Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Afere to Ty zrobiłeś że skomentowałam że to bekowe w swej męskiej prostocie, by przez fote nagle zmieniać stosunek do kogoś. Nie zrobiłem o to afery, tylko zdziwila mnie twoja ocena mojej osoby i napisałem, żebyś nie sugerowała takich rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Dobrze widziałem, że cię nosi i szukasz kłótni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie zrobiłem o to afery, tylko zdziwila mnie twoja ocena mojej osoby i napisałem, żebyś nie sugerowała takich rzeczy. Zrobiłeś afere, odpisałam że nie sugeruję (tylko komentuję rzeczywistość), a Ty dalej temat drążyłeś nerwowo. Dziwne że Cię dziwi że zachowujesz się jak typowy facet, tak swoją drogą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Dobrze widziałem, że cię nosi i szukasz kłótni. O, a ten dalej swoje. I jak nie być zirytowaną i nie napisac byś spyerdalał ze swoimi mundrościami z doopy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Afere to Ty zrobiłeś że skomentowałam że to bekowe w swej męskiej prostocie, by przez fote nagle zmieniać stosunek do kogoś. Z dumbo też normalnie pisałem. Pewnie liczyłem na fotkę? W naszej męskiej prostocie nie wszystko sprowadza się do jednego i wyobraź sobie, że poza zwykła ciekawościa nic więcej się nie kryło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: O, a ten dalej swoje. I jak nie być zirytowaną i nie napisac byś spyerdalał ze swoimi mundrościami z doopy? Już spie.. trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Z dumbo też normalnie pisałem. Pewnie liczyłem na fotkę? W naszej męskiej prostocie nie wszystko sprowadza się do jednego i wyobraź sobie, że poza zwykła ciekawościa nic więcej się nie kryło. Czy ja mówię tu o tym że piszesz z kimś normalnie by fote dostać, czy po focie normalnie? Ta wasza menzka ciekawość jest wszystkim myślącym dobrze znana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Już spie.. trzymaj się Nie będzie mi nikt publicznie wmawiał coś czego nie robię. Mamy się szanować? To się sam tego trzymaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Czy ja mówię tu o tym że piszesz z kimś normalnie by fote dostać, czy po focie normalnie? Ta wasza menzka ciekawość jest wszystkim myślącym dobrze znana. Dziś przed dostaniem foty pisałem z nią normalnie. Coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu To smutne walczyć o chlopa który na zwyklom szlore leci. Fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie będzie mi nikt publicznie wmawiał coś czego nie robię. Mamy się szanować? To się sam tego trzymaj. Obiecuję, że już nic ci nie będę wmawiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: To smutne walczyć o chlopa który na zwyklom szlore leci. Fuj Nie lecę. Po co nakrecasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dziś przed dostaniem foty pisałem z nią normalnie. Coś jeszcze? Kilkanascie minut temu ktoś mi o tym napisał i odparłam że nie śledzę godzinami kafe z krzoków aby to widzieć, ale nic to nie zmienia w facetach i w Tobie zatem. Coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Obiecuję, że już nic ci nie będę wmawiał Nic mi obiecywać nie musisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Kilkanascie minut temu ktoś mi o tym napisał i odparłam że nie śledzę godzinami kafe z krzoków aby to widzieć, ale nic to nie zmienia w facetach i w Tobie zatem. Coś jeszcze? To trzeba było się wysilić i sprawdzić od której pisałem z nią normalnie. Przed fotą, czy po. Ode mnie to wszystko, a teraz możesz iść popisać ze swoim informatorem jesteś wolna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Nie lecę. Po co nakrecasz? Ja? Nie kpij. Tak wybrałeś to tak masz. Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Ja? Nie kpij. Tak wybrałeś to tak masz. Haa haa W którym momencie na nią leciałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To trzeba było się wysilić i sprawdzić od której pisałem z nią normalnie. Przed fotą, czy po. Ode mnie to wszystko, a teraz możesz iść popisać ze swoim informatorem jesteś wolna Trzeba? Ty sobie żarty chyba robiszMyślisz że to dla mnie aż tak ważne co tu popierdujecie aby strony od deski do deski przeryć? Jakim informatorem? Kolejne urojenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: W którym momencie na nią leciałem? W momencie gdy chciałeś zdjęcie zamiast napisać że masz to w dupje. To jest jakby jednoznaczne dla kobiety że albo masz coś z garem albo masz ja w dupje. Chociaż kobieta która wysyła swoje wdzięki owsikom nie może się spodziewać świętego chlopa bo się nie wymydla nic po spowiedzi i żalu za grzechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 1 godzinę temu Ja to tylko komentuje z pkt widzenia przeciętnej kobiety i wam przekazuje. Jestem bozym narratorem rzeczywistości. Osobiście mnie nie dotyczą takie toksyczne relacje bo to krindz totalny i poniżenie dla mojej osoby tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 1 godzinę temu A już publiczne kłótnie par uznaje za patologię poniżej dna tytanika nadające się dla elzbiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Trzeba? Ty sobie żarty chyba robiszMyślisz że to dla mnie aż tak ważne co tu popierdujecie aby strony od deski do deski przeryć? Jakim informatorem? Kolejne urojenie. Jakoś mi nie do śmiechu, ale cieszę się, że tobie humor dopisuje. Skoro twierdzisz, że zmieniłem do niej nastawienie po focie, to może trzeba było się trochę bardziej nad tym pochylic. Dobra nieważne. Kończymy przedstawienie. Kurtyna, albo bardziej ściana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 1 godzinę temu Jestem narrator w hotelu parasite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Smerfetek napisał: W momencie gdy chciałeś zdjęcie zamiast napisać że masz to w dupje. To jest jakby jednoznaczne dla kobiety że albo masz coś z garem albo masz ja w dupje. Chociaż kobieta która wysyła swoje wdzięki owsikom nie może się spodziewać świętego chlopa bo się nie wymydla nic po spowiedzi i żalu za grzechy Czyli jak chciałem zobaczyć zdjęcie, o którym pierwsza wspomniała, to już na nią leciałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jakoś mi nie do śmiechu, ale cieszę się, że tobie humor dopisuje. Skoro twierdzisz, że zmieniłem do niej nastawienie po focie, to może trzeba było się trochę bardziej nad tym pochylic. Dobra nieważne. Kończymy przedstawienie. Kurtyna, albo bardziej ściana. A niby czemu? Jeśli niczym dziwnym nie jest że słysząc wycie w lesie nastawiasz się na wilka, to trzeba go koniecznie poszukać i się upewnic? Jesteś facet i wszystko się by zgadzało, a serio nie ma to dla mnie aż takiego znaczenia co tu się dzieje żeby ryć cały temat. Nigdy tak nie robię z tematami obojętnie kto pisze, nie chce mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Czyli jak chciałem zobaczyć zdjęcie, o którym pierwsza wspomniała, to już na nią leciałem? To jest skomplikowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Czyli jak chciałem zobaczyć zdjęcie, o którym pierwsza wspomniała, to już na nią leciałem? Jak sto razy się żaliłeś, że mail nie działa, aż ze swoim wyskoczyłeś przed szereg, to tym pokazałeś typowy menzki gadzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Smerfetek napisał: A już publiczne kłótnie par uznaje za patologię poniżej dna tytanika nadające się dla elzbiety Jakby patrzeć na jego zachowanie kafeteryjne, to raczej to poligamista, tak więc jaka para? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: A niby czemu? Jeśli niczym dziwnym nie jest że słysząc wycie w lesie nastawiasz się na wilka, to trzeba go koniecznie poszukać i się upewnic? Jesteś facet i wszystko się by zgadzało, a serio nie ma to dla mnie aż takiego znaczenia co tu się dzieje żeby ryć cały temat. Nigdy tak nie robię z tematami obojętnie kto pisze, nie chce mi się. A temu, że twoje sugerowanie mi czegoś nie pokrywa się z rzeczywistością. Więc mi nie wmawiaj, że miły po focie jak tobie nie chce się storny przewinąć. Nie cytuj już. Mam nadzieję, że warto było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 1 godzinę temu Pogódź się że jesteś jak każdy jeden i tyle. Nie wiem co tu jeszcze aferę kręcić godzinami o to że słońce wstaje na wschodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach