Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirsza

Dentysta WROCŁAW-- polećcie cos...

Polecane posty

Gość kirsza

Bardzo boje sie dentysty wiec prosze o wpisnie tylko takich delikatntych i prosze o podanie cen za wypelnienia jakie maja....

Gość nomina
Polecam p.Danutę Trzankowską-Nienartowicz. Wypełnienie 50 zł. Nic nie boli, dentystka bardzo miła i delikatna, a jakby działo się coś poważniejszego - tfu, tfu - to jej mąż jest chirurgiem szczękowym na Akademii Medycznej. Jeżeli interesują Cię namiary, pisz na redakcja@pecherz.pl. Pozdrawiam :)

Gość gość
Dr. Chrzanowska daje radę ale ja wolę Omnident. Dr. Szczombrowska i ich chirurg są dla mnie absolutnie najlepsi, korzystam już długo i jestem zadowolony.

Gość alwin_myk
Mi się zdarzało padać na fotelu od nadmiaru wrażeń, ale u dr Szczobrowskiej mi przeszło. Spróbuj się zarejestrować pod nr: 795 560 222. Pozdrawiam!

Gość basia_wroc
W OmniDencie rzeczywiście jak poinformujesz, że źle znosisz zabiegi to zostaniesz odpowiednio potraktowana, tak byś nie czuła dyskomfortu.

Gość daria_54
boję się fotela dentystycznego od zawsze ale dr Szczombrowska z omnidentu potrafi tak rozładować napięcie, że wizyta mija nie wiadomo kiedy :)

Gość karawi
u dr Szczombrowskiej nie byłem, ale byłem w gabinecie omnidentu na krzykach i też nie narzekam na jakość usług :)

Gość mania_pol
a ja bylam u dr Szczombrowskiej i wszystkim szczerze polecam ja. Potrafi tak przeprowadzic zabieg, ze nawet sie nie obejrze a tu juz po wszyatkim :)