Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narwany

czy są tu dziewczyny z Białegostoku?

Polecane posty

Gość narwany
tak mi się jakoś skojarzyło :) SDM "Miejska strona księżyca"

Gość ja jestem z Bialegostoku
szczuplutka blondynka, dlugie wlosy, niebieskie oczy

Gość zwyczajna-niezwyczajna
to raczej nie o mnie :)

Gość narwany
jaka reklama :) ile masz lat?...jeśli to nie tajemnica

ale mezatka jestem ;)

Gość narwany
fajnie...wszystkie się tylko ze mnie nabijacie :o

a mój wygląd sie zgadza z wyglądam przedmówczyni :)

ja sie nie nabijam, to wszystko prawda co napisalam

Gość narwany
to co...też mam napisać jak wyglądam? ja jestem z Białegostoku--> nie mówię że to nie prawda...ale dla mnie nie jest ona zbyt obiecująca :P a Ty zwyczajna-niezwyczajna...jak tam u Ciebie w kwesti związków uczuć i takich tam?

NA-PISZ, NA-PISZ! :) ja jestem zdecydowanie wolna :)

Gość narwany
ale z opisu i tak nic nie wynika no dobra...przecież sam się w to wrobiłem wysoki...może nawet za wysoki 192 cm oczy zielone włosy...to chyba się zwie ciemny blond no nie wiem co jeszcze... pytaj...jeślli chcesz

Gość narwany
coś nie tak :o napisz coś jeszcze...niekoniecznie dziś pozdrawiam

Gość poszła Ola do przedszkola
ja też :) mogę się dopisać??

narwany->nic się nie stało, poszłam spać, bo siostra maturzystka szukała przecieków :D dobrze, żeś wysoki, chociaż jeden:) pozdrawiam

Gość gusik
pozdrowienia z Bialegostoku

Gość narwany
Witaj Ola Pewnie że możesz się dopisać :) zwyczajna-niezwyczajna-->wszystko rozumiem...maturzyści mają swoje prawa...i nie śmiej się...bo pewnie za rok też będziesz się stresować ;) o co chodzi z tym "chociaż jeden"...ja widzę sporo wysokich facetów i tu pojawia się moje pytanie...lubisz wysokich?...i czy też jesteś wysoka? gusik-->dzięki jeszcze tu wrócę :P

narwany--> tak, jestem dosyć wysoka jak na dziewczynę, 175cm :) niestety większość facetów, z którymi mam do czynienia jest mniej więcej mojego wzrostu, a co to za przyjemność mieć faceta, przy którym nawet nie można założyc obcasików :P jak ide ulicą to czuję się wyższa niż ogół społeczności... i nie koniecznie mi z tym dobrze :D pięknie jest dziś w parku na Plantach, sprawdziłam ;)

Gość narwany
fajnie że jesteś :) ja dzisiaj jeszcze nie byłem na spacerze...ale mogę się domyślać...że miłe wrażenia...skoro ładna pogoda

wrażenia bardzo miłe, warto sie wybrac na spacerek i odpocząć sobie w ciszy :) polecam :D aa, i pomimo, że byłam sama, nikt mnie nie zaczepił :P i nawet wiem dlaczego :) dlatego, że samotne chłopaki siedzą w domach i czytają fora internetowe, zamiast wyjść do parku na spacer :P

Gość narwany
masz rację...muszę przyznać... niezły przytyk :o A co...liczyłaś na zaczepienie :P często Ci się to zdarza? jak chcesz konkretniej porozmawiać to mój nr GG 6778901 nie obiecuję że będę dostępny...ale jak coś napiszesz...to oczywiście postaram się odpowiedzieć :)

hehe, czy liczyłam? może i troche tak :) ale z drugiej strony, gdybym była samotnym chłopakiem, to bym chyba sama nie zaczepiła :D taka już moja nieśmiała natura... :P

planty?? Ja też byłam dzisiaj, na spacerze :)

Gość narwany
witam ponownie :) ja też jestem nieśmiały...ale żeby zmienić coś w swoim życiu trzeba czasem się przełamać widzę , że jest tu nawet miłośniczka muminków...nawet fajne są...a odcinki z Buką to już totalny odjazd :classic_cool:

nie tyle muminki, co postać pana z harmonijką :D a Buki mi żal strasznie -żadnych przyjaciół, wszyscy się jej boją... biedna jest nie wiedziałam, że tu tyle osób z Białego bywa :) planowane są jakieś zloty?

a nie wiem, ale moża byłoby jakiś zorganizować :)

Gość też Białystok
dzień dobry :D też jestem z Białegostoku,i nie zgodze sięz tym co ktoś napisał, że niby "miasto jest blee" miasto ma swoje wady ale ogólnie jest ładne:) co do wypowiedzi koleżanki że jest wysoka, oj kochana znam ten ból gdy wiekszość facetów jest twego wzrostu.. sama mam 179cm wiec średni wzrost facetów :) Ania lat (prawie ;) ) 20, pozdrawiam :)

Gość sam1
Wiem ze jestem facetem i moze sie nie powinienem wpisywac tutaj ale sie wpisze bo tez jestem z Bialego. W sumie tam sie wychowalem i teraz wracam tam na dwa tygodnie wakacji........juz nie moge sie doczekac i mysle ze Bialystok jest najpiekniejszym miastem.

też Białystok...czyli Ania prawie 20 lat a widzisz taką konieczność żeby facet był wyższy od Ciebie...większość jest Twojego wzrostu...dobre i to ;) no i czy masz chłopaka?