Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co kaman

ludziki powiedzcie co sadzicie.

Polecane posty

czy podczas przerwy z odstawienia tabletek antykoncepcyjnych Yasmin jezeli doszło do penetracji członkiem(bez prezerwatywy) pochwy i nie było wytrysku ( miało to miejsce w piatym dniu od rozpoczęcia krwawienia z odstawienia) a kolejne opakowanie zaczełam brac po 7 dniowej przerwie a tabletki brałam codziennie o stałej porze to czy jest możliwość zajścia w ciązę? pytam gdyz mam nudnosci od 3 dni (stosunek miał miejsce 5 dni temu) i nie wiem czy to na pewno efekt uboczny stosowania tabletek antykoncepcyjnych mimo iz w ulotce były wymienione m.in. nudnosci jako efekt uboczny.

Gość wierzba płacząca
Mam ten sam problem...i zaczynam sie obawiac,ze moge byc w ciazy...co o tym sadzicie? Nikt nie mial podobnego problemu i sie nie orientuje?

ja własnie wrociłam od ginekologa. stwierdził ze jesli zazywa sie dokładnie tabletki to nie mozna zajsc w ciaze.poza tym mam bole brzucha i nudnosci ale to byc moze watroba, gdz tableki czasem ja obciazaja. zrobiłam badania krwii i jutro bedzie wiadomo co jest. ale ciazy sie nie obawiaj bo jak rabiłas wszytsko dobrze to nic nie bedzie!!!!trzymaj sie dzielnie

Podczas 7-dniowej przerwy jestes nadal \"bezpieczna\". Jesli wydłuzysz przerwe to ryzykujesz, ale w trakcie 7-dniowej przerwy jestes normalnie zabezpieczona