Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Ile za OC?

Polecane posty

Ktoś się orientuje ile zapłace za OC (AC i te wszystkie inne ubezpieczenia) w samochodzie Bmw 735i z instalacją gazową, rocznik 1990? Nie mam żadnych zniżek.

Gość Kapitan Flint
Za ten samochod BMW 735i , jesli nie masz znizek zaplacisz: OC - 1900 zl . AC - 2300 zl .

Gość Kapitan Flint
Na rok .

Gość Kapitan Flint
W PZU .

Panie Kapitanie, ja jeszcze jedno pytanie mam :D Jak to obliczyłeś, że akurat tyle?

Gość Kapitan Flint
OC - silnik pojemnosc 3,500 cm3 cena ok 1900 zl AC- 10 -13 % wartosci samochodu w zaleznosci od miasta w jakim rejestrujesz samochod. A , jak nie masz jeszcze skonczonych 25 lat to , te sume1900 mnoza razy 100% .Dlatego , ze towarzystwa ubezpieczeniowe uwazaja , ze kierowcy ponizej 25 roku zycia sa najczesciej sprawcami wypadkow. Ile masz lat ?

Widze, że sie znasz w tej kwestii :) Więc może powiesz mi czy warto ubezpieczać w pzu czy może wybrać link4 czy samopomoc, hmm... albo warte?

Gość Kapitan Flint
PZU albo Warta .Reszta to naciagacze , niedaj Bog jakiejs szkody , to link4 , czy tez Samopomoc , czy tez Uniqa pieniedzy Ci nie wyplaca .Tak beda krecic i odciagac

No fakt, bo różnica jest znaczna. W link 4 wyszło mi za OC 550 zł!! Kurcze, wiadomo, że coś musi być nie tak... Jak wróci do domku to będziemy kupować samochód i wtedy pomyslimy. Jeszcze raz dzięki :)

jakbym mial ubezpieczac 16-letnia bryke to bralbym OC gdzie najtaniej, bo jak ją rozwalisz, to juz nie ma wiekszego sensu naprawiac, lepiej kupic nowy woz :o

Gość Kapitan Flint
stasiu jak sam sobie rozwalisz , to nikt Ci pieniedzy nie wyplaci , zadna firma .

Gość no to po kiego
grzyba AC za kilkunastoletniego grata?

Gość do stasio823
OC jest nie po to jak rozwalisz swoja brykę, ale jak rozwalisz cudzą, na swoja to płacisz AC- ale na 16 letnie auto nie opłaca sie po prostu płacic AC, chyba ze masz kontynuację i chcesz utrzymac znizki

Gość Trymon
Na początku przy braku zniżek lepiej poszukać taniego ubezpieczenia bo można zbankrutować. Polecam Allianz Wrocław albo jakieś direct, tylko sprawdzone. A po 3 latach można przenieść się gdzie drożej:) http://allianz-agent.wroclaw.pl

Moim zdaniem lepiej zainwestować swoje pieniążki w polisę w Polskiej nowoczesnej ubezpieczalni jaką jest PZU, niż później żałować że się poszło do zagranicznej firmy i na tym straciło.

Gość ćOOle
robisz mu gałę w tym aucie?

Gość megannka
Zanim sie kupi ubezpieczenie radze przeczytać OWU żeby potem ie było niejasności i z tego wynikających nieporozumień.

A później są pretensje i lament że czegoś ubezpieczenie nie obejmuje trzeba dobrze czytać umowę i mówić czego oczekujemy.