Еlciаа 647 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kIaudia napisał: Nie. Ja tylko cytuję Małolata. Dobrze, a ja tylko wstawie kilka fotek, publicznych już fotek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zwłaszcza że dzisiaj kłamała na mój temat że boję się wlasnego cienia a to jusz chamstwo i powinny polecieć zdjęcia z ciąży Tu akurat prawdę napisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kIaudia napisał: Przestań mitomanić Poważnie ziemia 40tys, allegro 11tys banki % 2tys i promki przerozne ze 2tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kIaudia napisał: Tu akurat prawdę napisała Nie to kłamstwo i jej wyobrazenia nie mające nic wspólnego z rzeczywistością wszystkim bym wam w...il możecie przyjść w 5 nawet 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Poważnie ziemia 40tys, allegro 11tys banki % 2tys i promki przerozne ze 2tys Mitoman. Ciekawe co w tym roku wymyślisz jak żadnej ziemi już nie masz na sprzedanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie to kłamstwo i jej wyobrazenia nie mające nic wspólnego z rzeczywistością wszystkim bym wam w...il możecie przyjść w 5 nawet PRZECIEŻ NAWET ANASTAZJA PISAŁA OSTATNIO ŻE BAŁEŚ SIĘ Z NIĄ SPOTKAĆ a gdzie mamy iść mitomanie podlaski jak ty z meliny nie wyjdziesz Edytowano 1 godzinę temu przez kIaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu W sumie to na początku znajomości bratowa mojego brata trochę sponsorowała, bo był badboyem na motorze i co chwila rzucał robotę, bo miał muchy w nosie Ale opłaciło się jej bo się ogarnął i ożenił z nią i są do dziś razem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, JajaWywalone napisał: Zazdrościsz ze ciebie zadna frajerka nie sponsoruje? Nie ja mogę mieć kazdom gre na każdy system w sumie kwestia czy mi się zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kIaudia napisał: PRZECIEŻ NAWET ANASTAZJA PISAŁA OSTATNIO ŻE BAŁEŚ SIĘ Z NIĄ SPOTKAĆ a gdzie mamy iść mitomanie podlaski jak ty z meliny nie wyjdziesz Jej towarzystwo to może być 1 bardziej niebezpieczne niż was 5 lamusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu Ale odpaliliście Elcie z Malowanym Leżaka... Dawno taki nie był wkur... xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 647 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Ale odpaliliście Elcie z Malowanym Leżaka... Dawno taki nie był wkur... xD To nie jest moja wina że go tiggerują takie rzeczy. Piszę że niby nie a jak jest to chyba każdy widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kIaudia napisał: Mitoman. Ciekawe co w tym roku wymyślisz jak żadnej ziemi już nie masz na sprzedanie Teraz robię biznes plan allegro ebay płyt + będzie giełdę mam 5 lat luzu i może być np zachowek babci mieszkania, odszkodowanie szpitalu, sprzedaż przedmiotu z kolekcji, a może nawet się przekrecic zona druga ojca i spadek 1/6 ziemi z domem wszystko się może zdarzyć ale mam luz puki co na 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 385 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie kupisz miłości faceta ani pożądania ale powodzenia Wiesz, że ludzie dają sobie prezenty bezinteresownie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Ale odpaliliście Elcie z Malowanym Leżaka... Dawno taki nie był wkur... xD Mnie odpala sam fakt obrazka jpg za 300 rób mój spodobem duzo madrzejszy licencje będziesz miec ps5 może kiedyś będzie emulator a w folii może skoczyc cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 385 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Teraz robię biznes plan allegro ebay płyt + będzie giełdę mam 5 lat luzu i może być np zachowek babci mieszkania, odszkodowanie szpitalu, sprzedaż przedmiotu z kolekcji, a może nawet się przekrecic zona druga ojca i spadek 1/6 ziemi z domem wszystko się może zdarzyć ale mam luz puki co na 5 lat Całe życie biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Wiesz, że ludzie dają sobie prezenty bezinteresownie? Tak raz mi kolega kupil picie 5zl mnie strasznie zdzuwil ale on potrafil 300 uprac w spodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Całe życie biznes Oczywiście że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 385 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Ale odpaliliście Elcie z Malowanym Leżaka... Dawno taki nie był wkur... xD Brakowało mi go takiego. To tylko prezent rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Mnie odpala sam fakt obrazka jpg za 300 rób mój spodobem duzo madrzejszy licencje będziesz miec ps5 może kiedyś będzie emulator a w folii może skoczyc cena No, ale ja mam takich "obrazków" pod 250-300 zł już lekko z 50 na Steamie w kolekcji i jeszcze się tym chwalę, a jakoś cię to nigdy nie ruszało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Brakowało mi go takiego. To tylko prezent rzeczywistości Uważaj bo może chodzić o mnie samice lubiom odwalic żeby wzbudzić zazdrości u drugiego możesz być tylko pionkiem 11cm w tej grze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 385 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Oczywiście że tak Ja też. Zainwestowałem w ele czas, a teraz czas na żniwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Uważaj bo może chodzić o mnie samice lubiom odwalic żeby wzbudzić zazdrości u drugiego możesz być tylko pionkiem 11cm w tej grze huh W sumie racja, to może być zakrojony plan na wzbudzenie zazdrości u ciebie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 385 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Uważaj bo może chodzić o mnie samice lubiom odwalic żeby wzbudzić zazdrości u drugiego możesz być tylko pionkiem 11cm w tej grze huh Ty już dawno nie jesteś w grze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu Widzisz niepotrzebnie obrażałeś ją, tak być może też byś dostał blika na jakiegoś ekskluziwa od Sony na Plejkę Malowany jednak lepiej to rozegrał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: No, ale ja mam takich "obrazków" pod 250-300 zł już lekko z 50 na Steamie w kolekcji i jeszcze się tym chwalę, a jakoś cię to nigdy nie ruszało Ja tyle sprzedałem płyt wpadło jusz około 14tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 385 Napisano 1 godzinę temu Malowany szef Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: W sumie racja, to może być zakrojony plan na wzbudzenie zazdrości u ciebie... Może nawet Asia z mewom tak tylko jej się wymknelo z pod kontroli wszak za pierwszym razem mu drzwi nie otworzyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu Ale Libed na nerwicy będzie w emocjach... aż chyba tam zajrzę potem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Może nawet Asia z mewom tak tylko jej się wymknelo z pod kontroli wszak za pierwszym razem mu drzwi nie otworzyla Bo klient był w kolejce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Widzisz niepotrzebnie obrażałeś ją, tak być może też byś dostał blika na jakiegoś ekskluziwa od Sony na Plejkę Malowany jednak lepiej to rozegrał... Ja mam brak czasu bo o gre nie trudno muszę robić rzeczywistości i biznes plan sprzątanie remonty projekty Dead island 2 przeszedłem i 1,5 motorstrom trylogii ps3 Dead strending jakoś mi się nie chce chodzic tam i sikac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach