Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

experience_ona

intensywnie dziłająca i naprawiająca maska do włosów suchych i zniszczonych!!!

Polecane posty

poszukuje maski do wlosow ktora intensywnie regeneruje, naprawia i nawiza zniszczone wlosy i rozdwojone koncowki!!!!

Gość wax
po trzecim użyciu kondycja moich rozjaśnianych włosów jest zdecydowanie lepsza.

Gość Apeironka
Też mam taki problem... :/

Gość ****************
polacente mozna kupic w aptece czy normalnie w drogerii? ile kosztuje?

Gość OUPiS
a coś oprócz Waxu, słyszałam że serum na zniszczone końcówki z avonu nieźle działa...

a moze sie skusic na ta placente? a czy ona jest dobra do suchych i zniszczonych wlosow czy tylko dziala przeciwko wypadaniu i zwieksza szybkosc wzrostu... Poszukuje maski ktora by przeciwdzialala rozdwajaniu sie koncowek i aby nie miec tego strasznego efektu siana na głowie.... Obecnie uzywam jedwabiu ale cos zabardzo poprawy nie widze... I jeszcze te czeste stosowanie prostownicy dobija moje wloski wiec musze jakos im pomoc.... ech

Gość monikab
ja jestem zadowolona z maski pantene pro v super jest mi odzyly wlosy bardzo.A po za tym moze domowy sposob 2 zoltka olej cytryna to wymieszac i polozyc na wlosy okolo pol godziny i umyc szamponem.raz w tygodniu wlosy sie w zmocnia na pewno

no to juz mamy na liscie trzy maski: - wax ok.20 -rossman- super hair repair ok.5 -placenta ok.20 no i na ktory sie zdecydowac? moze głosowanie? nie wiem ktory kupic jeden kusi cena drugi dobra opinia.... ech a moje wlosy sa strasne.... zwlaszcza koncowki nie dosc ze porozdwajane to lamia sie... i tak jakby widac nawet odstajace luski wlosa...czyli efet szorstkiego wlosa.... niektore az sie pokrecily :(.... i jeszcze wypadaja... koszmar :(( No i ktora maska bedzie dla mnie zbawieniem?

Gość wax
świetnie Cię rozumiem, ja też myślałam długo nad waxem, tymbardziej, ze niektóym osobom on nie odpowiada, przez to że troche z nim zachodu...no ale ja wole przez jakiś czas się "pomęczyć". Ja dostałam 1/3 opakowania od koleżanki na próbę i właśnie używam i już wiem, że następnym razem moge spokojnie wydać te dwie dychy ;)

Gość odradzam maske z ROSSMANA
kupiłam zachęcona opiniami na Damskiej Torebce i jestem bardzo rozczarowana, bo jest gorsza od zwykłych odżywek typu Loreal Elseve:O zdecydowanie jednak polecam maskę FRUCTIS z nowej serii ODBUDOWA i BLASK - jest rewelacyjna:) trzymam ją tak godzinę na włosach i już po pierwszym razie były efekty - mięciutkie, gładkie i błyszczące włosy:) kudełki mam do pasa i jak to często bywa końce przy tej długości są przesuszone, a ta maseczka sprawdziła się w 100%:) poza tym ma normalną cenę do pojemności i jakości - ja kupiłam ją w Carrefour za 14zł / 300ml:)

Gość odradzam maske z ROSSMANA
poza wymienioną tutaj już maską WAX (też jest świetna) to polecam maskę do włosów suchych i zniszczonych DOVE (teraz z drogeriach Super-Pharm są w promocji po 13,50zł/250ml)

Gość agata---
idz do sklepu fryzjerskiego, tam ci doradza dobra maske

albo naciągną na jakiś specyfik za 100zł :P

no to wax czy placenta? zblizone ceny :P i po placencie podobno wlosy nprzestaja plynac... a po waxie?? a ktorego waxu uzywasz :> do pani o nikcku wax:) ?? chyba sie skusze na ten wax ech tytlko bez kitu duzo roboty....

Gość Apeironka
Ja już się napaliłam na maskę z Rossmana, a tu ponoć kicha.. szkoda ;)

Niestety Rossmanowa nie jest najlepszej jakości. Za to Fructis Odbudowa i Blas jest rewelacyjna - nawet moje zmęczone rozjaśnianiem i suszeniem włosy przestały być takie matowe :) Szampon z tej serii tez jest świetny :)

a ja mialam juz serie fuktis, dove i gliss kur, nawet mam w posiadaniu jedwab ładnie pachnie ech ale mi cos nie pomaga.... mam coraz mniej wlosow na glowie i na dodatek plolanane wsie ze szok.... no i wlasnie tez sie napalilam na ta rossmana ale skoro jest slabej jakosci no to trudno nie kupie.... i tyeraz sie zastanawiam nad waxem moze to bedzie traf... skoro tyle osob mowi ze jest rewelka to moz etak jest naprawdse? lub ta placenta.... Ta czy tą o to jest pytanie:)

Gość ewwe
idź do apteki kup pantenol/ok.20 zł/-takie pomarańczowo-białe opakowanie o nałóż to na włosy . po pół godzinie umyj i uczesz normalnie. pantenol zawiera dużo wiecej tego co noremalnie dodają do produktów poprawiajacych strukturę włosa...po tym zabiegu włosy sa pięknie błyszczace, gładkie, ale nie obciazone...nie poznasz swoich włosów :)

Gość wax
Używam do blond włosów, pantenol kiedyś dawno temu miałam i nic nie dał a nie miałam jeszcze farbowanych włosów. No ale każdemu co innego pomaga... musisz niestety metodą prób i błędów...od fryzjerki wiem, zę te maski z serii od szamponów są guzik warte, powiedziała,że wax to dobry wybór, nawet mnie nie namawiała na "fryzjerskie" specyfiki... powodzenia.

Gość Apeironka
ja teraz biorę dziennie jedną tabletkę silici i raz w tygodniu nakładam WAXa. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Gość wax
Jak włosy są w złej kondycji lepiej co 4-5 dni

Gość Apeironka
Słyszałam, że nadużywanie waxa też wcale nie jest takie dobre, najlepiej raz na tydzień, a później profilaktycznie jeszcze rzadziej... ale co by nie mówić i jak nie stosować efekty są w moim wypadku świetne. Zobaczymy jak z tą silicą...

Gość wax
no nie mówię o nadużywaniu tylko tak jak napisane na opakowaniu co 4-5 dni aż do polepszenia stanu włosów, później naturalnie zaprzestać lub rzadziej...

Gość Olivia P
· Doskonałą odżywka dla suchych włosów jest majonez. Należy nałożyć 100 ml majonezu na nie umyte włosy, owinąć głowę folią na 15 minut. Następnie spłukać majonez i umyć głowę szamponem.