Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasoloczyk

czy istnieje miłość wśród gejów

Polecane posty

Gość buraczkoś
a poza tym jak fakty mogą być histeryczne ?

to nie brak logiki, porównujesz orientacje seksualną do morderstwa lub kanibalizmu ??? chyba skończymy zatem te rozmowe bo raczej do niczego nie soprowadzi z takimi założeniami :O By powiedzieć wprost - widać, że uwziąłeś się na nich, z jakichkolwiek powodów - mnie to naprawdę nie obchodzi, ani nie obchodzi mnie kto z kim i dlaczego sypia. Ja wiem z kim sypiam i wiem z kim sypiał mój partner, nie muszę się obawiać ani tego, że mój połówek nagle skoczy w bok z gejem ani z bi ani nawet z jakąs hetero, o siebie z tego samego tez nie musze się obawiac :) Wiem, że w tych czasach więcej gejów niz hetero dba o to by miec gumki i sie zabezpieczac, jak i o badania itp. niż hetero :O Tak więc o to naprawdę nie musisz sie martwić, a jesli nie uzywają gum,ek i sie pozarazają i poumierają to bedzie to ulga - albo powinna w kazdym bądź razie być- dla ciebie, że masz problem z głowy i znajdziesz jakis inny obiekt nienawisci :) A co samego topicu - jeżeli miłosc w ogóle istnieje to między gejami tez. Są tak smao ludźmi jak wszyscy inni.

hmmm co do tych twoich faktów - to sa raczej przestarzałe a histeruczne jest twoje zachowanie na samo przeczytanie słowa gej :O

Gość buraczkoś
ja nie porównuję zboczenia do zbrodni tylko twój sposób rozumawania o orientacji seksualnej z innym o podobnej konstukcji logicznej. A raczej alogicznej.

no to więc tak podązyłeś moim tropem, że az porównałeś homoseksualizm do morderstwa, a wierz mi, że nawet mi by takie cos nie wyszło. Powtórzę sie ostatni raz bo i tak juz nie mam czasu: mnie nie obchodzi co robisz ani ty ani nikt inny w łóżku i z kim co tam robisz i jak; jesli nie gwałcisz to rób se co i jak i z kim chcesz .... wiem, że ciebie nie stac na cos takiego, ale cóż, tak juz jest swiat urządzony i choc ciezko jest miec nadizeje i wierzyc chyba jednak trzeba miec choc trochę optymizmu, że przyszłe pokolenia w koncu dojrzeją do zwykłej tolerancji w mysł powoedzenia:żyj i daj zyc innym 🖐️

Gość buraczkoś
wtedy gdy medycyna nauczy się zwalczać wszelkie epidemie roznoszone przez gejów, a geje przestaną demoralizować resztę społeczeństwa wtedy geje będą się cieszyli nie tylko tolerancją ale i akceptacją.

Buraczkoś - ty cos nawiedzony jesteś. i na dodatek nie znasz zycia. Nie widujesz obściskujących sie par? czasami to az jest niesmaczne... A dlaczego geje częściej zmieniaja partnerów? Poczytaj sobie tu, na kafeterii, co bardzo często łączy małżeństwa - dzieci, kredyty, mieszkanie. Gdyby nie było tych rzeczy, wiele malżeństw już dawno by sie rozeszło. Homo nie mają takich problemów, więc sie rozchodzą.

coccinella xaxaxa. popieram w 100% zacofane to nasze społeczenstwo, qrna 100 lat za mamutami :o

Gość buraczkoś
coccinella kto normalny rozchodzi się srednio co parę miesięcy a co miesiąc ma innego partnera na boku ? Tylko dewianci ! Wśród hetero tacy się zdarzają, wśród homo dominują. I to jest ta róznica, którą pokazują wszystkie rzetelne badania. Homo usiłują pzrekonać, że tylko ich się pietnowało i piętnuje ale tak naprawdę piętnowało się i homo i rozpustnych hetero. Obie te grupy z tych samych powodów - roznosili zarazy i szerzyli demoralizację, Hetero nieco bardziej ulgowo może traktowano ale to dlatego , że przynajmniej płodzili kupę dzieci a to kiedyś było pożądane.

Ale gdzie ty czytasz te rzetelene badania? Kto je przeprowadzil? Czy znasz jakiegos homosteksualistę? Wydaje mi sie, że twoja \"wiedza\" opiera sie głównie na powtarzanych stereotypach.

Gość buraczkoś
czytam książki, prasę różnych opcji, był też ciekawy film na Discovery na temat związków homo ...

Gość buraczkoś
prasę czytam z wszystkich opcji od lewa do prawa. Najcżęsciej: Przegląd, Polityka, GW, Newsweek, Dziennik-PEŚ, Ozon. Naszego Dziennika nie czytam, Gazety Polskiej też nie.

Gdybys czytał choc jedną z tych gazet miałbyś szersze spojrzenie na świat. To są gazety, które nie przedstawiaja świata w ujęciu czrno-białym, jak ty go widzisz. Tak więc sądzę, że czytasz tytuły tych gazet przechodząc obok kiosku.

