Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemastka

co to może być?? stan zapalny??boję sie

Polecane posty

Gość osiemastka

Byłam jakiś czas temu u ginekologa ,który stwierdził u mnie stan zapalny, przepisał mi tabletki dopochwowe ,które miały załatwić sprawę i stwierdził ,że to przez stosowanie tamponów.... od tego czasu dolegliwości mimo stosowania tych globulek nie mineły:(.. mam bardzo nieregularne miesiączki.. pomiedzy okresami mam w cyklu pare dni gdy obficie krwawie< krew jest często brązowa, śluz zabarwiony krwią lub skrzepy.. okresy są bolesne ,trwają bardzo długo, podczas nich zdarzają sie dni gdy wogle krew nie leci. Bardzo mnie męczy ten problem..Co może być jego przyczyną??? Czy to może być wina niewyleczonego stanu zapalnego? Mam 18 lat niewspółżyłam seksualnie, do niedawna miałam bardzo regularne okresy, nie odchudzam sie. Obawiam sie pójścia znowu do tej pani ginekolog wizyta u niej była bolesna.. martwie sie jednak co mi dolega...

Gość susi
rada jest tylko jedna i banalnie prosta: idź do innego lekarza.

Gość 18nassstka
bywałam u innych i są niewiele lepsi..olewają młode dziewczyny... nie wiem ile jeszcze bólu i zachodu bedzie z tym zanim trafie na porządnego lekarza:(:( dlatego chciałabym zawczasu wiedziec co mi może dolegać..