Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farba233

ile kosztuje dekoloryzacja wlosow u osiedlowego fryzjera??

Polecane posty

Gość farba233

Gość izabo
duzo-naprawde-kolezanka robila dekoloryzacje z farbowaniem, dekoloryzacja jest w trzech etapach i z farbowaniem kosztuje ok.200 zl

Gość upp ppp
a u jakiegos dobrego fryzjera?? czy osiedlowego ?? normalnie juz sama nie wiem ,sprzeczne dane dostaje:) znalazlam teraz podobno profesjonalny szampon dekoloryzujacy dla zakladow fryzjerskich za 15 zl.. nie wierze troche no ale skoro to prawda to za co oni tyle kasy ciagna??? farba tez nie kosztuje duzo przeciez :(

Gość upp ppp
aha czekaj, jak w trzech etapach no to moglo wyjsc wiecej.. ja bym chciala raz a dobrze:) chciec to moc podobno. jutro wybadam ile wezma w jednym z wiekszych centrow handlowych w mojej wsi. dzieki!

Gość mi mi mi mi au
NO TO LIPA!!!!!!! Baba popatrzyla na mnie i sie rozesmiala!!!!!!! "Wlosy do ramion..hm" poklikala na kalkuratorku i z usmiechem "Bez strzyzenia???" ..BEZ kuzwa. 180zl. " I niech pani zapomni ze to bedzie blond..blond to by mogl byc ale po kilku dekoloryzacjach.." 180:( :( :( jeszcze 100 i mam sliczne buty. Wyglada na to ze zostaje mi szamponowanie do 24 zmyc przez nastpny rok:( :( :(

Gość mi mi mi mi au
Marzenia o powrocie do swojego koloru:( Komu sie udalo inaczej niz przez koloryzacje i pasemka?! Szampon z rumianku?:(

Gość Eleonorka...
80-100 zl u normalnego fryzjera..ja mam praktyki w salonie Loreal i tam biora 150zl niezle na tym przycinaja:)

Gość Eleonorka...
a i sama z czarnych naturalnych chcialam blond...najpierw zrobilam pasemka rozjasniaczem Joanny o 6 tonow to po pol godziny bylam blondyneczka..gorzej jak wlosy wczesniej byly farbowane ciemnymi farbami..ale nic nie jest niemozliwe!

Gość blondynka5757231333
ja caly czas bylam przez 5 lat blondynka (tleniona) naturalnie mam ciemny braz , i wrocilam z wakacji strasznie brazowiutko opalona wiec wlosy mi nie pasowaly ... glupia ja bylam !! kupilam farby 4 w dodatku bo mam wlosy do pasa i strasznie grube...no i przeistoczylam sie w brunetke ale ze nie moglam sie przyzwyczaic 5 lat zrobilo swoje... utlenilam sobie wloski z powrotem na blond z 4 dni temu :] 1 raz jak zafarbowalam sie na blond bylam u fryzjera i zaplacilam 60zl(miejscowy fryzjer) pozniej sama kupywalam rozjasniacze i robilam odrosty i robie ;) uzywam rozjasniacza z rossmana (nie pamietam nazwy ) ale kosztuje nie cale 7 zl zrobilam blond na calej glowie oprocz spodu i poszly 4 opakowania... trzymam 2h tego niszczyciela na wlosach aby nie bylo zoltego odcienia ale odradzam trzymania tyle osobom ktore maja slabe wloski bo WLOSY MOGA SIE ROZEJSC(przykladem jest moja znajoma...) pozdrawiam

Gość Czarna....:(
Od 5 lat farbuje wlosy...do wakacji mialam rudo-brazowe ale w wakacje zachcialo mi sie czarnego ;/ zaluje.... no ale coz...za miesiac zamierzam isc do fryzjera i dokonac dekoloryzacji jak myslicie czy zrobi mi ona te wlosy "biale" cyz jakies pomoranczowo-zolte ? pytalam sie i u mnie kosztuje 100 zl wlosy mam geste i do pasa....

Gość knorka
Nie rób tego sama w domu! Uwierz mi to nie takie łatwe. Spróbowałam kiedyś sama i hm... z płaczem pobiegłam do fryzjera.. Teraz nigdy sama nie próbuję :/ W moim salonie 1 saszetka kosztuje 60 zł http://purediamond.pl/oferta/ w zależności od Twoich włosów cena będzie różna. Najlepiej iść do salonu i zapytać :)

Gość gość
Ja zapłaciłam 270 zł ze scieciem i nowym kolorem, pozdrawiam