Gość buraczkoś ma rację
a ta cała wasza tolerancja to potrawka dla tchórzy i ludzi letnich, którzy się jasno nie potrafia opowiedzieć na tak bądź nie, wtedy wszystko "tolerują"... i przestańcie pierdolić, że homoseksualizm to coś normalnego i zgodnego z naturą, bo tak po prostu nie jest... oczywiście jestem homofobem, jasne, to tak uprzedzając zarzuty :D ale kto nim nie jest? jest nim każdy, kto pozwoli sobie choćby na odrobinę krytyki w stosunku do homoseksualistów, za to oni wszyscy w takim razie to heterofoby, bo im można obrażać ludzi z orientacją heteroseksualną

Gość buraczkoś
coccinella to teraz ty napisz skąd czerpiesz wieðzę ...

Gość purdek
brawo buraczkoś - zdrowa większość jest z tobą !!!

Gość buraczkoś
dzięki za poparcie bo ciężko się rozmawia z ludzmi, których swiatoogląd zdewastowała wieloletnia różowo-lewicowa zmasowana propagnda. Im wcisnięto do umysłu ideę że zboczone jest tożsame z normalnym. Okaleczono ich brutalnie zniekształcając język i wartości. Musimy cierpliwie odzyskiwać ich dla prawdy.

Gość geje
taaa a jak ktos pisze cyt "przestańcie pierdolić " to dopiero polski nieokaleczony język

Gość boze jaki ciemnogród

Gość buraczkoś ma rację
nie wysyłajmy sie od razu do gazu, bo to poniżej krytyki, ale nie unormalniajmy na siłę czegoś, co normalne nie jest

Gość geje nie są normalni inaczej
tylko nienormalni właśnie tak

Gość nie nie i jeszcze raz
nie, w przeważającej większości nie ma to nic wspólnego z miłością

coś mi się wydaje, ze gdyby wśród heteroseksulanych związków nie było ślubów to ilość partnerów seksulanych byłaby też duzo większa... na marginesie - mam męża a moich bardzo dobrym kumplem jest gej :D

Gość frostka po
części masz rację, gdyby nie było ślubów to heteroseksualni mieliby więcej partnerów, no ale bez przesady wsród heteryków sie to zdarza, że myślą o seksie ciągle z inną kobietą u gejów to prawie norma, że pieprzą sie z kim popadnie i gdzie popadnie, maja nawet te swoje specjalne kluby gdzie robią to na swoich oczach w przeroznego rodzaju wielokątach, nie znając nawet swojego imienia i tutaj jest róznica- dla większości z nich to norma, dla wielu z nich nie ma problemu, że majac parę biorą do łóżka trzeciego czy piątego czy też zdradzaja się notorycznie, na pęczki u nich to prawie norma, zaznaczam prawie u heteryków na szczescie jeszcze nie wiec o jakiej milosci mowimy mozesz sobie lubic Twojego kolege , ale zeby wiedziec coś o wiekszosci gejow musialabys poznać ich srodowisko moze słyszalaś cos o niewolnikach, sługach swoich masterow- to poczytaj i nie wiem czy będzie to dla ciebie normalne i czy bedzie sie wiązało z miłością

Gość zgadzam się z tobą
nie, nie i nie

Gość istnieje
i jest to miłość analna

Gość zgadzam się z tobą
to chyba jednak choroba- takie ukierunkowanie na seks większosć gejów tym żyje, to ich sens

Gość lampka nocna swieci
hej. o tych masterach chetnie poczytam, jesli ktos podrzuci. temat troche mi bliski jest i tez uwazam ze jest to zaburzenie lub choroba. mimo to znam wielu homoseksualistow, toleruje ich, niektorych nawet lubie... temat trudny i wciaz nie moge znalezc odpowiedzi na wiele nurtujacych mnie pytan.

Gość Ciii...
Buraczkoś itp .....zapraszam na mój topic..... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3431322 może pierw się dowiedz co nieco na ten temat a potem nazywaj homo zboczeńcami....sorry...hipokrytko...ale jestes strasznie ograniczona....wmawiasz tolerancyjnym ludziom że nie mają własnego zdania,hahaha....nie chodzi o to że opowiadają się za albo przeciw...ale gówno ich obchodzi co oni robią w łóżku....niech kazdy kocha kogo chce ...i nie pakuje się innym w życie...phi....homoseksualizm nie zgody z naturą powiadasz...a to zgodnie z natura powinienes srać w krzakach i podcierac się liściem...homoseksualizm występuje wśród wielu gatónków zwierząt jeśli nie w kazdym...a ta twoja krytyka to linczowanie każdego geja??ach tak tak ...odrobina krytyki rozumiem...powinien się cieszyć że wogóle dałes mu żyć prawda...no przeciesz jest dewiantem...Ah i jeszcze ...czemu mówisz że homo bedą się cieszyć akceptacją kiedy medycyna nauczy się zwalczac epidemie roznoszone przez gejów??Przypomne że homoseksualizm jest jeszcze przed chrystusem....w strozytnym rzymie chwalono homo...a jaki masz dla mnie dowód że homo zarażają hetero...??bo te twoje rzetelne statystiki-których nie przedstawiłes-nie są dla mnie dowodem że jakiś bi nie zaraził się od hetero i nie przeniusł tego na homo...