Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klara veritas

MAM male pytanko-kiedy pojawil wam sie okres po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość korkodyl
u mnie 9...

Gość kierowniczka
Karmilam 9 miesiecy i dopiero w 9 dostalam.

Po pierwszej ciąży nie dostałam @ tylko drugą ciążę, ale tak miało być ;) Po drugiej prawie rok, w miesiąc po zaprzestaniu karmienia. Teraz po trzeciej, wciąż nic, synek ma 8 miesięcy, ale wolałabym pierwszą opcję. :)

Gość Jagoda 20
Gruby Miś=> W jakim wieku masz dzieciaczki i jakiej płci? Czy planujesz jeszcze jakieś maleństwo. Ja teraz jestem z trzecim dzidziusiem w ciąży i patrzą na mnie jak na dziwaka, chociaż każde moje maleństwo było planowane. Ja dostałam @ po 6 tygodniach, po pierwszym porodzie i po drugim, chociaż karmiłam piersią.

Ja dostałam po miesiącu a dokładnie to w 6 tygodniu po urodzeniu jak już mi się kończył połóg a tu nagle znowu krwawienie :)

Jagoda! jestem uważana {MY JESTEŚMY} za totalne dziwadło, moje dzieci są małe! córki 5 lat i 3 i pół, synek 8 miesięcy. Jesteśmy zdecydowani na jeszcze jedno, jak najszybciej... :)

i przy drugiej ciąży wysłuchaliśmy wielu niemiłych komentarzy... teraz już nie :)

Gość a ja a ja a ja
ja dostalam po ponad roku, a teraz od 4 miesiecy cisza choc w ciazy niestety nie jestem bo i test i lekarz jej nie wykryli:( ale czekam cierpliwie, w sumie to mi nie spieszno, a o drugim sobie marze:)

po 13 miesiacach od porodu :-) Ale karmilam intensywnie piersia.W nastepna ciaze zaszlam 3 miesiace pozniej.

Gość Jagoda 20
Gruby Miś=> a mi zawsze podobały się takie rodziny w których jest więcej dzieci. Wydaje mi się wtedy, że jest to pełna rodzina i dzieci inaczej sie chowają w takiej atmosferze. Ja uważam, że skoro kogoś stać to dlaczego nie. Ale czasami to smutne, że ludzie tak reagują na większą rodzinę niż 2+2.

Po pierwszym dziecku dostałam okres 3 miesiące po zaprzestaniu karmienia. Drugie dziecko karmiłam prawie dwa lata i dostałam okres jakieś pół roku od zaprzestania karmienia. Tu wszystko zależy zapewne od hormonów, bo zanim dostawałam okres czułam przez kilka dni wyrażnie fale gorąca, takie na które skarżą się kobiety przy menopauzie. Pewnie miałam wtedy jakąś burzę hormonów zanim wszystko wróciło do normy. Jagoda 20 - jest topik dla wielodzietnych Mam, do których i ja należę:) Same fajne dziewczyny i nikt nie dziwi się, że ktoś ma troje lub więcej dzieci:)

Nie wiem czemu ludzie tak sie dziwuja na wiecej dzieci niz dwojke. Sama w sumie nie moge nic powiedziec bo jestem z pierwszym w ciazy ale moj maz (ja troche tez hehe) na wiecej niz 2 to na pewno. 3 to jest chyba tak fajnie a 4 to moze juz byc dla mnie za duzo jak mysle ale czas pokaze. Troche mnie to wszystko przeraza bo troche ciezko mi sie pogodzic z ograniczeniami jakie maja miejsce w ciazy (troche zle sie czuje i z sexem nie najlepiej u mnie:( )wiec zobaczymy jak to bedzie. Ale zawsze mi sie podobaly duze rodziny a dzieciaki sa wtedy super bo musza sie zawsze dzielic i miec na uwadze dobro innych od samego poczatku. Jedno dziecko to dla mnie troche krzywda dla tego dziecka, ale tez rozne sa sytuacje. Pozdrawiam serdecznie :)

Jestem 8 mieisęcy po porodzie,piersią karmiłam tylko tydzień ,okresu brak.Ale to normalne niektóre szybko dostają inne nie .Po jakimś czasie wsyztsko się wynormuje

Gość foxylady
6 miesięcy po porodzie. Właśnie przestawałam karmić

Gość a ja jestem już rok
i na 2 miechy od porodu -cały czas karmie piersią do tej pory.I 1 okres dostałam kilkas dni temu