W razie jak uzyskasz jakieś informacje to daj mi znać na e-maila. artumal@interia.pl W pierwszej kolejności będzie się trzeba wybrać do ogólnego i skierowanko pewno do gastroendologa czy jaoś go tam zwią. Poydrawiam wsyzstkich.

Gość bez przesady z takim
problemem to do lekarza a nie szczegolowe opisy na kafe:(

Gość jygjas
Moja przyjaciółka miała tak po zjedzeniu ryby maślanej. Poczytaj o tym na stronie Sanepidu. Powodzenia. Ahga

Gość OoOoOoO-OoOoOoO
ja tez tak mam, napiszcie jak sie dowiecie co to

Gość jaja
hmmm, własnie tez mie to spotkało i widocznie ma to cos wspolnego z rybą maślana, bo wczoraj kosztowałem :(

Gość Taka wydzielina
z odbytu nazywa sie potocznie kupą ,a jak kto woli kałem,lub też odchodami buuuuu

Gość __bleeh
do lekarza idź, a nie serwuj ludziom obrzydliwe opisy swojego g..

Gość ryba maślana
dokładnie, też sie wystraszyłam- 2 razy to miałam a teraz czytam wasze wypowiedzi o rybie maślanej i się to pokrywa z tymi dwoma razami, wiec to chyba nie wątroba?? i wszystko jest ok??

Gość nie jadam zup chinskich
Pomaranczowa zupka chinska? Hehe......MOzliwe , ze to sluz zkrwia, idz do proktologa.....

Gość beata323
Powinnaś udać się z tym do lekarza. Z hemoroidami nie ma żartów. Ja miałam i przyznam, że to niezbyt miłe uczucie. Stosowałam wiele różnych maci etc. Pomógł mi dopiero Anurex. W tej chwili pozbyłam się hemoroidów, ale wolałabym ich wcale nie mieć. Pozdrawiam

Gość no nie wiem nie wiem
a może masz jakąś przetokę albo ropień w odbycie ? i stąd ta wydzielina ? wg mnei to ropa na twoim miejscu poszłabym do proktologa i zdecydowała się na kolonoskopię

Gość Z tym samym problemem
Hejka! Mialam podobny problem! Pozniej pojawila sie krew. Poszlam do lekarza, kazal poczekac, ze samo przejdzie- jak nie to bedzie trzeba sie zglosic do szpitala. A ja po prostu nie mam na to czasu. Postanowilam sama cos zrobic i zaczelam zdrowiej sie odzywiac. Pic duzo wody- zero kawy, duzo herbaty. Poza tym dziennie rano pije herbatke zielona. Stosuje to juz od 2 tyg i- czuje sie duzo lepiej, a wydzielina znika!! na prawde. Krwi juz nie ma. Mysle, ze zle sie odzywialam, duzo kawy, malo wody; jadlam slono i niezdrowo. A zielona herbata- bardzo pomogla! polecam!!

Gość czeszka 85
hej, miałam ten sam problem. Nie wiem czemu, ale dopiero teraz wpadłam na pomysł, żeby poszukać w necie o co chodzi z tym pomarańczowym paskudztwem. podczas pobytu nad morzem, gdzie jadłam wędzone rybki niemalże codziennie, spotkałam się z niemiłą niespodzianką rano- właśnie z tym syfskiem. Wróciłam do pokoju z nietęgą miną, potem do łazienki poszedł mój chłopak- miał to samo!Jest to coś obleśnego i jak się komuś przydarza, to nie wiadomo co począć bo to takie dziwne jest...okropny zapach, taki toksyczny i faktycznie konsystencja oleju z zupki chińskiej....fuj miałam to przez 1 dzień, zjadłam ok 6!!! tabletek najzwyklejszego węgla i mi przeszło po 3-4 godzinach. Współczuję bo wiem jakie to okropne i krępujące.